- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Canim iyiyim :) gelicem yarin buradayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba
bir kaç gün yazamadım..
Bu ay benim içinde hiç iyi geçmedi hepiniz gibi.
Kilo kaybı pek yok gibi
Napalım sağlık olsun deyip yolumuza bakıcaz artık
Zaten nisan ayını ciddiye almamız artık şart..
yaz geldii, biz hala hedefimizden uzağız.
Bu ayın son günlerini ciddiye alalım, nisana bomba gibi girelim diyorum
tat
tatlım nasılsın.. valla Mart ayında hüsrana uğradık ama Nisan da bomba gibi olcaz. ben bugün eşimle başladim diyete inşallah daha da etkisi olacak. hepimize bol sans
1 Kg bile eksik çıksam razıyım ben valla Hiç yoktan iyidir diyeceğim.
Hayır hafta içi düzenli spor da yaptım; sen o kadar koştur, sonra yaktığın her kalorinin acısını hafta sonu çıkar, tam bi deli saçmasıydıı Mart. Neyse son 3 gün, akşamları yoğurt yemeye devam, gündüz zaten sorun yok
Ya senin kaç fazlan var da konuşuyon zaten1 kiloya bende fitim
Ya senin kaç fazlan var da konuşuyon zaten
Eki Görüntüle 1974214 Bakın ne buldum, için de sadece hurma, hindistan cevizi, kakao ve chia tohumu var. Az önce yedim
Şeker ihtiyacını bastıyor, için de kakao da var, ve hurma, hindistancevizi, ve chia. Başka bişey yok, 30 gr 110 kal falandı sanırım.bu ne canım, nerden bulabilirim
Şeker ihtiyacını bastıyor, için de kakao da var, ve hurma, hindistancevizi, ve chia. Başka bişey yok, 30 gr 110 kal falandı sanırım.
Migrostan aldım, diğer çeşitleri de kayısılı, üzümlü vs idi. Unsuz, rafine şekersiz atıştırmalık tatlı :) Çikolatalar ile aynı reyonda Reklam gibi oldu
Kızlar bende bugün watsons ta kasa da bir çikolata gördüm, şekeri çok çok azdı yalan olmasın 100 gr.da %10dan daha az şekere denk geliyordu. Tavsiye ederim yemedim ama aklımda, bir de bunda sıfır şekerse açık ara bu önde olurŞeker ihtiyacını bastıyor, için de kakao da var, ve hurma, hindistancevizi, ve chia. Başka bişey yok, 30 gr 110 kal falandı sanırım.
Migrostan aldım, diğer çeşitleri de kayısılı, üzümlü vs idi. Unsuz, rafine şekersiz atıştırmalık tatlı :) Çikolatalar ile aynı reyonda Reklam gibi oldu