• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Kızlar selam adet oldum afedersiniz felaket ağrım var bugün spor yapamıcam zaten misafir ağırlamaktan yatamadım da :mad: sizler napıyorsunuz? Bu arada pms dönemimdeydim şimdi de adet oldum o yüzden demek ki canım bu kadar abur cubur istiyor. Bu bikaç gün riskli, muhtemelen dayanamam ama azıcık tatlıyla geçiştirsem süper olur

Kızlar bir de müthiş program yaptım kendime, şöyle ki; pazartesi -çarşamba -cuma belediyenin spor salonuna gideceğim fitnessa, bunun dışında haftanın mümkünse her günü veya salı-çarş-perş-cuma sabahları 1 saat yürüyeceğim. Haftasonu ve pazartesi günleri halim olursa evde leslie yapıcam. Inşallah hayaller vs hayatlar olmaz ama olmatacak inşallah çünkü benim diyetimi bozmam kolay oluyor biliyorsunuz spor yapınca pek yiyemiyorum bir de en kötü ihtimalle bozsam bile vücudum sıkılaştıkça daha da gaza gelirim dikkat ederim diye düşündüm. Zaten psikiyatriye de gidecem terapiyw.

Kızlar bir de müthiş program yaptım kendime, şöyle ki; pazartesi -çarşamba -cuma belediyenin spor salonuna gideceğim fitnessa, bunun dışında haftanın mümkünse her günü veya salı-çarş-perş-cuma sabahları 1 saat yürüyeceğim. Haftasonu ve pazartesi günleri halim olursa evde leslie yapıcam. Inşallah hayaller vs hayatlar olmaz ama olmatacak inşallah çünkü benim diyetimi bozmam kolay oluyor biliyorsunuz spor yapınca pek yiyemiyorum bir de en kötü ihtimalle bozsam bile vücudum sıkılaştıkça daha da gaza gelirim dikkat ederim diye düşündüm. Zaten psikiyatriye de gidecem terapiyw.
Kesinlikle super olur. Hem insan bir aktivite ile mesgul olunca yemek daha az aklina geliyor. Eve abur cubur alma. Tatli kirizleri icin hurma ve incir cok iyi. Hatta hurma ve yulaftan sekersiz kurabiye yapabilirsin. Cay yaninda mis gibi tatli olur sana.

Kesinlikle super olur. Hem insan bir aktivite ile mesgul olunca yemek daha az aklina geliyor. Eve abur cubur alma. Tatli kirizleri icin hurma ve incir cok iyi. Hatta hurma ve yulaftan sekersiz kurabiye yapabilirsin. Cay yaninda mis gibi tatli olur sana.
Canım öyle birşey yaptığımda yine dayanamayıp hepsini yiyorum gerçi paketli gıdalardan yine daha iyidir. Eve abur cubur almıyorum artık dün çok acıkmıştım yolda yerim diye aldım. Özellikle de tatlı aldım işte adet dönemi olduğu için. Kızlar ben sizin gibi yememem gerekiyor diyip kesemiyorum. Yapabilsem zaten psikiyatriste girmezdim. Baya zorlanıyorum nu konu da. Bir hafta hiç bozmadan diyet yapmak müthiş başarı benim için

Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Bşr buçuk dilim tam buğday ekmeği
Yarım dilim kek

Öğlen
Bşr kase muhallebi
Yarım dilim börek

Akşam
Bir kase et suyu çorba
6 ad mücver (tavada)

Canım öyle birşey yaptığımda yine dayanamayıp hepsini yiyorum gerçi paketli gıdalardan yine daha iyidir. Eve abur cubur almıyorum artık dün çok acıkmıştım yolda yerim diye aldım. Özellikle de tatlı aldım işte adet dönemi olduğu için. Kızlar ben sizin gibi yememem gerekiyor diyip kesemiyorum. Yapabilsem zaten psikiyatriste girmezdim. Baya zorlanıyorum nu konu da. Bir hafta hiç bozmadan diyet yapmak müthiş başarı benim için
Canim biz de super iradeli degiliz. Ben hafta sonu annemdeydim, sonra arkadasla da disari ciktik, yediklerimi buraya yazsam , hepsini tek basina mi goturdun diye sok olursun. Tatlisi, tuzlusuu...
Ama is oldugu icin hafta ici gunduz bir sekilde geciyor. Kendi evime alisveris yaparken de boyle seyler almamaya calisiyorum, cunku elimin altinda olsa hic kurtulur yani yok. Tum abur cubur stogunu 2 gunde tuketirim. Hurma mutlaka dene. 1 tane bile yesen, tatli ihtiyacini acayip kesiyor.

Günaydınn çekirgeler :KK60:

08.00/ 1 bardak ılık limonlu su

09.00/ beyaz peynirli sandiviç
1 türk kahvesi

Kızlar ben sizin gibi yememem gerekiyor diyip kesemiyorum.

yaa canım sorma biz zaten süperiz :KK70:

bizde saçmalıyoruz baya..
ama sanırım Samsonn Samsonn da benim gibi
fazla tatlı olmuyor kaçırdıklarımız..
tatlı da olabiliyor da, arada ama çok değil..

