Afiyet olsun bende diyetten çıkabilirsem biraz daha kalorili versiyonunu deneyeceğim tadı pizzaya yakın olur bence sebzelisi bile güzel oluyorBu akşam denedim tabii malzemelere ekleme yaptım , diyet olmaktan çıktıZaten amacım tavada pizza nasıl olur , onu görmekti . Tarifi okuyunca çok merak ettim . Hem kolay ve çabuk oldu hem de tadı çok güzeldi . Yumuşacık , lezzetli pizzadan çocuklarda bayağı yedi . Ellerinize sağlık .
Teşekkür ederim dioneem bende seni yerim tatlı niyetine
Teşekkür ederim canımbende diğer tarihlerde çok güzel haklısın bence
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim selvosumyap ya sürpriz hem mezun olmuşsun tebrik ederim bende seni darısı basima dereceye de darısı senin basina
Aa sende katilsanaYok ben bunun gibisini göremedim
Kırk yıllık diyet ustasıyım , böyle pizza yapmak aklıma gelmezdi , çok kıskandım
Kesinlikle tadının pizzadan farkı yok bence gayet lezzetliydi . Tariften farklı olarak yulafsız ve üzerindeki malzemelere eklemeler yaptım sadece .Afiyet olsun bende diyetten çıkabilirsem biraz daha kalorili versiyonunu deneyeceğim tadı pizzaya yakın olur bence sebzelisi bile güzel oluyorteşekkür ederim
Aa sende katilsanaya ben kader ortaklarıma dayanamıyorum bendensin diyet master i yapariz beraber bak
Bende aslında unla yapmıştım ilk sonra yulaf kepeği ve yulaf ezmesi cesitlendi böyle dene yanil olduKesinlikle tadının pizzadan farkı yok bence gayet lezzetliydi . Tariften farklı olarak yulafsız ve üzerindeki malzemelere eklemeler yaptım sadece .
Ah o kibrit kutusu yok mu hersey onunla başlar zatenBeni artık müzmin diyetten emekli ettiler
Hey gidi günler hey , bir kibrit kutusu ile başlamıştı her şey
Katılırım belki , nevoş daha yeni geldim diye pek dokunmuyor bana , daha önce 5-6 kez katılmışlığım vardı
Teşekkürler bibibellamAaa diyet yemeklerimi bu sever yarışma ne güzeleline sağlık canım
Teşekkürler bibibellamevet diyet yemekleri değişik bir kategori çıktı ama herkes salata falan bekliyor bakalım katılsana sende bizim için bir öğün yemek yap diyet
Diyet menu siparisi ver ekle burayayemek mi yapayım hiç bana göre değil beybi hep salata salata nereye kadar
Bu katagoriyi ben söylemiştim yapsanız diye bizde faydalansakiyi oldu
Teşekkürler bende sikildigimdan yulaf omlet falan yapiyorum buda ordan gelişti zatenBu pizza mükemmel olmuş ellerinize sağlık. Bu aralar yulaf yemekten bıkmıştım şimdi yulafı keyifle yiyeceğim :)
Teşekkür ederimEllerine saglik. Yarışmada başarılar
Teşekkür ederim umarım sizde begenirsinizBayıldım bu tarife.En kısa sürede bende yapacağım.
çok teşekkür ederimmEline sağlık çok güzel görünüyor her ikisi de :)
Teşekkür ederim umarım sizde begenirsiniz
yok canım yapışmıyor kenarkardan yavaş yavaş kaldır once bak yapışan yeri var mı birde teflona da bağlıPeki tavada altını pişirdiğimizde kolay alabiliyor muyuz fırın tepsisine.Yapışıp kalmaz yani demi tavaya