Kızlar yarin için psikiyatrdan randevu aldım duygusal açlık için. Çok ciddi sikntidayim size pek yansitmiyorum ama iradesizlik aşırı problem oldu benim icin. Dua edin de gideceğim yer ise yarasın bu konuda yoksa ne kilo verebilirim ne de mutlu bir hayatım olur
ValentinusNF , Kayınvalidene geçmiş olsun. İnşallah ciddi bişey değildir. Sana da kolay gelsin.
Psikiyatri fikrini iyi düşünmüşün: Bence etrafın sana kilo hususunda baskı yaptığı için bu kadar zorlanıyorsun. Biri de bana 7/24 kilolu olduğumu ima etse, sürekli zayıflamam gerektiğini düşünsem, inadına yerim.
shapee , ters bir hareket yaptın mı? Ben de bir keresinde 2 hafta süresince çok acı çekmiştim belden, ama karda kaydım, düşmedim, sadece yalpaladım, son anda doğruldum ama ondan oldu. Evde sırtüstü yere yatıp, diz kapakları kır, ve yine kapaklardan tutun kendine çekmeyi dene. Sıkışan sinir, kas varsa açılmasına faydası olabilir. Barfiks gibi bişeye tutulup sarkmakta. Acil şifalar arkadaşım.
@atillale sana da çok geçmişler olsun, acil şifalar inşallah! Biz de seni aramızda görmekten mutluyuz. :)
Geçmiş olsun canım, inşallah kısa süreli bişeydir.ya sanırım mekik çekince belime sıkıntı yapıyor..
geçen hafta akşamları biraz çekmeye çalıştım
ondan olmuş olabilir..
saol canım inşallah soğuklardandır :)Geçmiş olsun canım, inşallah kısa süreli bişeydir.
Günaydın Shapee,günaydın kızlar
08.00/ 1 bardak ılık limonlu su
09.00/ 1 galeta
1 türk kahvesi
Dün akşamda
19.30/ 1 kase yogurt yedim, limonlu, pul biberli
Günaydın Shapee,
Dün akşam ne yediğimi hiç söylemesem mi? Ya da söyleyeyim, ama bundan sonra ay sonuna kadar evde akşamları sadecee yoğurt yiyeceğim. Dün yine kahvaltı yaptım, salam, ekmek, humus vs
Bu sabah 40 dk bisiklet
1 bardak sirkeli ballı su
Kahvaltı yumurtalı, peynirli yulaf kıtırları.
Nedir bu salam manyaklığıı harbii Shapee ya. Hayır inan normalde çocukken bile eve aldığımız bişey değildi. Kahvaltı yapıcam ya, önce bazlamayı aldım, salamı, sonra kangal sucuk bile aldım yumurtada yaparım diye dün akşam. Market arabasıyla 2 tur attım, sucuğu geri rafa koydum en azından.:) o zaman 3 akşam cezalısın
Nedir bu salam manyaklığıı harbii Shapee ya. Hayır inan normalde çocukken bile eve aldığımız bişey değildi. Kahvaltı yapıcam ya, önce bazlamayı aldım, salamı, sonra kangal sucuk bile aldım yumurtada yaparım diye dün akşam. Market arabasıyla 2 tur attım, sucuğu geri rafa koydum en azından.
Ya ay sonunda kilo almış çıkıcam bu şekildeyok kesinlikle akşamları yemek yok, sadece yoğurt. Canım yoğurta zerdeçalda kat, çok sağlıklı, kanserden korunmak içinde çok iyi diyorlar.
Hakkaten ya, hurma, peynir nereye kadarbenimde zaman zaman böyle şeyler
yeme isteğim hortluyor, onun için anlıyorum seni
birde sürekli benzer besinler tüketmek
bir süre sonra insanı sıkıyor, buda bir gerçek yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?