Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ouuu hapur hupuur gitmiş Şifa olsun16.00/ 1 elma
17.00/ 5 hurma tatlı krizim tuttu, biraz fazla kaçırdım
Ouuu hapur hupuur gitmiş Şifa olsun
Akşama seni yoğurt partime bekliyorumohhh yarasınnnn
Akşama seni yoğurt partime bekliyorum
Merhaba Valentin,İyi geceler kızlar, ben şehir dışındayım. Sabah sağlıklı ve hafif bi kahvaltı yaptım ama yolda biraz cozuttum, bir biskremşn çoğunu yedim bir de tutkunun çoğunu yedim bir de yolculukta verileb tuzlu bir kraker vardı onu yedim Allahtan küçücüktü. Eve kayınvalideme geldiğimde küçük boy üç tane pirzola yedim ayıptır söylemesi akşamı böyle bitirdim. Sonra sade kahve içip leslie 2 mile yaptım ama kesmedi beni yarın üç mile yapıcam inşallah.
Günaydın herkese,
Dün akşam kinoalı pırasa yedim. Yoğurt değil ama, yine de çok fena sayılmaz di mi?
Bu sabah 1 bardak sirkeli ballı su içtim. 40 dk bisiklet yaptım. 1 yumurta ve bir avuç antep fıstığı yedim sonrasında.
Az önce de küçük bir parmak peynir
İyi geceler kızlar, ben şehir dışındayım. Sabah sağlıklı ve hafif bi kahvaltı yaptım ama yolda biraz cozuttum, bir biskremşn çoğunu yedim bir de tutkunun çoğunu yedim bir de yolculukta verileb tuzlu bir kraker vardı onu yedim Allahtan küçücüktü. Eve kayınvalideme geldiğimde küçük boy üç tane pirzola yedim ayıptır söylemesi akşamı böyle bitirdim. Sonra sade kahve içip leslie 2 mile yaptım ama kesmedi beni yarın üç mile yapıcam inşallah.
Uff, yapılır mı yaa, çok canım çektiii, kokusu burnuma geldi. Afiyet şifa olsun, iyi yapmışsın.slm canım :)
bana fazla gelmedii, bende dün akşam tavuk pilav yedim
annem yapmışş
dayanamadım, çok da güzel yapar
Canım 6 saat sürdü yol ama sabah 9da kahvaltı yaptım 2 buçukta da otobüse bindim 4-5 gibi de onları yedim. Vaktim olsa evde bişeyler yerdim ama bavulu son güne bırakınca böyle olduMerhaba Valentin,
Yol uzun muydu ki? Bu tarz şeyleri kesinlikle satın almamalısın, olmazsa yiyemezsin, olunca duramıyor insan. Ben de sabah tadelle king size'a çok pis sulandım ama almadım
yanına öyle şeyler alırsan yersin tabiii