- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iyi yapmışsın her Karatay a uygun geçen gün için bir gülen yüz boyayabilirsin renkli keçeli kalemlerle çok motive ediyor
Günaydınlar kızlar
Canım üzüldüm neden moralin bozuk
Kilo için tebrikler canım darısı benim başıma
takımda bazı sorunlar oldu da ayrıldım. tatsızlık oldu moralim bozuldu. tam da yeni motive olmuştum kilo veriyordum.60kiloyum canım hayırdır neyin var
kolay gelsin canım. özel iş olunca böyle...
Canım başka grup bulursun kk ünde gruptan çok ne var sakın moralini bozup ipin ucunu bırakma değmez baktakımda bazı sorunlar oldu da ayrıldım. tatsızlık oldu moralim bozuldu. tam da yeni motive olmuştum kilo veriyordum.
kolay gelsin canım. özel iş olunca böyle...
yok tabiki de bulurum. zaten sorun benimle ilgili değildi.Canım başka grup bulursun kk ünde gruptan çok ne var sakın moralini bozup ipin ucunu bırakma değmez bak
günaydın canım. tabiki öyle. bu arada şu anki kilon kaçtı senin?Kızlar inşallah bir kaza olmazda bayram günü tartılır 57.00 kg gelirim
Sadece dikkatli yiyip sabretmem lazım bir senede aldım bu kiloları bir haftada gitmez
Sabırsız olmak manasız
yok canım sakın yeme. bak yoğurdun içine azcık tarçın, biraz çiş kuruyemiş kır öyle ye. bak çok hoşuna gidecek serin serin. ya da evde hurma varsa eğer hurmanın her tarafını kakaoya bula ve arasında ceviz ya da çiğ badem koyup ye. al sana çikolata. ben bayılıyorum buna. çikolatadan farksız.Canım bitterde istiyor kızlar
Şöyle koyun sütüne 85% lik yapılmış sıcak çikolatada olabilirdi karın doyurmaz ama olsun hep bu reglin suçu
Canım sakın yemen iyi geldi bana ara sıra böyle duymak lazımgünaydın canım. tabiki öyle. bu arada şu anki kilon kaçtı senin?
yok canım sakın yeme. bak yoğurdun içine azcık tarçın, biraz çiş kuruyemiş kır öyle ye. bak çok hoşuna gidecek serin serin. ya da evde hurma varsa eğer hurmanın her tarafını kakaoya bula ve arasında ceviz ya da çiğ badem koyup ye. al sana çikolata. ben bayılıyorum buna. çikolatadan farksız.
afiyet olsun. benim bu birkaç gündür canım hamurişi makarna falan istiyor. menülerim azcık yoldan çıktı zaten.kızlar saat 16 itibariyle mutfağı kapattık menümü paylaşıyorum
Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
Öğle
- tavuk göğsü yeşil salata
Akşam
- bir kase cacık -> ben yaz mamamı buldum salatalık yoğurt ferah ferah
Bugün az kafam karışmadı değil kalçalarıma bakıp yahu sen diyet yapsan ne olur yapmasan ne olur deyip durmama rağmen sadık kaldım
böyle diye diye zaten bir senedir yerimde sayıyorum
Eskiden kızlar her yemeğe hayır diyordum hayır derekende mutlulukla diyordum çünkü sonuç ortadaydı daha kolay oluyor sanki o zaman ..
Bir de olur ya öğle sapıttıysam mesela baklava yemişim akşam telafi ediyordum çabucak Artıya geçmiyordum
Şimdi niyeyse sürekli bir kıtlık modundayım aman aç kalmamalıyım diye direniyorum aklım fikrim yemekte
Sanırsam bizi kıtlık modunda olduğunuza inandıran küçük beynimiz miş herşey kafada başlıyor derler ya aynen o halbuki popoma yastık bağlamış gibi bir ay yaşayacak enerji mevcut
Neden öyle oldu canımafiyet olsun. benim bu birkaç gündür canım hamurişi makarna falan istiyor. menülerim azcık yoldan çıktı zaten.
yok öyle zaten. ama mesela şimdi canım makarna falan istiyor.Neden öyle oldu canım
Dün baktım bir ekmek vardı onun dışında azıcık pilav ve tatlı vardı menüde sadece