• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

12.00/ tavuk sarma, ıspanaklı
mercimek çorbası
yoğurt
2 dilim ekmek

12.30/nescafe

İyi geceler kızlar, ben şehir dışındayım. Sabah sağlıklı ve hafif bi kahvaltı yaptım ama yolda biraz cozuttum, bir biskremşn çoğunu yedim bir de tutkunun çoğunu yedim bir de yolculukta verileb tuzlu bir kraker vardı onu yedim Allahtan küçücüktü. Eve kayınvalideme geldiğimde küçük boy üç tane pirzola yedim ayıptır söylemesi akşamı böyle bitirdim. Sonra sade kahve içip leslie 2 mile yaptım ama kesmedi beni yarın üç mile yapıcam inşallah.

İyi geceler kızlar, ben şehir dışındayım. Sabah sağlıklı ve hafif bi kahvaltı yaptım ama yolda biraz cozuttum, bir biskremşn çoğunu yedim bir de tutkunun çoğunu yedim bir de yolculukta verileb tuzlu bir kraker vardı onu yedim Allahtan küçücüktü. Eve kayınvalideme geldiğimde küçük boy üç tane pirzola yedim ayıptır söylemesi akşamı böyle bitirdim. Sonra sade kahve içip leslie 2 mile yaptım ama kesmedi beni yarın üç mile yapıcam inşallah.
Merhaba Valentin,

Yol uzun muydu ki? Bu tarz şeyleri kesinlikle satın almamalısın, olmazsa yiyemezsin, olunca duramıyor insan. Ben de sabah tadelle king size'a çok pis sulandım ama almadım :cry:

Günaydın herkese,

Dün akşam kinoalı pırasa yedim. Yoğurt değil ama, yine de çok fena sayılmaz di mi?

Bu sabah 1 bardak sirkeli ballı su içtim. 40 dk bisiklet yaptım. 1 yumurta ve bir avuç antep fıstığı yedim sonrasında.

Az önce de küçük bir parmak peynir

Günaydın herkese,

Dün akşam kinoalı pırasa yedim. Yoğurt değil ama, yine de çok fena sayılmaz di mi?

Bu sabah 1 bardak sirkeli ballı su içtim. 40 dk bisiklet yaptım. 1 yumurta ve bir avuç antep fıstığı yedim sonrasında.

Az önce de küçük bir parmak peynir

slm canım :)
bana fazla gelmedii, bende dün akşam tavuk pilav yedim :uykucu:
annem yapmışş
dayanamadım, çok da güzel yapar :KK35:

yanına öyle şeyler alırsan yersin tabiii :skandal:

08.00/ 1 bardak ılık limonlu su

09.00/ 1 galeta
1 türk kahvesi

12.00/ ekşili köfte
salata-yoğurt
domates çorbası
1 dilim ekmek

15.00/ 1 portakal

16.00/ nescafe

Merhaba Valentin,

Yol uzun muydu ki? Bu tarz şeyleri kesinlikle satın almamalısın, olmazsa yiyemezsin, olunca duramıyor insan. Ben de sabah tadelle king size'a çok pis sulandım ama almadım :cry:
Canım 6 saat sürdü yol ama sabah 9da kahvaltı yaptım 2 buçukta da otobüse bindim 4-5 gibi de onları yedim. Vaktim olsa evde bişeyler yerdim ama bavulu son güne bırakınca böyle oldu :110:

Back