- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Valentin, evet kardeşim de hurma ve yulaftan yapmıştı, ya da kayısı. Gerçekten çok güzel oluyor.Kızlar tabletimin klavyesi ömür törpüsü gibi bişey. Her kelimeyi düzeltmem gerekiyor bazen unutuyorum ve saçma sapan kelimeleri yazıp göndermiş oluyorum. Biraz geç oldu bunu söylemek için ama affola diyorum anlamadığınız yerleri sorun arkadaşlar hasta sormaya uzak bi akraba gelmşş. Aslında çok ta uzak değil kayınvalidemin kuzeniymiş kadın herneyse kendisi şeker hastası olduğu için şekersiz kurabiye yapmış içine kuru üzüm atmış. Allahım o kadar güzel olmuş ki yani taylı ihtiyacını karşılıyor hemde resmen kurabiye yiyorsun süper olmuş. Nasıl yaptı sormadım ama hamurunda hiç şeker tadı yoktu yavan bişeydi ama üzümler çok güzel tatlandırmış. Son olarak hamurişi olduğu için zararlı tabi ki yine de tavsiye etmem ama regl dönemlerinde belki yapılabilir
Bu arada Shapee'nin dediği gibi takılıyoruz sadece, ama ekmek düşkünü olmaman çok büyük bir avantaj. Ben sahanda sucuklu yumurta yapsam, bir tüm ekmeği bandırarak yerim.