DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

bugün yalan oldu ama çok fena bozdum. sanırım sıkıntıdan bir dağılma oldu resmen beyin obezi olduğumun kanıtı. bundan kurtulmam lazım güzel giderken arada devreye giriyor

Sorma nolcak bu halimiz.

Bugün faydali tek içtiğim kahve sade hindistan cevizi yağlı. Geri kalanı berbat
valla bugün menümün karatayla ilgisi olmadığı gibi bir de berbat olması canımı sıktı. şimdi yeşil limon eklediğim maden suyumu içiyorum. sıcaktan bunaldım. bir de midem bulanıyor. biraz fazla karbonhidrattan biraz da psikolojik sanırım bozuk beslendim diye

Kızlar eve gidiyorum ofiste stresli bir gün geçirdim ilk gördüğüm restorana dalasim geldi sanki kendimi daha iyi hissedeceğim ondan sonra
yapmadım şükür şimdilik akşamım sakin geçiyor ; )

İyi akşamlar kızlar
Dişlerimi fırçaladım sanırım buna rağmen mutfağa koşup yemek yemeye yeltenmem
Çok şükür bu akşamı kapamış bulunuyorum
Dünkü baklavadan sonra bugün protein günü yaptım

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı

Öğle
- 200 gr füme alabalık

Akşam
- 125 gr füme alabalık

Kızlar bir de hafta sonu koyun yoğurdu yaptım tekrar evde oy ölürüm ben o yoğurda çok tatlış oldu tadı yine

Canım benim günlük diyet yapan destek arayAN DESTEK verecek olan herkesin günlüğü. Birlikten kuvvet dogar gelin lütfen. O günlüğü canım arkadaşım yenidencan . Açtı ama sizi görmek onuda çok mutlu eder. C cerulean Ve 60kiloyum .

gayet güzel canım. ben bugün batırdım

benim için sorun değil. geçersek topluca geçelim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…