DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar nasılsınız ben çok yoğunum eleman ile müşteri kaçırmamaya çalışıyoruz ve koşturuyoruz gün boyu müşteri gidince malzeme yerleştiriyoruz akşamda yorgunluktan yatıyorum C cerulean senin yaptığına benzer bende çizelge yaptım hergün oraya çarpı atıyorum

Kızlar nasılsınız ben çok yoğunum eleman ile müşteri kaçırmamaya çalışıyoruz ve koşturuyoruz gün boyu müşteri gidince malzeme yerleştiriyoruz akşamda yorgunluktan yatıyorum C cerulean senin yaptığına benzer bende çizelge yaptım hergün oraya çarpı atıyorum
Canım iyi yapmışsın her Karatay a uygun geçen gün için bir gülen yüz boyayabilirsin renkli keçeli kalemlerle çok motive ediyor
Canım uğramayınca dün ben kesin işleri yoğundur dedim
bol kazançlı günler diliyorum sana :KK200:

Kızlar bugünkü menümü de yazayım

Öğle
- bir büyük kase cacık

Akşam
- bir büyük kase ton balıklı salata

Kızlar bugün tembelliğin dibine vurdum çok uyudum ama iyi geldi

Günaydınlar kızlar :KK200:
Canım üzüldüm neden moralin bozuk
Kilo için tebrikler canım darısı benim başıma

60kiloyum 60kiloyum canım hayırdır neyin var
takımda bazı sorunlar oldu da ayrıldım. tatsızlık oldu moralim bozuldu. tam da yeni motive olmuştum kilo veriyordum.

kolay gelsin canım. özel iş olunca böyle...

sahur 03.30
1 yumurta
1,5 dilim tulum peyniri
5 zeytin
1,5 ceviz
1 dilim ekmek kadar pide
domates salatalık biber
1 kırmızı erik

iftar 19.45
etli türlü yemeği
2 yk pilav
salata

ara
keşkül (süt, badem, hindistancevizi şekeri) ben yaptım.
çilek

sahurla birlikte yatana kadar su 2 lt olur
1 saat yürüyüş

keşkülü yedim ama gerçekten tatlıdan çok uzaklaşmışım. bak buna da çok sevindim. severek yemedim. karatay işe yaramış bende:sampiyon:

keşkülü 1 lt sütten yapmıştım. 6 kaseye bölüştürmüştüm. üstüne birkaç tane çilek böldüm koydum öyle yedim ama fazla geldi. severek yemedim. şeker rahatsız etti (hindistancevizi şekeri). 4 kaseyi üstüne bol fındık serpip komşuya götürdüm :)) evde 1 kase kaldı:)) karatay sen ne güzel şeysin ki birkaç gündür pide- pilav kaçamağıma rağmen bu tatlıdan zevk aldırmadın bana:KK68:

Günaydınlar kızlar :KK200:

Bugün canım neler istiyor neler
Çiğ bademler gözümün önünde uçuşuyor
Kaymak istiyor canım :KK66:
Son günlerde heryerde badem kaymak görüyorum ondan herhalde
Kenara yazıyımda baytam yakın nasıl olsa hala canım isterse önümüzdeki pazar yerim
Önce kahvaltıya haşlanmış yumurta yiyeyim iştahımı keser inşallah :dua:

Kızlar inşallah bir kaza olmazda bayram günü tartılır 57.00 kg gelirim
Sadece dikkatli yiyip sabretmem lazım bir senede aldım bu kiloları bir haftada gitmez
Sabırsız olmak manasız :KK66:

Canım bitterde istiyor kızlar :KK66:
Şöyle koyun sütüne 85% lik kakaoyla yapılmış sıcak çikolatada olabilirdi karın doyurmaz ama olsun :KK66: hep bu reglin suçu

Kızlar inşallah bir kaza olmazda bayram günü tartılır 57.00 kg gelirim
Sadece dikkatli yiyip sabretmem lazım bir senede aldım bu kiloları bir haftada gitmez
Sabırsız olmak manasız :KK66:
günaydın canım. tabiki öyle. bu arada şu anki kilon kaçtı senin?

