- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimm amin kızlar. Samsonn canım haftasonları kaçırsanızda haftaiçleri iyiydiniz genelde bence 1 kilodan fazla vermişsinizdir hele hele shapee akşamları yemek yemeden geçirdi neredeyse bence ikinizde en az 3 kilo vermişsinizdir. Yarın diyetisyene gideceğim 3 haftadır gidemedim bir an önce düzenimi elime almam lazım. Hemde kiloları yarın güncelleyeceğiz değil mi?
3 kilo mu? Anca rüyamda Yok canım yaa, hafta içi de bir kaç kez salamlı tostlar, pideler falan yedim, ama hafta sonuna nazarla yine daha iyi tabi. Kilo vermeyi bırak almadıysam tek nedeni spordur sanırım.Teşekkür ederimm amin kızlar. Samsonn canım haftasonları kaçırsanızda haftaiçleri iyiydiniz genelde bence 1 kilodan fazla vermişsinizdir hele hele shapee akşamları yemek yemeden geçirdi neredeyse bence ikinizde en az 3 kilo vermişsinizdir. Yarın diyetisyene gideceğim 3 haftadır gidemedim bir an önce düzenimi elime almam lazım. Hemde kiloları yarın güncelleyeceğiz değil mi?
Aslında keşke yapabilsekte aylık tartı gününden sonraki hafta sonu cozutsak ve bütün ay ağzımızı kapatabilsekBugün son çırpınışlar. Bir nevi detoks gibi
Sabah güzel yedim; yulaflı peynirli kıtırım, zeytin ve bir yumurta.
Akşama kadar bişey yemicem, akşamı da yoğurtla kapatırım, yarın aç karnına tartılmayı planlıyorum
Sonra da gelsin haftasonu dermişim
Oyyyyy
Aslında keşke yapabilsekte aylık tartı gününden sonraki hafta sonu cozutsak ve bütün ay ağzımızı kapatabilsek
evet yaa sorma inanırmısın hala hastayımm
boğazım şiş
20 lik dişim fena vuruyor
Kilo veremediysem de üzülmicem zaten
Ama nisan ayını gerçekten sallamicamm
elimden geleni yapıcam
Evet kızlar, hepinizin kandili mubarek olsun, dualarda buluşalımBu arada hayırlı kandiller hepinize