• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

canlar artık sizle daha çok vakit geçircem

gece 03.00 tabi nöbette olduğum için o saatte yedim :(
1 dilim ekmek
üçgen peynir

13.00
1 kaşe yayla çorbası:( kilom sabit kaldı bi türlü 64 leri göremedim moralimi çok bozuyor var mı öneriniz

canlar artık sizle daha çok vakit geçircem

gece 03.00 tabi nöbette olduğum için o saatte yedim :KK43:
1 dilim ekmek
üçgen peynir

13.00
1 kaşe yayla çorbası:KK43: kilom sabit kaldı bi türlü 64 leri göremedim moralimi çok bozuyor var mı öneriniz
ya 2 gün şok diyet yapacaksın canım yada 2 gün serbest beslenip vücut direncini kıracaksın

Bu nasıl oluyor yani? Kilo vermem durduysa hafta sonu canımın istediğini yesem belki de iyi mi gelecek metabolizmaya? :rolleyes:

aynı tip diyete metobolizma alışıyor canım duruyor bir süre sonra. abartmadan diyet yapar gibi değilde normal beslenir gibi. tabi 2-3 sandviç kocaman boy pizza yarım pasta tarzında demiyorum :D

ben belli bir diyet yapmıyorum yaşam tarzımı değiştirip kalorisi az besinlere yoneliyorum. sürekli ayakta çalışıyorum eee şimdi hayatıma fitness da eklendi. şok diyet değilde evde olduğum günler ekmek yemiyorum. bol su da içiyorum hala tartıda aynı kiloyı gorunce moral alt üst oluyor haftaya 2 kilo vercem diye kendi kendime hedef koydum ona görede dikkat ediyorum elde var sıfır

sağlıklı kek yaptım bakalım nasıl oldu :)

tam buğday unu, hurma, elma, süt 2 yemek kaşığı zeytinyağ,tarçın, ceviz kabartma tozu ekledim. üzerlerine de azıcık 1 çay kaşığının ucuyla bal damlattım

aynı tip diyete metobolizma alışıyor canım duruyor bir süre sonra. abartmadan diyet yapar gibi değilde normal beslenir gibi. tabi 2-3 sandviç kocaman boy pizza yarım pasta tarzında demiyorum :KK70:
Hayallerimi yıktın şuracıkta :KK61:

ben belli bir diyet yapmıyorum yaşam tarzımı değiştirip kalorisi az besinlere yoneliyorum. sürekli ayakta çalışıyorum eee şimdi hayatıma fitness da eklendi. şok diyet değilde evde olduğum günler ekmek yemiyorum. bol su da içiyorum hala tartıda aynı kiloyı gorunce moral alt üst oluyor haftaya 2 kilo vercem diye kendi kendime hedef koydum ona görede dikkat ediyorum elde var sıfır
1 hafta da 2 kilo çok ciddi bir kilo zaten, sen günlük dikkat etmeye devam et, hafta da 1 kilo da olsa ayda 4 kilo küçümsenecek bir rakam değil.

Ara öğün

1 fincan sade Türk kahvesi
Yarım kendi yaptığım tam buğday unundan hurmalı kek
Screenshot_2017-03-09-16-52-53.png

Skandal 2 = Kaptan ceza almııııış!! :skandal::silah:

Kaptaaaan sessimiizi duy, cezalısın diye hafta sonu kendini böreğe, çöreğee vermee. Stresimi atıcam diye pastaları, smootieleri hüpletmee. Seni seviyoruz :KK15:

tünaydın kızlar :)

sabah sade türk kahvesi içtim 1 fincan ondan sonra boyoz simit salam vs ile kahvaltı yaptm :) biraz önce sade soda mı içtim ve birazdan temizliğe girişeceğim bakalım yediklerimi yakmış olurum

tünaydın kızlar :)

sabah sade türk kahvesi içtim 1 fincan ondan sonra boyoz simit salam vs ile kahvaltı yaptm :) biraz önce sade soda mı içtim ve birazdan temizliğe girişeceğim bakalım yediklerimi yakmış olurum
Tünaydın :) Boyoz simit ne ki? Afiyet olsun.

Merhaba hanımlar dün gece tam güzel sağlıklı beslenmiştim ki sonra çiğ köfte yedim hemde bayaa.. Yanlış saymadıysam 8 ad yedim. Sizce diyet sırasında çiğ köfte yenir mi? Çok zararlı gibi gelmiyor bana ama 8 ad. fazla mı sizce de?

Kahvaltı 12:00 :110:
Org. tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
3 ad zeytin
1 haşlanmış yumurta
Küçük bir parça kaşar
cherry domatesi 3 ad

Ara
Türk kahvesi sade

Kızlar bir de bu sabah uyuyakaldım sabah yürüyüşünü yapamadım mutsuzum.. Ama çok şükür hayatıma kattım sanırım bu sabah yürüyüşlerini, şimdi akşam veya akşam olmadan yaparım inşallah. Hala trambolini kullanmadım çünkü çok kirli evde yarın temizlik yapınca onu da temizleyip başlayacağım inşallah. Bir de ismek e spora yazılmayı düşünüyorum bakalım. Ama haftaya şehir dışında olacağım bakalım muhtemelen hemen almazlar beni yedeklere alırlar zaten.

Back