• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

kızlar merhaba :KK60:

bir kaç gün yazamadım..

Bu ay benim içinde hiç iyi geçmedi hepiniz gibi.
Kilo kaybı pek yok gibi :110:

Napalım sağlık olsun deyip yolumuza bakıcaz artık :KK49:

Zaten nisan ayını ciddiye almamız artık şart..
yaz geldii, biz hala hedefimizden uzağız.

Bu ayın son günlerini ciddiye alalım, nisana bomba gibi girelim diyorum En Büyük TÜRKİYE

08.00/ bir bardak ılık limonlu su

09.00/ türk kahvesi

kahvaltı yapamadım :110: Sanırım bunda havaların da etkisi var :duduk:

tat
kızlar merhaba :KK60:

bir kaç gün yazamadım..

Bu ay benim içinde hiç iyi geçmedi hepiniz gibi.
Kilo kaybı pek yok gibi :110:

Napalım sağlık olsun deyip yolumuza bakıcaz artık :KK49:

Zaten nisan ayını ciddiye almamız artık şart..
yaz geldii, biz hala hedefimizden uzağız.

Bu ayın son günlerini ciddiye alalım, nisana bomba gibi girelim diyorum En Büyük TÜRKİYE

tatlım nasılsın.. valla Mart ayında hüsrana uğradık ama Nisan da bomba gibi olcaz. ben bugün eşimle başladim diyete inşallah daha da etkisi olacak. hepimize bol sans

tat

tatlım nasılsın.. valla Mart ayında hüsrana uğradık ama Nisan da bomba gibi olcaz. ben bugün eşimle başladim diyete inşallah daha da etkisi olacak. hepimize bol sans

iyim canım sen nasılsın :)
evet mart ayında çok boş verdik, iyi geçmedi..
Eşinle birlikte devam etmeniz çok güzel..en azından alışverişinizi de ona göre
yapmış olduğunuz için daha dikkatli olmuş olacaksınız.

Nisan ayı bizim ayımız olsun En Büyük TÜRKİYE

1 Kg bile eksik çıksam razıyım ben valla :D Hiç yoktan iyidir diyeceğim.

Hayır hafta içi düzenli spor da yaptım; sen o kadar koştur, sonra yaktığın her kalorinin acısını hafta sonu çıkar, tam bi deli saçmasıydıı Mart. Neyse son 3 gün, akşamları yoğurt yemeye devam, gündüz zaten sorun yok ;)

1 Kg bile eksik çıksam razıyım ben valla :KK70: Hiç yoktan iyidir diyeceğim.

Hayır hafta içi düzenli spor da yaptım; sen o kadar koştur, sonra yaktığın her kalorinin acısını hafta sonu çıkar, tam bi deli saçmasıydıı Mart. Neyse son 3 gün, akşamları yoğurt yemeye devam, gündüz zaten sorun yok :KK66:

1 kiloya bende fitim :D

kb.jpg
Bakın ne buldum, için de sadece hurma, hindistan cevizi, kakao ve chia tohumu var. Az önce yedim ;)

bu ne canım, nerden bulabilirim :KK3:
Şeker ihtiyacını bastıyor, için de kakao da var, ve hurma, hindistancevizi, ve chia. Başka bişey yok, 30 gr 110 kal falandı sanırım.

Migrostan aldım, diğer çeşitleri de kayısılı, üzümlü vs idi. Unsuz, rafine şekersiz atıştırmalık tatlı :) Çikolatalar ile aynı reyonda ;) Reklam gibi oldu :D

17494009_747693812060785_4502568813744619520_n.jpg

Şeker ihtiyacını bastıyor, için de kakao da var, ve hurma, hindistancevizi, ve chia. Başka bişey yok, 30 gr 110 kal falandı sanırım.

Migrostan aldım, diğer çeşitleri de kayısılı, üzümlü vs idi. Unsuz, rafine şekersiz atıştırmalık tatlı :) Çikolatalar ile aynı reyonda :KK66: Reklam gibi oldu :KK70:

hımmm güzelmiş, alayım bende bunlardan :KK55:

Migrostan aldım, diğer çeşitleri de kayısılı, üzümlü vs idi. Unsuz, rafine şekersiz atıştırmalık tatlı :) Çikolatalar ile aynı reyonda :KK66: Reklam gibi oldu :KK70:

Kızlar bende bugün watsons ta kasa da bir çikolata gördüm, şekeri çok çok azdı yalan olmasın 100 gr.da %10dan daha az şekere denk geliyordu. Tavsiye ederim yemedim ama aklımda, bir de bunda sıfır şekerse açık ara bu önde olur

Kızlar bugün kimse girmemiş buraya. Neyse nasılsınız bakalım? Biz pazartesi gecesi eve döndük, dün uyumakla geçti günümüz bugün kendime gelebildim ama hala bavulumu boşaltmadım o kadar yorgun hissediyorum kendimi hala.. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler :KK200: Kayınvalidem buraya döndüğümüz gün daha iyi görünüyordu ama genel olarak pek iyi değil durumu, inşallah atlatır ama zor görünüyor. Göğüs kanseri ama bütün kemiklerine ve karaciğerine sıçradı kanser hücreleri ama bu üç beş yıl önce olmuş. Ben yoktum tabi o zamanlar. Yani yayılalı o kadar oldu, kanser başlangıcı sanırım 2010muş. Neyse kemikleri kaplamasında şimdiye kadar sorun yoktu hatta karaciğerine sıçraması da pek sorun değildi ama işte size yazdığım zaman değerlerinin çok kötüye gittiğini öğrendik. Zaten şüpheleniyorduk kafası iyi değildi. Karaciğer yetmezliği başlamış dedi doktor, genelde son safhadır bu 2 ay kaldı dedi. Biz çok kötü olduk tabi ama Allahtan ümit kesilmez diyoruz hep. Var çünkü tanıdıklarımız yine böyle söylenip 5 yılı 10 yılı deviren ama karaciğer yetmezliği pek hayra alamet olmuyor onu da duyuyoruz. Neyse 1 haftalığına gitmiştim 3 hafta oldu sanırım saymadım ama. Artık buradayım inşallah.Sizler nasılsınız? Çok özledim sizi :KK74::KK74::KK74:

Back