Diyet günlüğüm

günaydın kızlar
ben yine hastayımm

Dün akşam bende makarna yedim, yoğurtlu

Bu sabah

09.00/ ceviz
türk kahvesi
Amaan canım ya, daha yeni iyileştin yine mi hasta oldun? Çok geçmiş olsun. Nazar mı değdi bizee ya? Ay sonuna hala 10 gün var Allah'dan.

Amaan canım ya, daha yeni iyileştin yine mi hasta oldun? Çok geçmiş olsun. Nazar mı değdi bizee ya? Ay sonuna hala 10 gün var Allah'dan.

bende anlamadım hayatım
dün akşama doğru hapşırmaya başladım yine
gece gittikçe kötüye gittim
şuan tamamen hastayım

Bu sene 2016 da olmadığım gripleri de oluyorum galiba

bende anlamadım hayatım
dün akşama doğru hapşırmaya başladım yine
gece gittikçe kötüye gittim
şuan tamamen hastayım

Bu sene 2016 da olmadığım gripleri de oluyorum galiba
Dikkat et Shapee, çok ince giyinmee, bir de kahvaltıları daha iyi yapmalısın sanki. Bünyen halsiz düşüyor olmasın? Acil şifalar tekrar arkadaşım

günaydın kızlarımm

dün akşam yemek yoktu
kahvaltı yaptık, yumurta çay peynir falan.

Bu sabahta

09.00 /bugday ekmeği, beyaz peynir
1 mandalina

09.30/ türk kahvesi

Merhabaa shapee

Ben dün akşam bir kase çorba, biraz da yoğurt yedim.

Bu sabah limonlu su, kahvaltı olarak da 1 yumurta 40 gr peynir.

Şimdi de buğdaylı, nohutlu yoğurt çorbası içiyorum yine.

shapee eeeeeeee işler aniden bastırınca çıkmak zorunda kaldım.
Son bir haftaa, diyete tam gaz devam elbette. Bu hafta bir fark yarattık yarattık

Sabah 35 dk spor ve elmalı sirkeli su. 9 gibi 1 yumurta ve biraz peynir.

Öğlen yemeği olarak hurma ve cevizz

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Aa son hafta hepimiz teslim bayrağı mı çektiiik?

Günaydıııın

Hafta sonu çok parlak olmayabilir ama hafta içi yine burdayım. Yumurta, peynir çay

Samsonn shapee günaydın tatlışlar haftasonu bayaaa bi kaçamak yaptım kilo artı yönde gidiyor. ama ş,imdi eşimle tekrar başlamaya karar verdik bana şans dileyin sabahta
1 simit
5 zeytin
1\2 kibrit kutusu peynir

Hoşgeldin A atillale ! Bizi bu hafta sonları mahvetti zaten.

Eşin de seninle başladıysa bu motive olmanı sağlar. Bol iradeli günler diliyorum

Cuma tartım günü bu arada

Samsonn ben kesin artılı çıkcam tartıda ama olsun şimdi daha iyi motive oldum sayılır.

12.00 tavuk şinitzel
yayla çorbası

Samsonn ben kesin artılı çıkcam tartıda ama olsun şimdi daha iyi motive oldum sayılır.

12.00 tavuk şinitzel
yayla çorbası
Aynen yaa, benim de berbat çıkabilir bu sefer. Bu son 4 gün akşam yemeği yemeyerek bir fark yapsam, tek umudum o. Hafta içi diyet iyi gidiyor da, hafta sonu yemeyince hiç tadı çıkmıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…