- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 35
- Konu Sahibi LadyInGray
Merhaba @yasom7272
Çok teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için. Ben de 2 yıl öncesine kadar senin gibi diyet yaptım. Kilomu korudum ama rahatsızlıklarimda hiçbir iyileşme olmadı.
Şu anda ara öğün kavramı çok kabul görüyor ama emin ol, gun gelecek bunun düşünüldüğü kadar doğru olmadığı söylenecek. Bilim denilen şey ne yazık ki biraz şaibeli bir durum. Dün yumurta ve tereyağı için neler söyleniyordu, bugün tam tersi söyleniyor. Kesinlikle ara öğünler yaparak kilo verilir ama bunun vücudumuza yaptığı etki hiç de iyi değil.
Ben Karatay beslenme sistemine geçtim geçeli bomba gibiyim, hayatım çok değişti. Çok şükür. Bir de Karatay sistemi bir diyetten ibaret değil. Doğal beslenmeye yöneltiyor. Yoğurt yapıyorum, serbest dolaşan tavukların yumurtasını alıyorum, piliç yemiyorum, uzar da gider.
Zaten genetiği değiştirilmiş gıdalarla ilgili hassasiyetim de hat safhada olduğu için, Karatay'a çok güveniyorum.
Ara öğün yaparak diyet yaptığım zaman kendimi hep bitkin hissederdim şimdi bunu yaşamıyorum ve az ve yavas da olsa kilo veriyorum. Sivilcelerim gitti, kalp carpintilarim geçti, bağırsaklarım tıkır tıkır saat gibi
Ekmek meselesine gelirsek. 1 aydır yemiyorum ve sanırım çok zorunlu kalmadikca yemem. Şu anda elde ettiğim durumu kaybedemem
Lady cim ara öğün yemenin ne sakıncası var?