Canım bitterde istiyor kızlar :KK66:
Şöyle koyun sütüne 85% lik yapılmış sıcak çikolatada olabilirdi karın doyurmaz ama olsun :KK66: hep bu reglin suçu
yok canım sakın yeme. bak yoğurdun içine azcık tarçın, biraz çiş kuruyemiş kır öyle ye. bak çok hoşuna gidecek serin serin. ya da evde hurma varsa eğer hurmanın her tarafını kakaoya bula ve arasında ceviz ya da çiğ badem koyup ye. al sana çikolata. ben bayılıyorum buna. çikolatadan farksız.

günaydın canım. tabiki öyle. bu arada şu anki kilon kaçtı senin?

yok canım sakın yeme. bak yoğurdun içine azcık tarçın, biraz çiş kuruyemiş kır öyle ye. bak çok hoşuna gidecek serin serin. ya da evde hurma varsa eğer hurmanın her tarafını kakaoya bula ve arasında ceviz ya da çiğ badem koyup ye. al sana çikolata. ben bayılıyorum buna. çikolatadan farksız.
Canım sakın yemen iyi geldi bana ara sıra böyle duymak lazım

9 gündür tarılmıyorum canım 58 olmam lazım yüzüme ve pantolonların durumuna bakarsam

kızlar saat 16 itibariyle mutfağı kapattık menümü paylaşıyorum

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta

Öğle
- tavuk göğsü yeşil salata

Akşam
- bir kase cacık -> ben yaz mamamı buldum salatalık yoğurt ferah ferah

Bugün az kafam karışmadı değil kalçalarıma bakıp yahu sen diyet yapsan ne olur yapmasan ne olur deyip durmama rağmen sadık kaldım
böyle diye diye zaten bir senedir yerimde sayıyorum

Eskiden kızlar her yemeğe hayır diyordum hayır derekende mutlulukla diyordum çünkü sonuç ortadaydı daha kolay oluyor sanki o zaman ..
Bir de olur ya öğle sapıttıysam mesela baklava yemişim akşam telafi ediyordum çabucak Artıya geçmiyordum
Şimdi niyeyse sürekli bir kıtlık modundayım aman aç kalmamalıyım diye direniyorum aklım fikrim yemekte
Sanırsam bizi kıtlık modunda olduğunuza inandıran küçük beynimiz miş herşey kafada başlıyor derler ya aynen o halbuki popoma yastık bağlamış gibi :KK66: bir ay yaşayacak enerji mevcut

kızlar saat 16 itibariyle mutfağı kapattık menümü paylaşıyorum

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta

Öğle
- tavuk göğsü yeşil salata

Akşam
- bir kase cacık -> ben yaz mamamı buldum salatalık yoğurt ferah ferah

Bugün az kafam karışmadı değil kalçalarıma bakıp yahu sen diyet yapsan ne olur yapmasan ne olur deyip durmama rağmen sadık kaldım
böyle diye diye zaten bir senedir yerimde sayıyorum

Eskiden kızlar her yemeğe hayır diyordum hayır derekende mutlulukla diyordum çünkü sonuç ortadaydı daha kolay oluyor sanki o zaman ..
Bir de olur ya öğle sapıttıysam mesela baklava yemişim akşam telafi ediyordum çabucak Artıya geçmiyordum
Şimdi niyeyse sürekli bir kıtlık modundayım aman aç kalmamalıyım diye direniyorum aklım fikrim yemekte
Sanırsam bizi kıtlık modunda olduğunuza inandıran küçük beynimiz miş herşey kafada başlıyor derler ya aynen o halbuki popoma yastık bağlamış gibi :KK66: bir ay yaşayacak enerji mevcut
afiyet olsun. benim bu birkaç gündür canım hamurişi makarna falan istiyor. menülerim azcık yoldan çıktı zaten.

X