DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar dün sahura kadar uyanık kaldım hiç iyi olmadı o ara biraz döner biraz fazla çerez yedim
8 gündür aynı kiloda olmanın verdiği patlama ...
Yazık bana ya üç kiloyu vermedim aylardır
son kilolar zorlar takma canım. ben de 5 gündür aynı kilodayım. 81 i bir görebilsem.

Sanırım Canım havalar çok etkiledi beni
havalar çok dengesiz gerçekten. tekrar geçmiş olsun.

sahur 03.30
1 yumurtadan füme etli peynirli omlet
2 yk patlıcan biber kızartma
1,5 dilim siyez ekmeği
domates acur
1 ceviz 5 çiğ badem

iftar 20.40
elim kadar biftek
5 yk fırında sebze
1 yk erişte

ara 21.30
avuç içi kadar pankek (fındık unu, yumurta ve hurma dan yaptım)
1 kaşık tahin
20 kiraz

sahurla birlikte 1,5 lt su

bugün fazla yedim biliyorum.

Canım afiyet olsun böyle pankek e can kurban tahini ben de severim

Günaydınlar kızlar
Umarım bugün daha iyisindir canım Miyav_su
Bugün spor salonuna yazıldım
İnşallah faydasını görürüm kızlar
Kilo vermeyi şu an hayatta herşeyden çok istiyorum ..
Sevgiler herkese

Bugünki menüm kahvaltıda 2 yumurta kırdım zeytinyağlı peynirli yiyemedim avokado,peynir,zeytin ,yeşillik 4-5 saat sonra çiğ kuruyemiş akşam kokoreç ,turşu ve turşu suyu

Bugünki menüm kahvaltıda 2 yumurta kırdım zeytinyağlı peynirli yiyemedim avokado,peynir,zeytin ,yeşillik 4-5 saat sonra çiğ kuruyemiş akşam kokoreç ,turşu ve turşu suyu
Turşu ve turşu suyu iyidir canım umarım daha iyisindir bugün

Kızlar dünden beri bir açlık hissi var ben de dünyanın yemeğini verseniz doymuycam gibi bol bol su içerek üstesinden gelmeye çalışacağım

Canım yine karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme olmuş

Sağol Canım bugün okuduğum dergide diyor şu kiloya düşmeyelim diye stres yaparsanız çok kötü dönüşleri oluyor yazıyordu
yok zorlamıyorum kendimi. zaten eve gelince tartıya çıktım. 81.8 çıktım. mutluyum. zaten wc sorunu da var ve tabi r... başladı bugün. belki ondan durakladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…