Valentin, evet kardeşim de hurma ve yulaftan yapmıştı, ya da kayısı. Gerçekten çok güzel oluyor.Kızlar tabletimin klavyesi ömür törpüsü gibi bişey. Her kelimeyi düzeltmem gerekiyor bazen unutuyorum ve saçma sapan kelimeleri yazıp göndermiş oluyorum. Biraz geç oldu bunu söylemek için ama affola diyorumanlamadığınız yerleri sorun arkadaşlar hasta sormaya uzak bi akraba gelmşş. Aslında çok ta uzak değil kayınvalidemin kuzeniymiş kadın herneyse kendisi şeker hastası olduğu için şekersiz kurabiye yapmış içine kuru üzüm atmış. Allahım o kadar güzel olmuş ki yani taylı ihtiyacını karşılıyor hemde resmen kurabiye yiyorsun süper olmuş. Nasıl yaptı sormadım ama hamurunda hiç şeker tadı yoktu yavan bişeydi ama üzümler çok güzel tatlandırmış. Son olarak hamurişi olduğu için zararlı tabi ki yine de tavsiye etmem ama regl dönemlerinde belki yapılabilir
Günaydın Shapee,günaydın kızlar
kahvaltı, 3 ceviz
1 türk kahvesi
Ben de saatlerdir giremedim siteye, sanırım bakım çalışması vardı. Evet canım, şeker gerçekten daha kötüü, çünkü şeker aldığın gün yağ yakımı duruyor resmen. Ne zaman döneceğin belli mi?Selam hatunlar, internette mi sorun var sitede mi anlamadım size cevap yazamıyorum smile gönderemiyorum sinir oldum. Neyse ekmeğe düşkün değilim Allahtan ama şeker daha beter bence veya bilmiyorum herkesin kendş zaafı kendine kötü. Sabırsızlanıyorum istanbula dönsem de fitnessa başlasam diye bi heyecanlıyım ki sormayın yaa
Pazartesi gece sanırım yani salidan itibaren düzene girerim inşallahBen de saatlerdir giremedim siteye, sanırım bakım çalışması vardı. Evet canım, şeker gerçekten daha kötüü, çünkü şeker aldığın gün yağ yakımı duruyor resmen. Ne zaman döneceğin belli mi?
O kadar ciddi bi rahatsizligi oldugunu bilmiyordumMerhaba hanımlar biz hastanedeyiz, kayınvalidemin kan testi sonuçları baya kötü çıktı, bu şekilde eve gönderemem dedi doktor. O yüzden bu hafta eve dönemeyebiliriz. Sizden izin istiyorum en az bir hafta giremem siteye diyet falanda pek umrumda değil açıkçası. Yine dikkat edeceğim inşallah ama önceliğim olmayacak. Bu arada siteye yine hergün girmeye çalışacağım inşallah ama giremeyebilirim diye yazıyorum bunu. Ömrü Allah bilir tabi ama doktor biraz önce 2 ayı kaldı dedi baya kötü olduk
Merhaba hanımlar biz hastanedeyiz, kayınvalidemin kan testi sonuçları baya kötü çıktı, bu şekilde eve gönderemem dedi doktor. O yüzden bu hafta eve dönemeyebiliriz. Sizden izin istiyorum en az bir hafta giremem siteye diyet falanda pek umrumda değil açıkçası. Yine dikkat edeceğim inşallah ama önceliğim olmayacak. Bu arada siteye yine hergün girmeye çalışacağım inşallah ama giremeyebilirim diye yazıyorum bunu. Ömrü Allah bilir tabi ama doktor biraz önce 2 ayı kaldı dedi baya kötü olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?