• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Kızlar mubarek kandilde şu an spor yapıcam çünkü sabahtan beri yapmadım şu saate bıraktım. :KK12: shapee shapee tekrar geçmiş olsun canım bu ay sürekli bunu söyledik sana ama inşallah artık geçer rahatsızlığın da kurtulursun..:hasta: Ama bütün ay ki iştahsızlığına da heveslenmedim değil :KK8:

Canım çok teşekkürler inşallah
boğazım bu sabah daha iyi gibi :110:

Herkese bol iştahsız günler dileyeyim o vakit :KK53:

Kızlarrrrrrrrrr dın dın dın :KK45:

İşte büyük gün geldiiii :skandal:

Utanarak ilk kilo bildirimimi yapıyorum..

59.900 Şubat bildirimi
59.600 Mart bildirimi :110:
FARK -300 gr :duduk:

:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Günaydın kızlar :KK200::KK54: Shapee çanları çalmışsın :halay::KK48:

Koskoca bir ay geçti hakkaten, dün akşam detoks yapacaktım göya, ona bile dayanamadım yedim.

Bu sabah tartıldım 70,4 kg :duduk:

Nisanda en az 5 kilooo farz oldu:işsiz:

Bugün kahvaltı 2 hurma, 40 gr peynir ve 1 ceviz

Günaydın kızlar :KK200::KK54: Shapee çanları çalmışsın :halay::KK48:

Koskoca bir ay geçti hakkaten, dün akşam detoks yapacaktım göya, ona bile dayanamadım yedim.

Bu sabah tartıldım 70,4 kg :duduk:

Nisanda en az 5 kilooo farz oldu:işsiz:

Bugün kahvaltı 2 hurma, 40 gr peynir ve 1 ceviz

ooo yine 1.200 gr vermişsin canımm tebrik ediyorumm :KK37::KK9::KK9::KK9:

15 kilo fazlan olunca senin ki kadar zor olmuyor canım ya :KK48::KK48:

Ama benim hedefim 65 kg, 5 kilo daha insem balık etli ve mutlu olacağım :deli:

o 5 kilo inanılmaz fark yaratır zatenn :dondurma:

Farkındamısın bilmiyorum ama totalde 5 kiloya yakın kaybın var :KK71:
Ve bu 2 ay için süper olmasa da çok çok iyi :sampiyon:

Samsonn Samsonn benimde Nisan hedefim en az 2 kilo :sopa:
Canım kahvaltını daha iyi yap cidden ki metabolizman çalışsın. Kahve ve 1 grisini ile kahvaltı mı olur? Bir de ben senin yerinde olsam, sabah hariç diğer öğünlerde ekmek yemezdim. İnan yemeğin yanında hiç gerek yok.

2 kiloyu çok rahat vereceğine inanıyorum.

Canım kahvaltını daha iyi yap cidden ki metabolizman çalışsın. Kahve ve 1 grisini ile kahvaltı mı olur? Bir de ben senin yerinde olsam, sabah hariç diğer öğünlerde ekmek yemezdim. İnan yemeğin yanında hiç gerek yok.

2 kiloyu çok rahat vereceğine inanıyorum.

evet bazı düzenlemelere gitmem şart, farkındayım :KK53:

o 5 kilo inanılmaz fark yaratır zatenn :dondurma:

Farkındamısın bilmiyorum ama totalde 5 kiloya yakın kaybın var :KK71:
Ve bu 2 ay için süper olmasa da çok çok iyi :sampiyon:
Evet canım, ofiste arkadaşlar da farketti. Hepsi sayendee, senin verdiğin gazla :KK68: Allah'tan boydan kurtarıyorum biraz, yoksa 70 ile bayağa tombik dolaşırdım.

Evet canım, ofiste arkadaşlar da farketti. Hepsi sayendee, senin verdiğin gazla :KK68: Allah'tan boydan kurtarıyorum biraz, yoksa 70 ile bayağa tombik dolaşırdım.

Ne demek canım benle alakası yok
çabayı gösteren sensin sonuçta :KK36: Yola çıkarken zaten geç olsun güç olmasın dedik :KK53:
Yavaş yavaş derinden ilerliyoruz :KK48:

Haftasonlarına nisan ayında biraz ciddiyet getirmemiz gerekecek
Ona göre yap planlarını :KK53::skandal::KK45:

Ne demek canım benle alakası yok
çabayı gösteren sensin sonuçta :KK36: Yola çıkarken zaten geç olsun güç olmasın dedik :KK53:
Yavaş yavaş derinden ilerliyoruz :KK48:

Haftasonlarına nisan ayında biraz ciddiyet getirmemiz gerekecek
Ona göre yap planlarını :KK53::skandal::KK45:
Aynen canım ya, hüsranla geçen bir ayı daha asla bünyem kaldırmaz :olamaz: Haftasonları en büyük kaçamağım sadece kahvaltı da ekmek olabilir bundan sonra. Pideler, börekler, tatlılar aslaa :mapus:

Günaydın kızlarrr :KK49: inanılmaz ama gerçek 2 kilo 300 gram vermişimmmm :spor::spor::spor: şok oldum şookkk ... Son iki haftadır her gün tatlı yedim biliyor musunuz.? Az yedim ama her gün yedim tatlı, hiç düzene giremedim yedikleirme dikkat etmedim ama gözünü sevdiğimin sporu işte :kahve: sporlar eritmişim demek ki. Neyse 72,200 çıktım tartıda :rapci:

Günaydın kızlarrr :KK49: inanılmaz ama gerçek 2 kilo 300 gram vermişimmmm :spor::spor::spor: şok oldum şookkk ... Son iki haftadır her gün tatlı yedim biliyor musunuz.? Az yedim ama her gün yedim tatlı, hiç düzene giremedim yedikleirme dikkat etmedim ama gözünü sevdiğimin sporu işte :kahve: sporlar eritmişim demek ki. Neyse 72,200 çıktım tartıda :rapci:

Tebrikler canımmmm :KK9::KK9::KK9:

Bundan sonra da tatlı yesem de kilo verebiliyorum diyip koyverme ama :KK53:
Listeye ekledim güncel kilonu En Büyük TÜRKİYE

Bu arada gençler tebrik ediyorum sizleri de :KK200::KK200::KK200: dediğiniz gibi baya kaçırdıysanız bu ay, yine de eksileri görmek çok güzel. Nisanda 4 kiloyu hedeflesek çok iyi olur. Bende kaçamaklarıma dikkat edeceğim inşallah ve her gün az da olsa spor yapacağım. Resmen bu ay sporla kilo verdim çok tavsiye ederim resmen canlı örneğim. Kaçamak yapınca sporla telafi edin oluyormuş cidden.

Bu arada gençler tebrik ediyorum sizleri de :KK200::KK200::KK200: dediğiniz gibi baya kaçırdıysanız bu ay, yine de eksileri görmek çok güzel. Nisanda 4 kiloyu hedeflesek çok iyi olur. Bende kaçamaklarıma dikkat edeceğim inşallah ve her gün az da olsa spor yapacağım. Resmen bu ay sporla kilo verdim çok tavsiye ederim resmen canlı örneğim. Kaçamak yapınca sporla telafi edin oluyormuş cidden.

evet nisan ayını çok ciddiye alıyoruz hep birliktee :KK28:

Tebrikler Valentin!! Bu ayın şampiyonuu belli oldu sanırım :sampiyon: Oo demek tatlıyı bıraksan 6o ları görecektin belkidee! Az gayret daha, şekeri limitle inşallah

Back