günaydın canımmm
Bende dün akşam 1 tane havuç, 1 kase de yoğurt yedim
1 tanede türk kahvesi içtim.
Bu sabahta
08.00/ 1 bardak ılık su
20 dakika spor
09.00/ 1 simit
5-6 tane zeytin
1 türk kahvesi
Nazarlar deymesin bize
Şu tatili de kontrolü elden kaybetmeden atlattık mı süper olacak inşallah
Kesinlikle, dışarda olsam bile tatlı yerine çay ve küçük tuzlu atıştırmalıklarinşallah canımm, kaçamak olsa bile tatlı olmamasına özen gösterelim tamam mı
Hoşgeldin Lalee. Rabbim şifalar versin. Hala hareketlerin çok kısıtlı sanırım. Yine de 2 kg vermişsin ama, gayet iyi bence.kızlar merhaba rahatsızlığından dolayı yazamadım kilo 66
Günaydıııınshapee ,
İyiyim canım, çok şükür. Sadece bahar alerjileri sersemletiyor. Geç kaldım, sorryDün çok stresli bir gündü.
Sen nasılsın? Boyayı eşinle beraber mi yaptınız?
Tebrikleeeer58 çok iyi yaa. Hareket edince hemen fark ediyor di mi? Bir de çok iyi hissediyorsun.
Ben de 800 gr vermişimBenim kadar fazlası olan için pek başarı sayılmaz, ama son hafta çeki düzenle anca bu kadar, yoksa resmen 1 kg falan almıştım.
Şu an 69, 6 kg, en azından altmışlı bir rakam gördüm.
oo süper canım, inşallah boya işlerinden kalan tatili güzel değerlendirme fırsatınız olmuştur. Güzel dinlen de gel inşallah KaptanYok canim yaa nerde biz yapicaz :)
Usta boyadi ama ev bir kere karistimi toparlamasi falan zor oluyor, cok yorulduk cidden.
Sen simdi 60 li rakamlari gordun yanicok sevindim canimmm
Darisi 50 lere artik
Bende bugun izinliydim, yarinda izinliyim artik cuma gunu sirkete gidince tabloyu duzenlerim
Hoşgeldin Lalee. Rabbim şifalar versin. Hala hareketlerin çok kısıtlı sanırım. Yine de 2 kg vermişsin ama, gayet iyi bence.
Kaptan daha iyi bilir, ama 1 Haziran sanırımcanım çok teşekkür ederim yeni yeni hareketleri artırmaya başladım. daha da iyi olacak inşallah bir daha ki ölçü zamanı ne zaman
kızlar nasılsınız bu açlık krizlerinin önüne nasıl geciosunuz
merhaba canlar hayırlı geceler bana dua edin bugün çocuk tedavisine başlıyorm hormonlar beni maf edecek ama yine dikkat etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?