- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.941
Teşekkür ederimcanimCanım 'tekrar başlamana' sevindim yazacaktım yazmamışım
Biliyorum senin daha öncede buraya yazdığını yenidencan la birlikte
Hoşgeldin tekrar aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimcanimCanım 'tekrar başlamana' sevindim yazacaktım yazmamışım
Biliyorum senin daha öncede buraya yazdığını yenidencan la birlikte
Hoşgeldin tekrar aramıza
Selam herkesee
Merhaba, karatay diyeti yapmıştım 2 ay önce.Merhaba. Takip edip yazmayanlardan misiniz ?? My SouL
Selam bebeğim hadi birlikte başlayalım ne dersinselammm
Canım yazdıklarıni okurken nasıl duygulandim anlatamam bana o kadar güç verdikiMerhaba canım, beni hatırlamana sevindim. Mesajlarınızı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.
Ofisindeki o erkek müsfeddesi bence seni gözünde büyütüyor ve kendisinin sana layık olmadığını gayet iyi biliyor ve kompleksinden , ne yapacağını bilmediğinden garip davranışlarda bulunuyor bence.
Ben de resmini görmüştüm çok güzelsin ve çok daha iyi insanlarla karşılaşacaksınız inşallah.Bu güzellik ve karaktarinle en iyilerine layıksın.Boşver arkadaşların dediği gibi böyle bir insan için değmez.Zamanla sen de uzaklaşırsın zaten nutursun , zaman herşeyin ilacı.
Canım benim ne demek rica ederim. Sen de güzel sözlerinle beni onurlandırdın teşekkür ederim.Canım yazdıklarıni okurken nasıl duygulandim anlatamam bana o kadar güç verdiki
Her detayı yazmamama rağmen bir cümlede nokta atışı yaptin herseyi o kadar iyi özetledin ki
bunun adida sanırım tecrübe
Teşekkür ederim canım tekrar güzel sözlerin için
ben şuan iyi gidiyorum canommm diyet deyince daha çok yiyorum ben yaMerhaba, karatay diyeti yapmıştım 2 ay önce.
Bildiğim bir diyet olduğu için aranıza katılmak istedim.
Ramazanda butun düzen kilom alt üst oldu
Selam bebeğim hadi birlikte başlayalım ne dersin
Leyn 21 gün sadece yapıyosun bunu korkma süper olucakk bakkben şuan iyi gidiyorum canommm diyet deyince daha çok yiyorum ben ya
tatilden döneyimm öyle karar vereyim bennnLeyn 21 gün sadece yapıyosun bunu korkma süper olucakk bakk
Ben seni ikna ederimtatilden döneyimm öyle karar vereyim bennn
Canım inşallahbayramdan sonra düzelecek menüler
Menün çokta fena değil canım sanki yasahur 03.00
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 çk tereyağ
2 dilim tbe
iftar 20.50
2 kepçe tarhana çorbası
3 yk biber patlıcan kabak kızartması (actyfry da)
1 yk sarımsaklı yoğurt
2 yk taze fasulye
salatalık domates
1 parça pide
ara
10 kiraz
1 kayısı
2 yudum kefir
1,5 lt su
40 dk yürüyüş
Ne mutlu bana o zamanCanım benim ne demek rica ederim. Sen de güzel sözlerinle beni onurlandırdın teşekkür ederim.
Allahım bahtını açık etsin çocuğum yaşındasın.