• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Tebrikler Valentin!! Bu ayın şampiyonuu belli oldu sanırım :sampiyon: Oo demek tatlıyı bıraksan 6o ları görecektin belkidee! Az gayret daha, şekeri limitle inşallah
İnşallah canımm :KK55: zaten çok pişmanım 60ları görmeyeli 6 yıl oldu hatta 7 :işsiz: ama hastanede insan çok dikkat edemiyor işte. Akşam yemeği 4te geliyor sonra bişey yok. Eee gelen ziyaretçilerde sağolsunlar börek kek falan getiriyorlar mecbur onları yiyorduk bizde. Neyse ama günde bir defa ya bir dilim kek ya bir kurabiye yedim. Daha fazla yememeye çalıştım, eve gelince de spor yapıp yattım. Ama dediğin gibi şekeri en aza indirmek lazım. Ha bu arada kuzum diyetisyene sordum hindistan cevizi yağını, sakın dedi biliyor musun :KK57: kolesterolüm yüksek olduğu için en çok yağ konusuna dikkat etmen gerekiyor dedi. Uzun bir süre düşünme hindistancevizi yağını dedi. İyi ki sormuşum iyi ki aklıma gelmiş. Ama sizlerin kolesterolü düşükse gayet rahat yiyin bende biliyorum faydalarını Hoppa

İnşallah canımm :KK55: zaten çok pişmanım 60ları görmeyeli 6 yıl oldu hatta 7 :işsiz: ama hastanede insan çok dikkat edemiyor işte. Akşam yemeği 4te geliyor sonra bişey yok. Eee gelen ziyaretçilerde sağolsunlar börek kek falan getiriyorlar mecbur onları yiyorduk bizde. Neyse ama günde bir defa ya bir dilim kek ya bir kurabiye yedim. Daha fazla yememeye çalıştım, eve gelince de spor yapıp yattım. Ama dediğin gibi şekeri en aza indirmek lazım. Ha bu arada kuzum diyetisyene sordum hindistan cevizi yağını, sakın dedi biliyor musun :KK57: kolesterolüm yüksek olduğu için en çok yağ konusuna dikkat etmen gerekiyor dedi. Uzun bir süre düşünme hindistancevizi yağını dedi. İyi ki sormuşum iyi ki aklıma gelmiş. Ama sizlerin kolesterolü düşükse gayet rahat yiyin bende biliyorum faydalarını Hoppa
7 yıldır göremediğini önümüzdeki ay göreceksin canım inşallah, o zor koşullarda yine de dikkat edebilmişsin ya, kendi evinin düzeninde çok daha kolay olacaktır. Motivasyonunu kaybetme. Biz ikimiz 70 ler olarak en az 4-5 kilo vermeliyiz ;) Düşünsene yazın yeni alışverişler ne keyifli olur o zaman. :KK49:

Hadi ya, bitkisel bir ürünle kolestrolu yanyana düşünemiyor insan; Bilgilendirme için çok sağol. :KK52:

7 yıldır göremediğini önümüzdeki ay göreceksin canım inşallah, o zor koşullarda yine de dikkat edebilmişsin ya, kendi evinin düzeninde çok daha kolay olacaktır. Motivasyonunu kaybetme. Biz ikimiz 70 ler olarak en az 4-5 kilo vermeliyiz :KK66: Düşünsene yazın yeni alışverişler ne keyifli olur o zaman. :KK49:

Hadi ya, bitkisel bir ürünle kolestrolu yanyana düşünemiyor insan; Bilgilendirme için çok sağol. :KK52:

Ağzından bal damlıyor :KK200: Uzun vadede hedefim 58 aslında ama 68 olduğum zaman dünyanın en mutlu insanı olacağım. Bir de inceyken hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla. Neyse canım senin boyun kaçtı? 4-5 kilo yeterli gibi gelmiyor bana o_O

Ağzından bal damlıyor :KK200: Uzun vadede hedefim 58 aslında ama 68 olduğum zaman dünyanın en mutlu insanı olacağım. Bir de inceyken hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla. Neyse canım senin boyun kaçtı? 4-5 kilo yeterli gibi gelmiyor bana o_O
Oh bebiiiiş planları, inşallah canım :anne:. Boy 1,70. Tabii 65 ideal kilo değil, ama görüntü olarak epey kurtarıyor. Kiloyu her yerimden alıyorum ben, o yüzden balık etli gibi duruyor 65 olsam, 38 beden giyerim yine yani.

