- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
-
- Konu Sahibi LadyInGray
İşte harika bir özet- sebze protein ağırlıklı besleniyorum
- bunları ya buharda, ya fırında pişiriyorum (fritöz, kızartma yok)
- protein favorilerim yumurta, keçi koyun peyniri yoğurdu sütü, lor peynir
- baya sonra balık, beyaz et, kırmızı etten kuzugeliyor bu sıralamada
- protein kaynaklarının doğal ve taze olmasına dikkat ediyorum mesela çiftlik somonu değil iki gün önce tutulmuş deniz somonu bulamazsam doğal yemeyi veriyorum
- pasta, çikolata, şeker, dondurma, ekmek, makarna, börek, Hamburger, pizza, pirinç, patates gibi tadları unutmuş vaziyetteyim 'ödül gününde' bile böyle şeyler yok
- Canan hocadan sonra pekmezi, meyveyi de gönüllü yer oldumyemiyorum desem daha doğru olur (giysin sonra kanser hücrelerimi mi beslesin? )
- akşam genelde 16 bazen 17 den sonra bir şey yemiyorum
- bol su içiyorum akşamdan meyve çayları hazırlayıp içine limon sıkıp ufak cici şişelere koyup buz dolabına atıyorum ertesi gün bunları içiyorum buzlu çay niyetine
- heryere yürüyerek gitmeye çalışıyorum spor önemli ama ne yediğimiz daha önemli 5000 kalorilik ye ye çikolata bisküvi sonra spor salonuna koş yakayım diye kendini mahvetbir zamanlar böyleydim
Sevgiler
Selam kızlar geçen hafta 61.9 kiloydum bugün sabah aç karınla 60.9 geldim :) üstelik yediklerim hemen hemen aynıydı düzenli spor yaptım onun faydasını çok gördüm sanırım inşallah hep beraber kurtulcaz bu kilolardan
Kızlar ben İzmir'deyim 2 haftaligina. Misafirlikte nasıl olacak bakalım
İlk günler tadıcam ama sonra kimse kusura bakmasın.Hoşgeldin canım memleketime :) misafirlik hatırına herşeyden tatmak lazım mecbur az az yersin bişey olmaz bence
Ben de seni yerimAy yerim seni
Evet kuralım valla ben varım !
Sevgiler
Oh oh, kilo almadan gecirmene çok sevindim. En önemlisi bu. Ben insanlara laf anlatamadigim için birkaç yanlış şey yedim.... pfff... burda tartı da yok. Ama ben de her akşam yürüyüşe çıkıyorum deliler gibi yürüyorum.Herkese günaydınlar:) Bayram geride kaldı, yedik içtik biraz kaçırdık ama bugün mazaretsiz bir başlangıç için burdayım:) 74,30 gr olarak kilo almadan bayramı geçirmek süperdi:) Şimdi yeni hedef tarihim Ağustos sonu ve hedef kilom 60 kg. Yani 14,30 kilo vermem lazım ve kesin kararlıyım bu sefer.Akşam eve gidince spor yaparak ve dengeli beslenerek hedefime en kısa zamada ulaşmak istiyorum:))))
Merhababende isityorum psikolojik destek verin bu garibe
Merakla takipteyim. Ama kendini sıkma canım.Canım hedefim 3 günde 1 kg yani 45 gün gibi bir süre oluyor:) Aslında 65e düşşsem ilk etapda 60 falan çok zorlamam .. Asıl hedefim öncelikle 65 sonrasında 60:)
Canım sen bilirsin. Ben her türlü tacize açığım. Gerekirse taciz de ederimMotivasyona ihtiyacim var son yağlardan kurtulmak için
Acaba diyorum kendi diyet günlüğümü mü açsam yoksa senin diyet günlüğünü mü taciz etsem hergün yediklerimi yazarakLadyInGray
Canım sen bilirsin. Ben her türlü tacize açığım. Gerekirse taciz de ederimBen Agustos ayında burdaki hatunlarla birlikte bir yarışma yapalım diye düşünüyorum bu arada.
Ben evden uzaktayım, tatil dolayısıyla. Şartları kontrol edemiyorumYarışma mı ? Nasıl birşey olacak? Ben varım
Ağustosu niye bekliyoruz, yarım başlayalım
Taciz et beni lütfen
Bir 4 kilo daha vereyim!!! Motive olamıyorum, yiyen de ölüyor yemeyen de boşver diye
Kilo alma tok ama yerinde saymak var bu boşvermişlikte