DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

iyi akşamlar kızlar. bol cısslı menüm geliyor:işsiz: ama karar aldım. bugün ramazan da bitti hayırlısıyla artık menüler hizaya girecek:sopa:

sahur 03.30
1 kase sütlaç tarçınlı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 parça pide
domates salatalık

iftar 20.50
1 tane kıymalı biber dolması (bulgurlu)
4 köfte
3 yk taze fasulye
yoğurtlu semiz otu salatası

ara 21.30
1 kase sütlaç tarçınlı

ara 22.30
1 çay bardağı kefir

sahurla birlikte yatana kadar 1,5 lt su
40 dk yürüyüş

buzdolabında hala sütlaç var ama yeteri kadar yedim. o yüzden sütlaç sefası bitti:KK24: yarından itibaren herşey kontrol altında. hedef cumaya 79.5:sampiyon: zira bugün 80.8 i gördüm:sinirli::işsiz:

iyi akşamlar kızlar. bol cısslı menüm geliyor:işsiz: ama karar aldım. bugün ramazan da bitti hayırlısıyla artık menüler hizaya girecek:sopa:

sahur 03.30
1 kase sütlaç tarçınlı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 parça pide
domates salatalık

iftar 20.50
4 köfte
3 yk taze fasulye

ara 21.30
1 kase sütlaç tarçınlı

ara 22.30
1 çay bardağı kefir

40 dk yürüyüş

buzdolabında hala sütlaç var ama yeteri kadar yedim. o yüzden sütlaç sefası bitti:KK24: yarından itibaren herşey kontrol altında. hedef cumaya 79.5:sampiyon: zira bugün 80.8 i gördüm:sinirli::işsiz:
İnşallah canım

Yarından itibaren 21 günlük yeni bir çizelgeye başlıyorum
16'dan sonra yemek yemediğim her güne gülen surat boyayacağım :KK66:

İnşallah canım

Yarından itibaren 21 günlük yeni bir çizelgeye başlıyorum
16'dan sonra yemek yemediğim her güne gülen surat boyayacağım :KK66:
o bana zor olur. çünkü ben ancak 19.00 gibi akşam yemeği yiyebiliyorum. 16.00 da yersem de acıkırım. yapamam.

Kızlar iyi bayramlar herkese :KK36:
İnşallah herkese sevdikleriyle güzel günler geçirir

Bugün tartıldım şok oldum :KK66:
Tam 57.00 gösterdi tartı inanamadım özellikle 00'ına
İkinci tartıda aynısını gösterince tamamdır dedim

Ve dün akşam bayram baklavasını filan da tadına bakmıştım onları yemeseydim herhalde 56'lı rakamları görürdüm bugün ucundan
Yeni çizelge bekle beni geliyorum :KK66:

Ve dün akşam bayram baklavasını filan da tadına bakmıştım onları yemeseydim herhalde 56'lı rakamları görürdüm bugün ucundan
tebrikler canım çok sevindim senin adına:KK71:

Maşallah canım . bayram bitsin daha da hizlaniriz inşallah. Çocuklarla bir düzen kurmak zor.olacak evdeyim artık . tatile girdik. Rabbim hayirlisini versin.
Nice bayramlara huzurlu sağlıklı ailenizle birlikte girmemiz dileğiyle. Bayramimiz mübarek olsun.

sahur 03.30
1 kase sütlaç tarçınlı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 parça pide
domates salatalık

iftar 20.50
4 köfte
3 yk taze fasulye

ara 21.30
1 kase sütlaç tarçınlı

ara 22.30
1 çay bardağı kefir

40 dk yürüyüş

Bende bayram da Bozdum diyeti hamur işleri ozlemisim ama pek mutlu etmedi beni. Alismisim karatay tarzı beslenmeye.inşallah düzenim bozulmadan devam edebilirim. Arada insan aç olmasa da yer mi ben sürekli birşey atıştırmak istiyorum. Hayırlısı bakalım. Sizd3 bayram nasıl hanımlar. Miyav_su Miyav_su hayırlı bayramlar. Nerelerdesin nasılsın. ???

Bende bayram da Bozdum diyeti hamur işleri ozlemisim ama pek mutlu etmedi beni. Alismisim karatay tarzı beslenmeye.inşallah düzenim bozulmadan devam edebilirim. Arada insan aç olmasa da yer mi ben sürekli birşey atıştırmak istiyorum. Hayırlısı bakalım. Sizd3 bayram nasıl hanımlar. Miyav_su Miyav_su hayırlı bayramlar. Nerelerdesin nasılsın. ???
Dükkandayım canım benim hayırlı bayramlar

bayramın 1. günü menüm gelsin:KK73:

sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
parmesan peyniri
2 zeytin
1 parça ızgara sucuk
salata
7 çiğ kaju 5 çiğ badem

ara 11.00
3 kayısı 2 yudum kefir

ara 15.00
1 bardak kefir (1 tk ketentohumu, az matcha çayı tozu)

akşam 18.40
salata (light ton balığı, 1 dl tulum peyniri, çeri domates, kuzukulağı, pancar turşusu, köz kapri biber, zeytinyağı, elma sirkesi, 1,5 tk ketentohumu
)

acıkırsam biraz kefir içerim yoksa içmem

yatana kadar 3,5 lt su

hamur işini ben de çok severim ama yemedim. yesem ayar kaçacak. zaten canım da istemedi. karataya devam. canım ekmek ve tatlı yemezsen yani basit karbonhidrat almazsan emin ol acıkma olayı olmuyor. en güzel kanıtı benim. üstelik her gün kompleks vitamin ve omega3 içiyorum. normalde bunlar benim iştahımı tavan yapar. ama tabi sadece karatay değil iştahımı kapatan. şu an tam motiveyim:nazar:

Dükkandayım canım benim yorucu olur senin içinbayramlar

Yorgun ve uykusuz Canım
tatlım bayramda hep açık mı olacak dükkan?o_O Allah kolaylık versin sana:dua:

hamur işini ben de çok severim ama yemedim. yesem ayar kaçacak. zaten canım da istemedi. karataya devam. canım ekmek ve tatlı yemezsen yani basit karbonhidrat almazsan emin ol acıkma olayı olmuyor. en güzel kanıtı benim. üstelik her gün kompleks vitamin ve omega3 içiyorum. normalde bunlar benim iştahımı tavan yapar. ama tabi sadece karatay değil iştahımı kapatan. şu an tam motiveyim:nazar:

tatlım bayramda hep açık mı olacak dükkan?o_O Allah kolaylık versin sana:dua:
Çok güzel menü afiyet olsun.

X