- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.481
Merhaba Canım bence menün Harika kırmızı etin bile en faydalısını seçiyorsun kuzu pirzoladan kıymadan sakatat bence daha faydalıİyi akşamlar kızlar bugünki menüm kahvaltıda avokado ,zeytin,peynir yeşillik öğleden sonra çiğ kuruyemiş akşam ciğer sote yanında salata
Canım Ramazan dan sonra saatler konusunda daha düzenli ilerleriz inşallah ben de şu an geç yemeden şikayetçiyim uykularımın kalitesi azaldısahur 03.30
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
11 zeytin
domates acur yeşillik
6 çiğ badem 5 çiğ fındık 1,5 ceviz
iftar 20.45
3 yk et kavurma
3 yk fırında sebze
salata
ara 21.15
5 kiraz
20 dut
1 kayısı
sahurla birlikte 2 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
Aynen Canım zaten Demir eksikliği içinde çok faydalı bol bol tüket ben fazladan yapıyorum 2 gün yiyorum haftadaMerhaba Canım bence menün Harika kırmızı etin bile en faydalısını seçiyorsun kuzu pirzoladan kıymadan sakatat bence daha faydalı
Ben kırmızı et fazla sevmiyorum yersemde mangalda pirzolayı seviyorum artık kırmızı et hakkımı bende sakatattan yana kullanacağım kesinlikle daha faydalı
biraz susadım canım. ama çok rahatsız etmedi çok şükür. öğlen yürümezsem akşam yürüme fırsatım olmuyor. o yüzden öyle. bazen akşam üzeri 20 dk da yapabiliyorum o kadar. ama tabi sıcaklarda öğlen yürünmez. o zaman akşam evde leslie yapacağım.Oruçlu yürümüşsün Canım susamadın mı
evet canım aynen öyle. ister istemez düzen değişiyor.Canım Ramazan dan sonra saatler konusunda daha düzenli ilerleriz inşallah ben de şu an geç yemeden şikayetçiyim uykularımın kalitesi azaldı
geçmiş olsun canım. neyin var üşüttün mü?Günaydın kızlar bende dün akşam erkenden uyudum ve şuan acayip hastayım
Yoğurtla yemişsin ya canım zararsızlaşrırmıştırmeyve çok fazla kaçtı farkındayım.
Günaydın canım çok geçmiş olsun neyin varGünaydın kızlar bende dün akşam erkenden uyudum ve şuan acayip hastayım
Havalardan Canım terleyerek uyandım elletim ayaklarım sanki dayak yemiş gibi vücudumGünaydın canım çok geçmiş olsun neyin var
Havalardan Canım terleyerek uyandım elletim ayaklarım sanki dayak yemiş gibi vücudumGünaydın canım çok geçmiş olsun neyin var
Sanırım Canım havalar çok etkiledi benigeçmiş olsun canım. neyin var üşüttün mü?
Sanırım Canım havalar çok etkiledi benigeçmiş olsun canım. neyin var üşüttün mü?
Ay fıstığım çok geçmiş olsun bol bol uyu ve su iç bugün umarım daha iyisindirHavalardan Canım terleyerek uyandım elletim ayaklarım sanki dayak yemiş gibi vücudum
İyim şükür Canım sen nasılsınAy fıstığım çok geçmiş olsun bol bol uyu ve su iç bugün umarım daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?