Diyet günlüğüm

Tatlı manyağı olursa insan
Farklı bir durum olduğuna inanmaya başladım.

Ama bak benim kardeşim de senin gibi. Bir kutu baklavayı tek başına yer, sabah yataktan kalkar, kahvaltı niyetine dün akşamki pastayı mideye indirirdi mesela. Ben asla yapamam.

Ama o da azmetti bu sefer 20 gündür ağzına 1 gram şeker ya da unlu mamül koymadı. İsteyince oluyormuş. İradeni ciddi kullan.

İnşallah canım ben güveniyorum aslında kendime ama bu ara olmuyor nedense dur bakalım spora baslayinca biraz daha duzelirim belki

Kızlar diyetisyen öncesinde ben sabahları kabizligim için bir hurma bir kuru kayısı bir bardak kefir içiyordum doktor kuru kayısı ve hurmayı yasakladı biliyor musunuz.. Ama şöyle ki bir hurma bir meyveye esdeger dedi günde en fazla 3 porsiyon meyve yiyeceksin dedi ve hurmayı pek tercih etme dedi şekerden dolayı. Ama benim bildiğim 3 hurma bir meyve ediyor

Geç kalktım bugün buna rağmen gece boyu öğrenme için uyuyamadım hala deli gibi uykum var.. Karnım hala çok ağrıyor spor yapamıyorum aksi gibi sudan midem bulandı veya burada mı su sırma marka olduğu için herhalde icemiyorum, 3 ltyi bulmam gerekirken 2 gündür 1 lt içiyorum zar zor

ya zaten 2 hurma bile fazla geliyor insana
cidden çok şekerli, bayıyor..

Kızlar geçen yıllarda bu sitede meşhur bir detoks vardı veya iki günlük bir diyet hatirlamiyorum. Sadece pirinç başlayıp yiyorlardı biliyor musunuz onu?

12.00/ yeşil mercimek yemeği
yoğurt çorbası
cacık
3 dilim ekmek

13.00/ nescafe

15.20/ 1 elma

Ahhaa, ekmek severiz demişken dilim adedi artıyoooo

ya zaten 2 hurma bile fazla geliyor insana
cidden çok şekerli, bayıyor..
Ya ben ceviz ya da peynirle yiyorum ya, o yüzden 3 adet hurma çok ideal geliyor, ama tek yesem beni de bayar 2 tane.
Kızlar geçen yıllarda bu sitede meşhur bir detoks vardı veya iki günlük bir diyet hatirlamiyorum. Sadece pirinç başlayıp yiyorlardı biliyor musunuz onu?

Nasıl ya? Sadece pilav mı? Çok mantıklı gelmedi, bir de şeker isteğini acayip arttırır. Uff canım yine pilav çekti

mesela canım
şuan inanılmaz şu puf puf poğaçalardan çekti

Kendime

Pirinci suda başlayıp yiyorlar aslinda tam pilav değil tatsız tuzsuz ama çok etkilidir hatirliyorum.. Genelde yaratılmadan iki gün önce başlıyorlardı. Neyse canımcim bulurum. Normalde karşıyım böyle beslenmeye devam son zamanlarda tartilmaya korkacak durumdayken iyi olur o.

Kızlar tabletimin klavyesi ömür törpüsü gibi bişey. Her kelimeyi düzeltmem gerekiyor bazen unutuyorum ve saçma sapan kelimeleri yazıp göndermiş oluyorum. Biraz geç oldu bunu söylemek için ama affola diyorum anlamadığınız yerleri sorun arkadaşlar hasta sormaya uzak bi akraba gelmşş. Aslında çok ta uzak değil kayınvalidemin kuzeniymiş kadın herneyse kendisi şeker hastası olduğu için şekersiz kurabiye yapmış içine kuru üzüm atmış. Allahım o kadar güzel olmuş ki yani taylı ihtiyacını karşılıyor hemde resmen kurabiye yiyorsun süper olmuş. Nasıl yaptı sormadım ama hamurunda hiç şeker tadı yoktu yavan bişeydi ama üzümler çok güzel tatlandırmış. Son olarak hamurişi olduğu için zararlı tabi ki yine de tavsiye etmem ama regl dönemlerinde belki yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…