Yoksa bende son 5 seneye kadar max 56 kg oluyordum, ama o kadar zayıflamaya gerek yok gibi, çok kasmıyorum.
Nisan hedefimiz 5 kilo bu arada. :KK48: Yoksa benim de en idealim sıkı bir vücut ile 60 kg. 65 i görürsem pilates yapmaya başlayacağım. Şimdilik sadece kardio ;)

Oh bebiiiiş planları, inşallah canım :anne:. Boy 1,70. Tabii 65 ideal kilo değil, ama görüntü olarak epey kurtarıyor. Kiloyu her yerimden alıyorum ben, o yüzden balık etli gibi duruyor 65 olsam, 38 beden giyerim yine yani.

Yoksa bende son 5 seneye kadar max 56 kg oluyordum, ama o kadar zayıflamaya gerek yok gibi, çok kasmıyorum.
Nisan hedefimiz 5 kilo bu arada. :KK48: Yoksa benim de en idealim sıkı bir vücut ile 60 kg. 65 i görürsem pilates yapmaya başlayacağım. Şimdilik sadece kardio :KK66:
Ya canım o kadar unutmuşum ki hangi kilo da nasıl göründüğümü :işsiz: Bak 72 kiloyum 1,73 boyundayım ama bedenim 44.. Mesela kimseye mantıklı gelmiyor 44 beden olmam acaba ben bol mu giyiniyorum diye düşünüyorum. Mesela sende şu an 40 bedensin o zaman değil mi çünkü 65te 38 olurum dedin. Sanki benim 38 olmam için 58e inmem gerek gibi geliyor bana. Bilmiyorum bende bi tuhaflık var. Bende bel-göbek-simit -mide bölgesinden kilo alıyorum en çok ama ilk ve inşallah son defa 78lere çıktığım zamanlar (6 ay öncesi falan) bacak-sırt ve kollarımdan da almıştım artık bi zahmet. Ay çok karışık konuştum ama sence ben kaç bedenimdir şu anda bir de sen kaç bedensin?

Kızlar bir sorum var size benim mide bölgem de hep çıkıktır. Benden kat kat kiloluların bile göbekleri fazlasıyla olmasına rağmen midelerinin olmadığını görüyorum, tabi birçoğunun. Neden insanın mide bölgesi şiş olur ki bu da yağ mı sizce?

Ya canım o kadar unutmuşum ki hangi kilo da nasıl göründüğümü :işsiz: Bak 72 kiloyum 1,73 boyundayım ama bedenim 44.. Mesela kimseye mantıklı gelmiyor 44 beden olmam acaba ben bol mu giyiniyorum diye düşünüyorum. Mesela sende şu an 40 bedensin o zaman değil mi çünkü 65te 38 olurum dedin. Sanki benim 38 olmam için 58e inmem gerek gibi geliyor bana. Bilmiyorum bende bi tuhaflık var. Bende bel-göbek-simit -mide bölgesinden kilo alıyorum en çok ama ilk ve inşallah son defa 78lere çıktığım zamanlar (6 ay öncesi falan) bacak-sırt ve kollarımdan da almıştım artık bi zahmet. Ay çok karışık konuştum ama sence ben kaç bedenimdir şu anda bir de sen kaç bedensin?
Canım 40 ım ben şu an evet, ama kalıbına, markaya göre değişiyor tabii. LCW 40 mesela ama Herry de 42 dir kesin, ucuz takılmak lazım :D

