- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
-
- Konu Sahibi LadyInGray
- #3.021
Canım benimİnşallah canım sıkı yönetime ben de varım
evet iyi olurYerinde olsam önce dus alır sonra ayaklarımı uzatır hatta uzanır birşeyler izlerdim.İyi de olurdu.
Ay ayılıp bayılma canım bize lazımsın daha
izmir de canımNerede yaşıyorsun60kiloyum
Sorma nolcak bu halimiz.bugün yalan oldu amaçok fena bozdum. sanırım sıkıntıdan bir dağılma oldu resmen beyin obezi olduğumun kanıtı. bundan kurtulmam lazım güzel giderken arada devreye giriyor
Sorma nolcak bu halimiz.
valla bugün menümün karatayla ilgisi olmadığı gibi bir de berbat olması canımı sıktı. şimdi yeşil limon eklediğim maden suyumu içiyorum. sıcaktan bunaldım. bir de midem bulanıyor. biraz fazla karbonhidrattan biraz da psikolojik sanırım bozuk beslendim diyeBugün faydali tek içtiğim kahve sade hindistan cevizi yağlı. Geri kalanı berbat
Kızlar moral bozmayın kendinize iyi davranınSorma nolcak bu halimiz.
Evet kızlar ben hatta bir ara bu günlüğüEvet canım çok iyi olurlastrose6
Canım benim günlük diyet yapan destek arayAN DESTEK verecek olan herkesin günlüğü. Birlikten kuvvet dogar gelin lütfen. O günlüğü canım arkadaşımEvet kızlar ben hatta bir ara bu günlüğüyenidencan ın günlüğüne mi taşısak dedim Miyav_su zaten yazıyor orada ama siz iki bayan orada tatlı tatlı sohbet ediyorsunuz diye iyi fikir olmayacağını düşünmüştüm
gayet güzel canım. ben bugün batırdımİyi akşamlar kızlar
Dişlerimi fırçaladım sanırım buna rağmen mutfağa koşup yemek yemeye yeltenmem
Çok şükür bu akşamı kapamış bulunuyorum
Dünkü baklavadan sonra bugün protein günü yaptım
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
Öğle
- 200 gr füme alabalık
Akşam
- 125 gr füme alabalık
Kızlar bir de hafta sonu koyun yoğurdu yaptım tekrar evde oy ölürüm ben o yoğurda çok tatlış oldu tadı yine
benim için sorun değil. geçersek topluca geçelim ama.Canım benim günlük diyet yapan destek arayAN DESTEK verecek olan herkesin günlüğü. Birlikten kuvvet dogar gelin lütfen. O günlüğü canım arkadaşımyenidencan . Açtı ama sizi görmek onuda çok mutlu eder. C cerulean Ve 60kiloyum .
Bence çok iyi olur canım. Orada yazalımEvet kızlar ben hatta bir ara bu günlüğüyenidencan ın günlüğüne mi taşısak dedim Miyav_su zaten yazıyor orada ama siz iki bayan orada tatlı tatlı sohbet ediyorsunuz diye iyi fikir olmayacağını düşünmüştüm
Kesinlikle katılıyorum kızlar hadim orayaCanım benim günlük diyet yapan destek arayAN DESTEK verecek olan herkesin günlüğü. Birlikten kuvvet dogar gelin lütfen. O günlüğü canım arkadaşımyenidencan . Açtı ama sizi görmek onuda çok mutlu eder. C cerulean Ve 60kiloyum .
Topluca diyince aklına sünnet geldi bir karikatür vardıgayet güzel canım. ben bugün batırdım
benim için sorun değil. geçersek topluca geçelim ama.
gayet güzel canım. ben bugün batırdım
benim için sorun değil. geçersek topluca geçelim ama.