• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Günaydııın shapee shapee :KK200::KK24:

Maşallah, gerçekten güzel:nazar: Ay sonuna kadar böyle devam. Benim hafta sonu yatılı misafirim vardı, öyle olunca ağırlamak için mecbur yiyorsun.

Bu sabah yeniden düzene giriyorum. Yine limonlu suyumu içtim, yarım saat spor yaptım. Peynir ve çaydan oluşan bir kahvaltı. Son 10 gün şeker ve unlu mamüller asla diyorum. Akşamda sadece yoğurt.

Bu arada sakız olayı çok karışık ya. Çiğnemeyin acıktırıyor, mide sıvısı artıyor vs diyenler de çok var. Bir de hani ara öğün olmadan yağ yakını sağlayanlar da, açlık zincirini kırdığı için sakız hiç çiğnemiyorlar. Ama tabi kişi kendine neyin iyi geldiğini bilir.

evet kimine iyi gelir, kimine gelmez :)
mesela sürekli çene yemek yiyormuş gibi davrandığı için
metabolizmada ister istemez çalışıyor diyende var :KK45:

Ben ara öğünlerimi yine yicem ama
hani doydugun halde aranırsın yaaa, göz açlığı oluyor
onu kesiyor bende sakız çiğnemek..

Son 10 gün çok sıkı dikkat etmeliyiz En Büyük TÜRKİYE

kızlar geç oldu ama ben geldim. bu aralar çok yoğun çalışıyorum. benim diyetten eser kalmadI saldım kendimi yarın bir günlük protein alcam sonra normal dikkatli bir şekilde devam etcem.. yoksa 11 gün sonraaa hiç kilo veremeyen biri olarak karşınızda olurum

günaydın En Büyük TÜRKİYE

08.00/ 1 bardak ballı, limonlu su

09.00/ buğday ekmegi 2 dilim
beyaz peynir, maydanoz, yumurta

09.30/ türk kahvesi

Günaydın Shapeee:KK73:En Büyük TÜRKİYE

5:00 50 dk bisiklet

8:00 1 yumurta

10:00 40 gr peynir ve çay.

Günaydın canlar
sabah 1 poğaça 2 zeytin çok az sahanda YUMURTA Yedim şu an salondayim fitnees yapıyorum tekrar istikrarla basladum

Günaydın canlar
sabah 1 poğaça 2 zeytin çok az sahanda YUMURTA Yedim şu an salondayim fitnees yapıyorum tekrar istikrarla basladum

canım hoşgeldin :)
poğaça yemeseymişsin daha güzel olurmuş ama olsun.
Biliyorsun aynın sonunda tartı var
:KK76:

Günaydın Kızlar :KK200:

Dün akşam epey geç bi saatte bir sürü dolma yedim. Tek tesellim, pirinç yerine karabuğdaylı olması.:olamaz:

Sabah 6 da sirkeli ballı suyumu içip 50 dk bisiklet yaptım.

Kahvaltı olarak da 2 hurma ve 40 gr peynir.

günaydın kızlar
ben yine hastayımm :hasta: :ruh:

Dün akşam bende makarna yedim, yoğurtlu:silah:

Bu sabah

09.00/ ceviz
türk kahvesi

Back