DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

İşte harika bir özet
Umarım ben de senin gibi oturtabilirim bu düzeni canım ya.
Sassy water olayına bugün ben de giricem. Akşam buzlu çay da yapayım, iyi fikiiiiir

Kızlar ben İzmir'deyim 2 haftaligina. Misafirlikte nasıl olacak bakalım
Hoşgeldin canım memleketime :) misafirlik hatırına herşeyden tatmak lazım mecbur az az yersin bişey olmaz bence
İlk günler tadıcam ama sonra kimse kusura bakmasın.
Burası bizim de memeleketimiiiiiiz Hemşeri de çıktık Denizcim

Herkese günaydınlar:) Bayram geride kaldı, yedik içtik biraz kaçırdık ama bugün mazaretsiz bir başlangıç için burdayım:) 74,30 gr olarak kilo almadan bayramı geçirmek süperdi:) Şimdi yeni hedef tarihim Ağustos sonu ve hedef kilom 60 kg. Yani 14,30 kilo vermem lazım ve kesin kararlıyım bu sefer.Akşam eve gidince spor yaparak ve dengeli beslenerek hedefime en kısa zamada ulaşmak istiyorum:))))

Oh oh, kilo almadan gecirmene çok sevindim. En önemlisi bu. Ben insanlara laf anlatamadigim için birkaç yanlış şey yedim.... pfff... burda tartı da yok. Ama ben de her akşam yürüyüşe çıkıyorum deliler gibi yürüyorum.
14 kiloyu 1 ayda mı vermeyi planliyorsun Moonauspicios?

Canım hedefim 3 günde 1 kg yani 45 gün gibi bir süre oluyor:) Aslında 65e düşşsem ilk etapda 60 falan çok zorlamam .. Asıl hedefim öncelikle 65 sonrasında 60:)

Motivasyona ihtiyacim var son yağlardan kurtulmak için
Acaba diyorum kendi diyet günlüğümü mü açsam yoksa senin diyet günlüğünü mü taciz etsem hergün yediklerimi yazarak LadyInGray

Motivasyona ihtiyacim var son yağlardan kurtulmak için
Acaba diyorum kendi diyet günlüğümü mü açsam yoksa senin diyet günlüğünü mü taciz etsem hergün yediklerimi yazarak LadyInGray
Canım sen bilirsin. Ben her türlü tacize açığım. Gerekirse taciz de ederim Ben Agustos ayında burdaki hatunlarla birlikte bir yarışma yapalım diye düşünüyorum bu arada.

Canım sen bilirsin. Ben her türlü tacize açığım. Gerekirse taciz de ederim Ben Agustos ayında burdaki hatunlarla birlikte bir yarışma yapalım diye düşünüyorum bu arada.

Yarışma mı ? Nasıl birşey olacak? Ben varım
Ağustosu niye bekliyoruz, yarım başlayalım

Taciz et beni lütfen
Bir 4 kilo daha vereyim!!! Motive olamıyorum, yiyen de ölüyor yemeyen de boşver diye
Kilo alma tok ama yerinde saymak var bu boşvermişlikte

Ben evden uzaktayım, tatil dolayısıyla. Şartları kontrol edemiyorum Kilomu korumaya çalışıyorum. Ağustos 2'de evde olacağım inşallah. O zaman musait olanlarla bir grup oluşturup, hedeflerimizi belirleyip her gün menü ve spor paylaşımı üzerinden bir yarışma yaparız diye düşünmüştüm. Siz önde başlayın isterseniz.

Canım o zaman yarışmayı sonra başlayalım
Çok heyecanlandım

Ben ama bu hafta sonunu daha disiplinli geçirmek adına hemen başlıyorum yazmaya ne yedim ne içtim
Bugün aslında berbat bir gündü, uykusuzluk kahvaltıyı yetersiz yapıp kan şekerinin düşmesi üzerine Yemeğe saldırmam ama olsun:

Pazartesi

SABAH
- koyun Peynirli Zeytinli çoban salatası
- 2 fincan az keçi Sütlü sade kahve

ÖĞLE
- 150 gr ızgara beyaz balık
- yeşil salata
- 2 ızgara tavuk kanat, 1 tavuk but

AKŞAM
- 120 gr kendi yaptığım lor peynir
- 250 Kalorilik çiğ badem
- 100 Kalorilik fıstık kavrulmuş
- az da başka Çerez kavrulmuş

Bana deli demeyin. Mutfak tartım var meraklı Melahat Herşeyi tartasım geliyor ne kadar yiyorum bakalım diye . Çerezleri de marketten aldım küçük paketler üzerinde kaç kalori yazıyor

Ha birde akşam 16'dan sonra bir şey yemedim. Yaklaşık 4 aydır böyleyim çok gurur duyduğum bir şey. Bu sayede 4 kilo verdim bu süreçte

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…