- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Tatlı manyağı olursa insan10 tane birden yenir mi yaw? Baymadı mı?
Tabi canım, ya şimdi ya hiç. Ertele ertele yıllarca bu kilo probleminin stresini çekmek var, 3 ay boğazına hakim olup kurtulmak var.
Farklı bir durum olduğuna inanmaya başladım.Tatlı manyağı olursa insan
İnşallah canım ben güveniyorum aslında kendime ama bu ara olmuyor nedense dur bakalım spora baslayinca biraz daha duzelirim belkiyaa canım sorma biz zaten süperiz
bizde saçmalıyoruz baya..
ama sanırımSamsonn da benim gibi
fazla tatlı olmuyor kaçırdıklarımız..
tatlı da olabiliyor da, arada ama çok değil..
Sen aburcuburun önüne geçemiyorsun..
inşallah onuda çözeceksin
İnşallah canım ben güveniyorum aslında kendime ama bu ara olmuyor nedense dur bakalım spora baslayinca biraz daha duzelirim belki
Kızlar diyetisyen öncesinde ben sabahları kabizligim için bir hurma bir kuru kayısı bir bardak kefir içiyordum doktor kuru kayısı ve hurmayı yasakladı biliyor musunuz.. Ama şöyle ki bir hurma bir meyveye esdeger dedi günde en fazla 3 porsiyon meyve yiyeceksin dedi ve hurmayı pek tercih etme dedi şekerden dolayı. Ama benim bildiğim 3 hurma bir meyve ediyor
12.00/ yeşil mercimek yemeği
yoğurt çorbası
cacık
3 dilim ekmek
13.00/ nescafe
15.20/ 1 elma
Ya ben ceviz ya da peynirle yiyorum ya, o yüzden 3 adet hurma çok ideal geliyor, ama tek yesem beni de bayar 2 tane.ya zaten 2 hurma bile fazla geliyor insana
cidden çok şekerli, bayıyor..
Kızlar geçen yıllarda bu sitede meşhur bir detoks vardı veya iki günlük bir diyet hatirlamiyorum. Sadece pirinç başlayıp yiyorlardı biliyor musunuz onu?
Ahhaa, ekmek severiz demişken dilim adedi artıyoooo
Ya ben ceviz ya da peynirle yiyorum ya, o yüzden 3 adet hurma çok ideal geliyor, ama tek yesem beni de bayar 2 tane.
Nasıl ya? Sadece pilav mı? Çok mantıklı gelmedi, bir de şeker isteğini acayip arttırır. Uff canım yine pilav çekti
mesela canım
şuan inanılmaz şu puf puf poğaçalardan çekti
Kendime
Salam ekmek dermişim yine. Vizyonu ne dar bir insanım
AyrıcaValentinusNF o sucuklu yumurtayı ekmeksiz mi yemiş hakketen?
Pirinci suda başlayıp yiyorlar aslinda tam pilav değil tatsız tuzsuz ama çok etkilidir hatirliyorum.. Genelde yaratılmadan iki gün önce başlıyorlardı. Neyse canımcim bulurum. Normalde karşıyım böyle beslenmeye devam son zamanlarda tartilmaya korkacak durumdayken iyi olur o.Ahhaa, ekmek severiz demişken dilim adedi artıyoooo
Ya ben ceviz ya da peynirle yiyorum ya, o yüzden 3 adet hurma çok ideal geliyor, ama tek yesem beni de bayar 2 tane.
Nasıl ya? Sadece pilav mı? Çok mantıklı gelmedi, bir de şeker isteğini acayip arttırır. Uff canım yine pilav çekti
Ekmek yemedim gençlerSalam ekmek dermişim yine. Vizyonu ne dar bir insanım
AyrıcaValentinusNF o sucuklu yumurtayı ekmeksiz mi yemiş hakketen?
Ekmek yemedim gençlerNeden derseniz benim için ekmek zerre kadar önemli degil. Komple kaldırılsa aramam yani ama bende tatlı ve abur cubura dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?