teşekkür ederim nevreste sıfır yağ sayılır az miktarda un oda nuggetlar için tadıda güzeloluyor şahsen ben seviyorum kırk yılda bir yapmışlığım var hatta komşu çocuklarına yapıyordum bir araEllerine sağlık canımTarifler müthiş olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Pro üyeliğin hayırlı olsun
Bu kategori çok güzel olacak sayenizdeteşekkür ederim nevreste sıfır yağ sayılır az miktarda un oda nuggetlar için tadıda güzeloluyor şahsen ben seviyorum kırk yılda bir yapmışlığım var hatta komşu çocuklarına yapıyordum bir ara
farklı canım yulaf kepeği una benziyor o da kullanılabilir dukancılara duyurulurEllerine sağlık canım.Gayet güzel bir diyet menü.Yulaf ezmesi mi yulaf kepeği mi kullandın?İkisi farklı mı?
Tamam anladım canım.farklı canım yulaf kepeği una benziyor o da kullanılabilir dukancılara duyurulurben yulaf ezmesi kullandım ama hani bu ezme sütle kuru meyvelerle falan da yeniyor ondan kepek biraz farklı
Salatayla ömür mü geçer be Efser.Ben daha çok salata tarzı bir şeyler beklerkenyutkundum tariflerle ellerine sağlık yollun açık olsun
bende ters köşe yapayım diyete karşı önyargıları yıkalım dedim tadıda güzel oluyorBen daha çok salata tarzı bir şeyler beklerkenyutkundum tariflerle ellerine sağlık yollun açık olsun
haydi diyete yemek topiğiSalatayla ömür mü geçer be Efser.Hem bu diyet pizza.
Valla yediğim otlarda birgün tohumlaşıp çim adam olacagımSalatayla ömür mü geçer be Efser.Hem bu diyet pizza.
Çok yedik biraz diyet yapmak lazım.haydi diyete yemek topiği
mutlak deniyeceğimbende ters köşe yapayım diyete karşı önyargıları yıkalım dedim tadıda güzel oluyor
ben diyette çok kaçamak yapmaya meyilli olduğumdan ömrümü diyete adadım tariflerimi diyete uyumladım napayım çok süper tatlılarımda var diyetValla yediğim otlarda birgün tohumlaşıp çim adam olacagım aklıma gelmedi böyle tarifler
Hadi ya yazık sana.Valla yediğim otlarda birgün tohumlaşıp çim adam olacagım aklıma gelmedi böyle tarifler
Konu ben olunca daha üşengeç olurumHadi ya yazık sana.Ben yulaf kepeğinden sütlaç bile yapmıştım.Azme bak bendeki.
Onlarıda alalım lütfenben diyette çok kaçamak yapmaya meyilli olduğumdan ömrümü diyete adadım tariflerimi diyete uyumladım napayım çok süper tatlılarımda var diyet
Bende tatlı diyince akan sular durur.Konu ben olunca daha üşengeç olurumvardır benimde uydurmasyonlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?