Gerçekten bana da 44 beden fazla geldi senin boyunda kilonda biri için, ama dediğin gibi sırf belirli bölgeler alıyorsa o sebeple anca olur. Ben de mesela göbek az, ama kilo alınca bacaklar, kollar, yüz, göbek hepsi birden alıyorum. Bir de unlu gıdalar yersem, 3 gün sindiremiyorum, resmen bira göbekli erkeklere dönüşüyorum.:KK66:

Senin de gluten intoleransın olabilir. Onun haricinde karın kasları zayıf olunca daha göbekli gözüküyor insan. Yarım mekik, pilates karın için süper.

Kızlar selam, size yazdım sandım yazmamışım sanırım bulamadım şimdi. cumartesi günü benim kayınvalidem hakkın rahmetine kavuştu. Apar topar şehir dışına çıktık tabi ki. Ben size haber verdim sanıyordum vermediysem kusura bakmayın lütfen çok zor günler geçirdik Allah beterinden korusun. Önümüzde ki haftaya kadar buradayız ve çok kötü besleniyorum. Pasta börek yiyorum sadece çünkü sürekli bunlar geliyor. Neyse giremiyorum siteye bu ara inşallah istanbula döndüğümüzde görüşürüz. Allaha emanetsiniz

Kızlar selam, size yazdım sandım yazmamışım sanırım bulamadım şimdi. cumartesi günü benim kayınvalidem hakkın rahmetine kavuştu. Apar topar şehir dışına çıktık tabi ki. Ben size haber verdim sanıyordum vermediysem kusura bakmayın lütfen çok zor günler geçirdik Allah beterinden korusun. Önümüzde ki haftaya kadar buradayız ve çok kötü besleniyorum. Pasta börek yiyorum sadece çünkü sürekli bunlar geliyor. Neyse giremiyorum siteye bu ara inşallah istanbula döndüğümüzde görüşürüz. Allaha emanetsiniz
İşte dünya telaşlarımız bu kadar yalan aslında :( Kaç yaşındaydı kayınvaliden Valentin? Allah rahmet eylesin, bu dünyada çektiği acıların karşılığını ahirette alsın inşallah. Sen de Allah'a emanet ol, iyi bak kendine.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

Samsonn Samsonn dün izinliydim evdeydim yazamadım canım..
Aya iyi başlayamadım yaaa
Nolacak bu halim :110:
Yaramaz bişey yok di mi canım?
Olsun, daha ay çok taze. Bugün kararlı olsak, kocaman 25 gün var önmüzde. Ne yalan ben de çok pis salladım sizler olmayınca, ama bugünden itibaren düzene girmeye kararlıyım. Yoksa iradesizliğim fazla kilolarımdan daha çok üzecek beni.

Yaramaz bişey yok di mi canım?
Olsun, daha ay çok taze. Bugün kararlı olsak, kocaman 25 gün var önmüzde. Ne yalan ben de çok pis salladım sizler olmayınca, ama bugünden itibaren düzene girmeye kararlıyım. Yoksa iradesizliğim fazla kilolarımdan daha çok üzecek beni.

yok canım yaramaz bişi
Annem kimliğini kaybetmiş, onla uğraştı bende oğluma baktım :)

Evet yaa 25 gün v ar az da değil. hadi tekrar bismillah diyelim bari :dondurma:

yok canım yaramaz bişi
Annem kimliğini kaybetmiş, onla uğraştı bende oğluma baktım :)

Evet yaa 25 gün v ar az da değil. hadi tekrar bismillah diyelim bari :dondurma:
Kahvaltını iyi yap, kahvaltı harici asla ekmek, unlu mamüller yeme ve şekeri sıfır yapalım bu ay, kesin farkı göreceksin canım. Akşamları yarım saatte Leslie ekledik mi, süper oluruz inşallah. ;)

Back