Sen aburcuburun önüne geçemiyorsun..
inşallah onuda çözeceksin :KK19:

Kızlar bu sabah niyeyse
çok motive uyandım, Ve kesinlikle ne olursa olsun
şekeri hayatımdan tamamen çıkarmaya karar verdim.

Kaçamaklarım olacak mı, tabi ki olacak.
Ama bu kaçamakların içinde şeker, tatlı kesinlikle olmayacak artık.
Tarih atıyorum, 16 MART 2017
Şeker benim için bitmiştir :KK34::cool::KK31:

yaa canım sorma biz zaten süperiz :KK70:

bizde saçmalıyoruz baya..
ama sanırım Samsonn Samsonn da benim gibi
fazla tatlı olmuyor kaçırdıklarımız..
tatlı da olabiliyor da, arada ama çok değil..

Sen aburcuburun önüne geçemiyorsun..
inşallah onuda çözeceksin :KK19:
Evet, benim de ekmeğe çok zaafım var. Ama Valentin gibi marketten kremalı bisküviler, çikolata kaplı kekler alsam, ya da evde yapsam imkansız yemeden duramam. Çok pis aklıma takılır, sonunda düşünmekten kurtulmak için yer bitiririm.

Tek çare eve sokmamak.

Kızlar bu sabah niyeyse

Süper olur Shapee, bu sayede ay sonuna kadar da yağ yakımın hızlanır. :)

Geri sayıma başladık. Ay sonunda hayal kırıklığına uğramamak için son 2 haftayı daha ciddiye almalı.:KK31:

Ben sabah sirkeli ballı suyumu içtim.

40 dk bisiklet yaptım. Ofiste de kahvaltı olarak bir yumurta, 40 gr peynir yedim.

Evet, benim de ekmeğe çok zaafım var. Ama Valentin gibi marketten kremalı bisküviler, çikolata kaplı kekler alsam, ya da evde yapsam imkansız yemeden duramam. Çok pis aklıma takılır, sonunda düşünmekten kurtulmak için yer bitiririm.

Tek çare eve sokmamak.

aynıyız yaa
bende ekmeğe çok düşkünüm, hatta ekmek arası beslenme şekli
tam bana göre :)
1 dilim, 2 dilimler hayattan soğutuyor :KK53:

Abur cubur olarak da evde varsa
mideye inmesi kaçınılmaz oluyor :bicak:

bu ay iyi gidemedim zaten, inşallah şekersiz
biraz toparlarım :110:
Aynen canım ya, hafta içi yarım kilo veriyorum, hafta sonu 1,5 olarak geri alıyorum. Ama yok, mart sonu kilo almış olarak çıkarsam çok pis bozulurum, o yüzden bundan sonra çok daha düzenli olucam inşallah. ;)

Şekeri bırakmanın kesin faydasını görürsün. :)

Canim biz de super iradeli degiliz. Ben hafta sonu annemdeydim, sonra arkadasla da disari ciktik, yediklerimi buraya yazsam , hepsini tek basina mi goturdun diye sok olursun. Tatlisi, tuzlusuu...
Ama is oldugu icin hafta ici gunduz bir sekilde geciyor. Kendi evime alisveris yaparken de boyle seyler almamaya calisiyorum, cunku elimin altinda olsa hic kurtulur yani yok. Tum abur cubur stogunu 2 gunde tuketirim. Hurma mutlaka dene. 1 tane bile yesen, tatli ihtiyacini acayip kesiyor.
Hurmaya aşığım zaten ama geçen gğn oturdum 10 tane hurma yedim... Yani sınır yok işte bu yüzden gideceğim, siz yine daha iradelisiniz canım benim gibi değilsiniz ama bende düzelicem inşallah biliyorum çünkü ı kadar para verdim diyetisyene bir zayıflamak istiyorum artık iki yaza ne kaldı şurda üç hamile kalırsam en kötü altmışlı kiloları ortalarında kalmak istiyorum dört.. Saysam daha çok var.

Hurmaya aşığım zaten ama geçen gğn oturdum 10 tane hurma yedim... Yani sınır yok işte bu yüzden gideceğim, siz yine daha iradelisiniz canım benim gibi değilsiniz ama bende düzelicem inşallah biliyorum çünkü ı kadar para verdim diyetisyene bir zayıflamak istiyorum artık iki yaza ne kaldı şurda üç hamile kalırsam en kötü altmışlı kiloları ortalarında kalmak istiyorum dört.. Saysam daha çok var.
10 tane birden yenir mi yaw? Baymadı mı? :duduk:

Tabi canım, ya şimdi ya hiç. Ertele ertele yıllarca bu kilo probleminin stresini çekmek var, 3 ay boğazına hakim olup kurtulmak var.

Kızlar bu sabah niyeyse

Ayy hadi inşallah darısı başımızaaa

Back