- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.501
Sık tartılma Canım ya insan kötü etkileniyor malesefKızlar dün sahura kadar uyanık kaldım hiç iyi olmadı o ara biraz döner biraz fazla çerez yedim
8 gündür aynı kiloda olmanın verdiği patlama ...
Yazık bana ya üç kiloyu vermedim aylardır
son kilolar zorlar takma canım. ben de 5 gündür aynı kilodayım. 81 i bir görebilsem.Kızlar dün sahura kadar uyanık kaldım hiç iyi olmadı o ara biraz döner biraz fazla çerez yedim
8 gündür aynı kiloda olmanın verdiği patlama ...
Yazık bana ya üç kiloyu vermedim aylardır
havalar çok dengesiz gerçekten. tekrar geçmiş olsun.Sanırım Canım havalar çok etkiledi beni
Canım afiyet olsun böyle pankek e can kurbansahur 03.30
1 yumurtadan füme etli peynirli omlet
2 yk patlıcan biber kızartma
1,5 dilim siyez ekmeği
domates acur
1 ceviz 5 çiğ badem
iftar 20.40
elim kadar biftek
5 yk fırında sebze
1 yk erişte
ara 21.30
avuç içi kadar pankek (fındık unu, yumurta ve hurma dan yaptım)
1 kaşık tahin
20 kiraz
sahurla birlikte 1,5 lt su
bugün fazla yedim biliyorum.
Hiç sorma canım ama 8 gündür 100 gr aşağı 100 gr yukarı aynı kiloyu tutturmamda marifet kolay değilSık tartılma Canım ya insan kötü etkileniyor malesef
Canım anlıyorum seni insanın morali bozulmasa bozuluyorson kilolar zorlar takma canım. ben de 5 gündür aynı kilodayım. 81 i bir görebilsem.
havalar çok dengesiz gerçekten. tekrar geçmiş olsun.
Canım soğan avokado ilaç resmen soğuk algınlığına çok doğru tercihler tebrik ediyorum seniBugünki menüm :kahvaltıda yarım avakodo ,zeytin ,peynir ,yeşillik akşam mercimek çorbası ve sumaklı soğan
Canım çok saçmada olsa moralim bozukİyim şükür Canım sen nasılsın
Süpersin canım başlarsan bende inşallah aksatmamGünaydınlar kızlar
Umarım bugün daha iyisindir canımMiyav_su
Bugün spor salonuna yazıldım
İnşallah faydasını görürüm kızlar
Kilo vermeyi şu an hayatta herşeyden çok istiyorum ..
Sevgiler herkese
Turşu ve turşu suyu iyidir canım umarım daha iyisindir bugünBugünki menüm kahvaltıda 2 yumurta kırdım zeytinyağlı peynirli yiyemedimavokado,peynir,zeytin ,yeşillik 4-5 saat sonra çiğ kuruyemiş akşam kokoreç ,turşu ve turşu suyu
Aç mı kaldın yoksa stresli birgün mü geçirdin CanımTurşu ve turşu suyu iyidir canım umarım daha iyisindir bugün
Kızlar dünden beri bir açlık hissi var ben de dünyanın yemeğini verseniz doymuycam gibi bol bol su içerek üstesinden gelmeye çalışacağım
Sağol Canım bugün okuduğum dergide diyor şu kiloya düşmeyelim diye stres yaparsanız çok kötü dönüşleri oluyor yazıyorduson kilolar zorlar takma canım. ben de 5 gündür aynı kilodayım. 81 i bir görebilsem.
havalar çok dengesiz gerçekten. tekrar geçmiş olsun.
Canım yine karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme olmuşsahur 03.30
1 yumurtadan füme etli peynirli omlet
2 yk patlıcan biber kızartma
1,5 dilim siyez ekmeği
domates acur
1 ceviz 5 çiğ badem
iftar 20.40
elim kadar biftek
5 yk fırında sebze
1 yk erişte
ara 21.30
avuç içi kadar pankek (fındık unu, yumurta ve hurma dan yaptım)
1 kaşık tahin
20 kiraz
sahurla birlikte 1,5 lt su
bugün fazla yedim biliyorum.
yok zorlamıyorum kendimi. zaten eve gelince tartıya çıktım. 81.8 çıktım. mutluyum. zaten wc sorunu da var ve tabi r... başladı bugün. belki ondan durakladı.Sağol Canım bugün okuduğum dergide diyor şu kiloya düşmeyelim diye stres yaparsanız çok kötü dönüşleri oluyor yazıyordu
Bozma moralini bence saçmada değil bizlerde aynıyızCanım çok saçmada olsa moralim bozuk
Önümüzdeki maçlara bakıyorum yarından itibaren tekrar menü paylaşmaya başlayacağım
Normal Canım karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin keten tohumu tüket yoğurt,kefiryok zorlamıyorum kendimi. zaten eve gelince tartıya çıktım. 81.8 çıktım. mutluyum. zaten wc sorunu da var ve tabi r... başladı bugün. belki ondan durakladı.
evet biraz öyle oldu. ama bu akşam da az öyle olacak.Canım yine karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme olmuş
evet öyle yapacağım.Normal Canım karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin keten tohumu tüket yoğurt,kefir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?