Diyet motivasyon kaynaklarınız nelerdir?

yares611

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
20
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben açıkcası motivasyon olarak miranda kerri hep kendime stil idolü olarak aldım onun bi kaç resmini panoya astım pek işe yaradığını söyleyemem ama bir motivasyon kaynağı yinede,siz kendinizi o yemek atakları geldiğinde nasıl durduruyosunuz benim diyetlerim 2.gün bozuluyo

Merhaba arkadaşlar ben açıkcası motivasyon olarak miranda kerri hep kendime stil idolü olarak aldım onun bi kaç resmini panoya astım pek işe yaradığını söyleyemem ama bir motivasyon kaynağı yinede,siz kendinizi o yemek atakları geldiğinde nasıl durduruyosunuz benim diyetlerim 2.gün bozuluyo

Benim motivasyonum aynada ki ben ne zaman birini begensem bunun bacaklari cok ince asla bunun gibi olamam dedigim icin kendi en iyi halime ulasmaya calisiyorum aynaya baktigimda ne goruyorsam yemek icin istahimi kesiyor :)

mrblr bende 2 hafta önce diyete başladım şimdilik iyi gidiyor benim motivasyonum pantalon giymek belki size tuhaf gelebilir ama çok kalın basenlerim var ve pantalon bana hiç yakışmıyo şimdi kafama takmış durumdayım incelip çok istediğim pantolonu giyicem ins..:-)

Back
X