- 30 Kasım 2014
- 28.602
- 126.234
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.981
evet moral oldu vallaOh ne güzel canım umarım kendini daha iyi hissediyorsundur şimdi
Kendimizi ihmal etmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet moral oldu vallaOh ne güzel canım umarım kendini daha iyi hissediyorsundur şimdi
Kendimizi ihmal etmeyelim
İnşallah canımiyi akşamlar kızlar. bol cısslı menüm geliyor ama karar aldım. bugün ramazan da bitti hayırlısıyla artık menüler hizaya girecek
sahur 03.30
1 kase sütlaç tarçınlı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 parça pide
domates salatalık
iftar 20.50
1 tane kıymalı biber dolması (bulgurlu)
4 köfte
3 yk taze fasulye
yoğurtlu semiz otu salatası
ara 21.30
1 kase sütlaç tarçınlı
ara 22.30
1 çay bardağı kefir
sahurla birlikte yatana kadar 1,5 lt su
40 dk yürüyüş
buzdolabında hala sütlaç var ama yeteri kadar yedim. o yüzden sütlaç sefası bitti yarından itibaren herşey kontrol altında. hedef cumaya 79.5 zira bugün 80.8 i gördüm
o bana zor olur. çünkü ben ancak 19.00 gibi akşam yemeği yiyebiliyorum. 16.00 da yersem de acıkırım. yapamam.İnşallah canım
Yarından itibaren 21 günlük yeni bir çizelgeye başlıyorum
16'dan sonra yemek yemediğim her güne gülen surat boyayacağım
tebrikler canım çok sevindim senin adınaKızlar iyi bayramlar herkese
İnşallah herkese sevdikleriyle güzel günler geçirir
Bugün tartıldım şok oldum
Tam 57.00 gösterdi tartı inanamadım özellikle 00'ına
İkinci tartıda aynısını gösterince tamamdır dedim
Ve dün akşam bayram baklavasını filan da tadına bakmıştım onları yemeseydim herhalde 56'lı rakamları görürdüm bugün ucundan
Yeni çizelge bekle beni geliyorum
Maşallah canım . bayram bitsin daha da hizlaniriz inşallah. Çocuklarla bir düzen kurmak zor.olacak evdeyim artık . tatile girdik. Rabbim hayirlisini versin.Kızlar iyi bayramlar herkese
İnşallah herkese sevdikleriyle güzel günler geçirir
Bugün tartıldım şok oldum
Tam 57.00 gösterdi tartı inanamadım özellikle 00'ına
İkinci tartıda aynısını gösterince tamamdır dedim
Ve dün akşam bayram baklavasını filan da tadına bakmıştım onları yemeseydim herhalde 56'lı rakamları görürdüm bugün ucundan
Yeni çizelge bekle beni geliyorum
Bende bayram da Bozdum diyeti hamur işleri ozlemisim ama pek mutlu etmedi beni. Alismisim karatay tarzı beslenmeye.inşallah düzenim bozulmadan devam edebilirim. Arada insan aç olmasa da yer mi ben sürekli birşey atıştırmak istiyorum. Hayırlısı bakalım. Sizd3 bayram nasıl hanımlar. Miyav_su hayırlı bayramlar. Nerelerdesin nasılsın. ???iyi akşamlar kızlar. bol cısslı menüm geliyor ama karar aldım. bugün ramazan da bitti hayırlısıyla artık menüler hizaya girecek
sahur 03.30
1 kase sütlaç tarçınlı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 parça pide
domates salatalık
iftar 20.50
1 tane kıymalı biber dolması (bulgurlu)
4 köfte
3 yk taze fasulye
yoğurtlu semiz otu salatası
ara 21.30
1 kase sütlaç tarçınlı
ara 22.30
1 çay bardağı kefir
sahurla birlikte yatana kadar 1,5 lt su
40 dk yürüyüş
buzdolabında hala sütlaç var ama yeteri kadar yedim. o yüzden sütlaç sefası bitti yarından itibaren herşey kontrol altında. hedef cumaya 79.5 zira bugün 80.8 i gördüm
Dükkandayım canım benim hayırlı bayramlarBende bayram da Bozdum diyeti hamur işleri ozlemisim ama pek mutlu etmedi beni. Alismisim karatay tarzı beslenmeye.inşallah düzenim bozulmadan devam edebilirim. Arada insan aç olmasa da yer mi ben sürekli birşey atıştırmak istiyorum. Hayırlısı bakalım. Sizd3 bayram nasıl hanımlar. Miyav_su hayırlı bayramlar. Nerelerdesin nasılsın. ???
Hayırlı bayramlar canımmm .yenidencan canım hayırlı bayramlar
Amin canımKızlar bayramınız mübarek olsun.
Daha nice bayramlara ailemizle ulaşmamız dileğimle.
Yorgun ve uykusuz CanımHayırlı bayramlar canımmm .
Nasılsın kuzum?
hamur işini ben de çok severim ama yemedim. yesem ayar kaçacak. zaten canım da istemedi. karataya devam. canım ekmek ve tatlı yemezsen yani basit karbonhidrat almazsan emin ol acıkma olayı olmuyor. en güzel kanıtı benim. üstelik her gün kompleks vitamin ve omega3 içiyorum. normalde bunlar benim iştahımı tavan yapar. ama tabi sadece karatay değil iştahımı kapatan. şu an tam motiveyimBende bayram da Bozdum diyeti hamur işleri ozlemisim ama pek mutlu etmedi beni. Alismisim karatay tarzı beslenmeye.inşallah düzenim bozulmadan devam edebilirim. Arada insan aç olmasa da yer mi ben sürekli birşey atıştırmak istiyorum. Hayırlısı bakalım. Sizd3 bayram nasıl hanımlar. Miyav_su hayırlı bayramlar. Nerelerdesin nasılsın. ???
Dükkandayım canım benim yorucu olur senin içinbayramlar
tatlım bayramda hep açık mı olacak dükkan? Allah kolaylık versin sanaYorgun ve uykusuz Canım
Ben bugün kapalı dinleniryorssun sandım.Dükkandayım canım benim hayırlı bayramlar
Çok güzel menü afiyet olsun.hamur işini ben de çok severim ama yemedim. yesem ayar kaçacak. zaten canım da istemedi. karataya devam. canım ekmek ve tatlı yemezsen yani basit karbonhidrat almazsan emin ol acıkma olayı olmuyor. en güzel kanıtı benim. üstelik her gün kompleks vitamin ve omega3 içiyorum. normalde bunlar benim iştahımı tavan yapar. ama tabi sadece karatay değil iştahımı kapatan. şu an tam motiveyim
tatlım bayramda hep açık mı olacak dükkan? Allah kolaylık versin sana
Yorgun ve uykusuzlukla ne olacak bilmem. Allahım gücümüzü arttırsın inşallah.Yorgun ve uykusuz Canım