• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

13.00 Öğle yemeği olarak, karabuğday, yoğurt, nane, kırmızı biber, sirke, bol salatalık, 2-3 kaşık su karışımı bişey yiyiyorum.

Samsonn Samsonn şu yoğurt kürünü istikrarlı bir şekilde bırakmadan yapmak lazım yaa
kimse sorsam süper işe yarıyor diyor.
Ben en fazla 1 hafta yapabildim. Bu akşam başlıcam tekrar.

Samsonn Samsonn şu yoğurt kürünü istikrarlı bir şekilde bırakmadan yapmak lazım yaa
kimse sorsam süper işe yarıyor diyor.
Ben en fazla 1 hafta yapabildim. Bu akşam başlıcam tekrar.
Ya yoğurda limon fikri bana çok itici geliyor. Bir de akşam zaten aç olan miğdemi iyice kazındırmaz mı?

Günaydın Samsonn Samsonn :KK73:

Akşam 19.30 civarı 3 çatal makarna yedim.
Çok az peyaz peynir.
yatmadan önce de 23.00 civarı yoğurt kürü yedim yattım En Büyük TÜRKİYE

Günaydın shapee shapee :KK68:

Ya bu 2-3 çatalla durmak da gerçekten irade işi, ben makarna yapsam hayatta yemeden duramam, 2 tabak kesin yerdim.
Dün akşam 7 gibi biraz şalgamlı bulgur birazda ızgara et yedim. İlerleyen saatlerde 2 incir 2 ceviz de yemiş olabilirim :KK45:

Çok mu oldu yine? Bu sabah 20 dk bisiklet yaptım, limonlu su ve demir şurubu içtim. 8:00 da 1 küçük yumurta, şimdi de peynir yiyorum.

Günaydın shapee shapee :KK68:

Ya bu 2-3 çatalla durmak da gerçekten irade işi, ben makarna yapsam hayatta yemeden duramam, 2 tabak kesin yerdim.
Dün akşam 7 gibi biraz şalgamlı bulgur birazda ızgara et yedim. İlerleyen saatlerde 2 incir 2 ceviz de yemiş olabilirim :KK45:

Çok mu oldu yine? Bu sabah 20 dk bisiklet yaptım, limonlu su ve demir şurubu içtim. 8:00 da 1 küçük yumurta, şimdi de peynir yiyorum.

çok gelmedi canım bana yediklerin :)

evet aslında yedikçe yemek istiyor insan ama yok dedim
dur bakalım
xenforo-smilies-kk45.gif

08.00/ 1 bardak ılık limonlu su

09.00/ 1 galeta, beyaz peynir
türk kahvesi

12.00/ 1 biber, 1 kabak dolması
yoğurt
2 dilim çavdar ekmek

12.30/ nescafe :KK73:

Ya bu catering yemekleri hep aynı menüler sanki

Ben de dolma yedim 3 adet. İçi de domatesli pilavdan farklı değildi hani.

Ya bu catering yemekleri hep aynı menüler sanki

Ben de dolma yedim 3 adet. İçi de domatesli pilavdan farklı değildi hani.

Bizim şirkette yapılıyor canım yemekler, ahçımız var.
Yemekhane var :)
Yemeklerimiz güzel şükür ama çeşit yok işte :)

Bizim şirkette yapılıyor canım yemekler, ahçımız var.
Yemekhane var :)
Yemeklerimiz güzel şükür ama çeşit yok işte :)
Aa süpermiş canım yaa. Ben işte ayda 1-2 anca iniyorumdur yemeğe.

Dolmayı duyunca dayanamadım, bildiğin bibere doldurulmuş pilav çıktı yine. Pirinç yemiş oldum. :duduk:

Back