- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
-
- Konu Sahibi LadyInGray
- #3.001
Afiyet olsun bayramda bu menü alkışlanacak bir irade gerçekten.Darıs hepimize.bayramın 1. günü menüm gelsin
sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
parmesan peyniri
2 zeytin
1 parça ızgara sucuk
salata
7 çiğ kaju 5 çiğ badem
ara 11.00
3 kayısı 2 yudum kefir
ara 15.00
1 bardak kefir (1 tk ketentohumu, az matcha çayı tozu)
akşam 18.40
salata (light ton balığı, 1 dl tulum peyniri, çeri domates, kuzukulağı, pancar turşusu, köz kapri biber, zeytinyağı, elma sirkesi, 1,5 tk ketentohumu)
acıkırsam biraz kefir içerim yoksa içmem
yatana kadar 3,5 lt su
Çok güzel menü afiyet olsun.
teşekkür ederim. iyi oldu gerçektenAfiyet olsun bayramda bu menü alkışlanacak bir irade gerçekten.Darıs hepimize.
Nerede o günler Canım bizde bayram yılbaşı düğün cenaze olmaz olsa Bile yarım gün malesefBen bugün kapalı dinleniryorssun sandım.
Canım senin de bayramın mübarek olsunMaşallah canım . bayram bitsin daha da hizlaniriz inşallah. Çocuklarla bir düzen kurmak zor.olacak evdeyim artık . tatile girdik. Rabbim hayirlisini versin.
Nice bayramlara huzurlu sağlıklı ailenizle birlikte girmemiz dileğiyle. Bayramimiz mübarek olsun.
Teşekkürler canım acayip motive oldumtebrikler canım çok sevindim senin adına
Canım buralardayım dün bayram telaşı giremedim bayramini Kutlarım canım
İnşallah canımKızlar bayramınız mübarek olsun.
Daha nice bayramlara ailemizle ulaşmamız dileğimle.
Ne yapacağız kızlar bu uykusuzluğuYorgun ve uykusuzlukla ne olacak bilmem. Allahım gücümüzü arttırsın inşallah.
Kimsede gelmeyecekse bul bir film izle.merhaba kızlar nasılsınız? bayramın ikinci günü nasıl geçiyor? gidilecek gelinecek yer yok. hava da sıcak o yüzden dışarı çıkmadım. ama 2 gündür hareketsizim. leslie mi yapsam acaba??? ayrıca çok sıkıldım
ben de 3,5 yazdım ama benim de yatana kadar 4 lt oldu canım. iyi de oldu. evet ramazan geçti o yüzden ben de ayarlarım suyu. ama bugünkü menüm hiç karataya uygun değil60kiloyum canım ben de dün 4 litreye yakın şu içtim
2.5 litre ve yukarısı spor yapmış gibi yağ yakıyor gerçekten
ramazan çıktı şu için daha çok zaman var artık 2.5 litrenin altında icilmeuecek affı yok
gece yemeleri bende de vardı. hiç iyi bir alışkanlık değil. hele bizim için. hayırlısı olsun senin içinKızlar dün 16'dan sonra yemek yemedim
bugunde 21 günlük gülen surat çizelgeme başlıyorum
bu süre içerisinde tartilmak yok kendi iç sesimi dinkwyecegim
ve kızlar aşağı yukarı yeme tarzım hep aynı diyete uygun
bu 21 günde sadece şu işten eve gelip önce mutfağyarın topla koşup akşamın 8inde 9unda aç olmadığım halde stresten yorgunluktan yeme huyumu bırakmak istiyorum
Sonra yiyorum yiyorum gece Uyuyamiyorum hararetten
kiloları alıyorum 1.5 yıldır yaptığım bu
Bunu düzeltmek istiyorum önümüzdeki 21 günde
akşam tekrar girip yazacağım işten sonra mutfağa mi koştum teselli için yoksa tıpış tıpış odama mi çıktım dinlenmek için
yemek insanı daha da yoruyor oysaki
İnşallah canım dediğini yaparsın sen . bende bayram bitsin sıkı yönetim olacak inşallahKızlar dün 16'dan sonra yemek yemedim
bugunde 21 günlük gülen surat çizelgeme başlıyorum
bu süre içerisinde tartilmak yok kendi iç sesimi dinkwyecegim
ve kızlar aşağı yukarı yeme tarzım hep aynı diyete uygun
bu 21 günde sadece şu işten eve gelip önce mutfağa koşup akşamın 8inde 9unda aç olmadığım halde stresten yorgunluktan yeme huyumu bırakmak istiyorum
Sonra yiyorum yiyorum gece Uyuyamiyorum hararetten
kiloları alıyorum 1.5 yıldır yaptığım bu
Bunu düzeltmek istiyorum önümüzdeki 21 günde
akşam tekrar girip yazacağım işten sonra mutfağa mi koştum teselli için yoksa tıpış tıpış odama mi çıktım dinlenmek için
yemek insanı daha da yoruyor oysaki
evet iyi olur aslında. kafamı toplarım. hava da çok sıcak ya bunaldım. tepe vantilatörünün altında ayılıp bayılıyorumKimsede gelmeyecekse bul bir film izle.
Yerinde olsam önce dus alır sonra ayaklarımı uzatır hatta uzanır birşeyler izlerdim.İyi de olurdu.evet iyi olur aslında. kafamı toplarım. hava da çok sıcak ya bunaldım. tepe vantilatörünün altında ayılıp bayılıyorum
Ay ayılıp bayılma canım bize lazımsın dahaevet iyi olur aslında. kafamı toplarım. hava da çok sıcak ya bunaldım. tepe vantilatörünün altında ayılıp bayılıyorum
İnşallah canım sıkı yönetime ben de varımİnşallah canım dediğini yaparsın sen . bende bayram bitsin sıkı yönetim olacak inşallah