- 24 Temmuz 2020
- 298
- 635
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Merhabalar dün 65.9 iken bugün 66.8 çıktım çok birşey de yememiştim ama sağlıksız beslendim. Taşınma işleri diyebileceğim işler varda cumadan itibaren eski düzene dönerim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar. Ben yeni basliyorum diyete. Birlikte yol alabilecegimizi dusunuyorum. Bir turlu basladigim diyeti devam ettiremiyorum. Kilom cok fazla vazgecmemek icin neler yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim.
72.4 Çıktım tartıda :) başlangıç için fena değil bence :)
Merhabalar dün 65.9 iken bugün 66.8 çıktım çok birşey de yememiştim ama sağlıksız beslendim. Taşınma işleri diyebileceğim işler varda cumadan itibaren eski düzene dönerim sanırım
72.4 Çıktım tartıda :) başlangıç için fena değil bence :)
teşekkürler :) aslında cuma başladığım için tam bir hafta olmadı .çarşamba ölçümüne uyum sağlıyorum.600 gr vermişsiniz harika valla
teşekkürler :) aslında cuma başladığım için tam bir hafta olmadı .çarşamba ölçümüne uyum sağlıyorum.
ben çikolatacıyım pilav makarna varsa ekmekten kısıyorum genelde ben. çokta aramam yani. bu ara salataya sardım malum kalorisi yok ve az da olsa doyuruyorÇok teşekkürler :) siz de tatlı,pilav düşkünü müsünüz benim gibi ?
haftaya kadar 71e düşersem bende bir günlük diyetimi detaylıca yazıcam. gerçekten işe yarıyor mu görelim. hem leslie hem diyet.
ben çikolatacıyım pilav makarna varsa ekmekten kısıyorum genelde ben. çokta aramam yani. bu ara salataya sardım malum kalorisi yok ve az da olsa doyuruyor
aynen uyguladığımız diyet ve spor bir haftada ne kadar kilo verdiriyor görmüş oluruz. haftaya kadar bozmak yok o zaman diyete devammmHımm ben de bugün karbonhidrat düşük beslendim haftaya nolcak bakalım :) haftalık paylaşabiliriz ortalama bi menü ve spor o zmn
aynen uyguladığımız diyet ve spor bir haftada ne kadar kilo verdiriyor görmüş oluruz. haftaya kadar bozmak yok o zaman diyete devammm
bende bugun nett olarak basladim az bi kahvalti ogle yemegi aksam yemegi hepsinden azar azar ve 3 lt su ictim . Bugun spor yapamadim ama yarin sporada baslicam bakalim nasil olacak. Belkii birbirimize destek olabilirzİrade irade irade. Bence en önemlisi yine irade :) Emin ol benim de kilom çok fazla 70 kiloları hayatımda ilk kez görüyorum. Normalde 50 kilo altında olmam gerekiyor boyumda kısa. Sende bi şekilde başla bence. En azından alışkanlık oluşana kadar. 21 gün sürüyor. Sonrası gelir bence. Ben motive olmak için zayıfken gydiğim şortu buzdolabının yanına astım. Mutfağa girince bakışıyoruz kendisiyle Çevremizde neler var 20 kilo zayıflayanından tut resmen içinden bir insan çıkmış 50 kilo verenler bile var. Onlar yapabiliyorsa biz neden yapamayalım ki? He belki bir an da gitmez haftada 1 kilo iki haftada bir kilo bile gitse hiç gitmemesinden iyidir. Hızlı gitmesi için spor yapmalısın. Bir şekilde yediklerinden fazla enerji harcarsan vücudun önce karaciğer ve kaslarındaki şekeri harcar sonra yağlara geçer
baslayalim bakalim yaptiklarimizi haber veririzHoşgeldiniz aramıza ben de öyleyim o yüzden buraya üye olup başlık açmak istedim.Bayağıdır takip ediyodum siteyi
bende bugun nett olarak basladim az bi kahvalti ogle yemegi aksam yemegi hepsinden azar azar ve 3 lt su ictim . Bugun spor yapamadim ama yarin sporada baslicam bakalim nasil olacak. Belkii birbirimize destek olabilirz
Miktarlari azalttim ve ekmek hamur isi pilav makarna yok cavdar ekmegi ye diyorlar ama ben onu surekli temin edemiyorum.o yuzden ekmegi tamamen kesmeyi dusunuyorum. 3 lt falan su iciyorum yeail cay ve sade kahve tabiki ara ogunlerde. Birde youtube da bi spor yaptigim sayfa var acayip terletiyor ve kisa zamanda kilo verdirmeye basliyor onu yapmaya baslayacagim hergun . Siz neler yapiyorsunuz?Oluruz tabiii uyguladığınız özel diyet var mı ya da miktarları mı azalttınız sadece