• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Diyet nasıl gidiyor bu arada? Ben tabi ki orada diyet falan yapamadım hatta çok kötü beslendim. Ama şunu yaptım en azından her gün 3 lt su içtim, her gün (regl haftası hariç) leslie 3 mile yaptım hemde sabah ve akşam. En azından yediklerimi belki yakarım diye.

Ayy Allah şifa versin ValentinusNF ValentinusNF ya, çok zor bir süreç; acılarını dindirsin Rabbim.

Diyet çok parlak değil gibi, bu ay hiç kimse performansından memnun değil, ama yine de vazgeçmiyoruz, daha Nisan var.

Ben 1 kilo vermişimdir diye umuyorum, kocaman ayda 1 kilocuk, ama en azından ben de senin gibi sporu hayatıma soktum sizlerin sayesinde. Hiç de gözde büyütelecek bişey değilmiş. En azında hafta 4 gün 30 - 50 dk kardio yapılır.

günaydın kızlar
xenforo-smilies-kk74.gif

ValentinusNF ValentinusNF canım hoşgeldin.
Allah şifa versin inşallah, tekrar çook çok geçmiş olsun.

Bizlerde çok parlak değildik bu ay. Ama nisan ayında artık sallama
şansımız kalmadı, yaz geldi neredeyse.. hala elle tutulur sonuçlar alamadık.
Onun için yarın tartıları alıp
nisanda işi çok sıkı tutacağız.

Teşekkür ederimm amin kızlar. Samsonn Samsonn canım haftasonları kaçırsanızda haftaiçleri iyiydiniz genelde bence 1 kilodan fazla vermişsinizdir hele hele shapee shapee akşamları yemek yemeden geçirdi neredeyse bence ikinizde en az 3 kilo vermişsinizdir. Yarın diyetisyene gideceğim 3 haftadır gidemedim bir an önce düzenimi elime almam lazım. Hemde kiloları yarın güncelleyeceğiz değil mi?

Teşekkür ederimm amin kızlar. Samsonn Samsonn canım haftasonları kaçırsanızda haftaiçleri iyiydiniz genelde bence 1 kilodan fazla vermişsinizdir hele hele shapee shapee akşamları yemek yemeden geçirdi neredeyse bence ikinizde en az 3 kilo vermişsinizdir. Yarın diyetisyene gideceğim 3 haftadır gidemedim bir an önce düzenimi elime almam lazım. Hemde kiloları yarın güncelleyeceğiz değil mi?

evet canım yarın kilo güncelleme günümüz :)

yazdığım süre boyunca evet akşamları güzeldi benim ama
son 2 haftadır akşamlarıda çok iyi geçmedi benim :KK53:

Bakalım yaa merak ediyorum bende yarını En Büyük TÜRKİYE

3 kilo mu? Anca rüyamda :rolleyes: Yok canım yaa, hafta içi de bir kaç kez salamlı tostlar, pideler falan yedim, ama hafta sonuna nazarla yine daha iyi tabi. Kilo vermeyi bırak almadıysam tek nedeni spordur sanırım.

Evet yarın tartıyla yüzleşicez her halükarda, kaçmak yok :bicak:

Bugün son çırpınışlar. Bir nevi detoks gibi :sus:

Sabah güzel yedim; yulaflı peynirli kıtırım, zeytin ve bir yumurta.

Akşama kadar bişey yemicem, akşamı da yoğurtla kapatırım, yarın aç karnına tartılmayı planlıyorum :KK45:

Sonra da gelsin haftasonu dermişim :deli::KK48:

Oyyyyy
Bugün son çırpınışlar. Bir nevi detoks gibi :sus:

Sabah güzel yedim; yulaflı peynirli kıtırım, zeytin ve bir yumurta.

Akşama kadar bişey yemicem, akşamı da yoğurtla kapatırım, yarın aç karnına tartılmayı planlıyorum :KK45:

Sonra da gelsin haftasonu dermişim :deli::KK48:
Aslında keşke yapabilsekte aylık tartı gününden sonraki hafta sonu cozutsak ve bütün ay ağzımızı kapatabilsek :KK14:

Oyyyyy

Aslında keşke yapabilsekte aylık tartı gününden sonraki hafta sonu cozutsak ve bütün ay ağzımızı kapatabilsek :KK14:

Ben her hafta sonu kutlama yaptığım için, hiç ay sonu özel gelmedi zaten :KK45:

evet yaa sorma inanırmısın hala hastayımm
boğazım şiş
20 lik dişim fena vuruyor :deli:

Kilo veremediysem de üzülmicem zaten
Ama nisan ayını gerçekten sallamicamm
elimden geleni yapıcam :KK49:

Oy oyy geçmiş olsun. Hakkaten ne çektin bu Mart ayından canım ya, inşallah Nisan'ın sıcağı, güneşi sana iyi gelecek.

Sabah
1 küçük dilim beyaz peynir
3 ad. zeytin
1 ad. kalın dilim kepek ekmeği
1 ad. haşlanmış yumurta

Ara
Yulaf ezmesi+süt+muz karışımı

Ara
1 ad. portakal
10 ad. badem

Akşam
2 pors. kuru fasülye
7-8 ad. küçük salatalık turşusu dilimleri

Ara
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü (bunu yanlış yaptım, sabah içmem gerekiyordu)

Kızlar mubarek kandilde şu an spor yapıcam çünkü sabahtan beri yapmadım şu saate bıraktım. :KK12: shapee shapee tekrar geçmiş olsun canım bu ay sürekli bunu söyledik sana ama inşallah artık geçer rahatsızlığın da kurtulursun..:hasta: Ama bütün ay ki iştahsızlığına da heveslenmedim değil :KK8:

Normalde ekmek sevmem ama eşim şu an yanımda çorba içiyor yanında da çıtır çıtır bir beyaz ekmek yiyor. Allahıımmm nasıl canım çekti ekmeğiiiii..:kk77: Ama yemeyeceğim En Büyük KK

Back