- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
ceza neden cnm bari şöyle güçlü bi kahvaltı yap her çeşittenhoşbuldum canım, günde 2 öğün yiyorum.. ama son 2 gündür sadece kahvaltıyla duruyorum. Cezalıyım da....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceza neden cnm bari şöyle güçlü bi kahvaltı yap her çeşittenhoşbuldum canım, günde 2 öğün yiyorum.. ama son 2 gündür sadece kahvaltıyla duruyorum. Cezalıyım da....
Eveet ondan dedim zaten ben 2 gün yaptım bir gün yapmadım bugün yine yaparım arka arkaya yapmıycam tesadüf mü bilmiyorum ama karnım ağrıdı gecekız sen de onu yapıyomuşun ya
Ceza abur cubur yemiştim onun için. Kahvaltım pek zengin diil ....ceza neden cnm bari şöyle güçlü bi kahvaltı yap her çeşitten
Ben çok beğendim hatta internetden araştırdım hamamlarda filan verirlermiş ben yeni öğrendim tabi bu arada ben limonu baya az koyuyorum yoğurt zaten ekşiOy tadı bayağı kötü bunun ama karnımda kıpraşmalar oluyor iyi bişey bi de ara öğünden sonra bayağı tok hissediyodum aç karna içmemiş oldm en azından.Şifa olur inşallah ikimize de MrsMuffin
vay canına ben de pancar bulursam haşlayıp ondan koycam biraz limon yerineBen çok beğendim hatta internetden araştırdım hamamlarda filan verirlermiş ben yeni öğrendim tabi bu arada ben limonu baya az koyuyorum yoğurt zaten ekşi
Tebrikler canım ben de 73.7 geldim bu sabahTartı günü geldi 2-3 diyeti bırakmama rağmen yine vermişim mutlu oldum. Şu an ki kilom 63.2
Oo süperTebrikler canım ben de 73.7 geldim bu sabah
Oo süper
Olur tatlım sıkıntı değilMrsMuffin tatlım 19 ağustos ölçümleri toptan silesem uygun mu sana ilk sayfadaki