Diyet günlüğüm

günaydın canımmm

Bende dün akşam 1 tane havuç, 1 kase de yoğurt yedim
1 tanede türk kahvesi içtim.

Bu sabahta

08.00/ 1 bardak ılık su
20 dakika spor

09.00/ 1 simit
5-6 tane zeytin
1 türk kahvesi

Nazarlar deymesin bize
Şu tatili de kontrolü elden kaybetmeden atlattık mı süper olacak inşallah

günaydınnnn
Samsonn canım nasılsın Hafta sonu boya badana işlerimiz vardı
işe pert geldim bugun ama spor oldu iyi tarafından bakıyorum

Kilo bildiriyorum: 58.8
-800 gr ama 58 i görmüş olmanın mutlulugu bu

Günaydıııın shapee ,

İyiyim canım, çok şükür. Sadece bahar alerjileri sersemletiyor. Geç kaldım, sorry Dün çok stresli bir gündü.

Sen nasılsın? Boyayı eşinle beraber mi yaptınız?

Tebrikleeeer 58 çok iyi yaa. Hareket edince hemen fark ediyor di mi? Bir de çok iyi hissediyorsun.

Ben de 800 gr vermişim Benim kadar fazlası olan için pek başarı sayılmaz, ama son hafta çeki düzenle anca bu kadar, yoksa resmen 1 kg falan almıştım.

Şu an 69, 6 kg, en azından altmışlı bir rakam gördüm.

Yok canim yaa nerde biz yapicaz :)
Usta boyadi ama ev bir kere karistimi toparlamasi falan zor oluyor, cok yorulduk cidden.

Sen simdi 60 li rakamlari gordun yani cok sevindim canimmm
Darisi 50 lere artik
Bende bugun izinliydim, yarinda izinliyim artik cuma gunu sirkete gidince tabloyu duzenlerim

oo süper canım, inşallah boya işlerinden kalan tatili güzel değerlendirme fırsatınız olmuştur. Güzel dinlen de gel inşallah Kaptan

merhaba canlar hayırlı geceler bana dua edin bugün çocuk tedavisine başlıyorm hormonlar beni maf edecek ama yine dikkat etcem

kızlar nasılsınız bu açlık krizlerinin önüne nasıl geciosunuz

1-2 hurma, ceviz vs gibi küçük şeyler atıştırmak ya da gereksiz bir açlık olduğunu düşündüğümde yemek yerine bişey içmek etkili oluyor. Sıcak bir bitkisel çay gibi.

merhaba canlar hayırlı geceler bana dua edin bugün çocuk tedavisine başlıyorm hormonlar beni maf edecek ama yine dikkat etcem

İnşallah tez zamanda bebişin yola çıkar Lalee. Akşam çok kaçırmamaya özen göster. Belki doktoruna danışsan o da beslenme için tavsiyler verecektir.

Sadece bizim günlüğü tekrar ilk sayfaya taşımak istedim

Hazirana 17 kalaaa .

Ben sahurda, yumurta, yulaflı ekmek, peynir zeytin gibi şeyler yemeyi planlıyorum da.

İftar seçeneklerim de ya et, ya çorba, ya da salata +köfte, arada yogurt + meyve gibi şeyler olacak sanırım.

Tek çeşit yani...zaten tüm gün aç olunca az bişeyle doyuyor insan. Yemekden kalkmak 9 u bulur, ondan sonrası bol bol sıvı tüketimi inşallah, belki çok az kuruyemiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…