Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya 2 gün şok diyet yapacaksın canım yada 2 gün serbest beslenip vücut direncini kıracaksıncanlar artık sizle daha çok vakit geçircem
gece 03.00 tabi nöbette olduğum için o saatte yedim
1 dilim ekmek
üçgen peynir
13.00
1 kaşe yayla çorbası kilom sabit kaldı bi türlü 64 leri göremedim moralimi çok bozuyor var mı öneriniz
Bu nasıl oluyor yani? Kilo vermem durduysa hafta sonu canımın istediğini yesem belki de iyi mi gelecek metabolizmaya?ya 2 gün şok diyet yapacaksın canım yada 2 gün serbest beslenip vücut direncini kıracaksın
Bu nasıl oluyor yani? Kilo vermem durduysa hafta sonu canımın istediğini yesem belki de iyi mi gelecek metabolizmaya?
Hayallerimi yıktın şuracıktaaynı tip diyete metobolizma alışıyor canım duruyor bir süre sonra. abartmadan diyet yapar gibi değilde normal beslenir gibi. tabi 2-3 sandviç kocaman boy pizza yarım pasta tarzında demiyorum
1 hafta da 2 kilo çok ciddi bir kilo zaten, sen günlük dikkat etmeye devam et, hafta da 1 kilo da olsa ayda 4 kilo küçümsenecek bir rakam değil.ben belli bir diyet yapmıyorum yaşam tarzımı değiştirip kalorisi az besinlere yoneliyorum. sürekli ayakta çalışıyorum eee şimdi hayatıma fitness da eklendi. şok diyet değilde evde olduğum günler ekmek yemiyorum. bol su da içiyorum hala tartıda aynı kiloyı gorunce moral alt üst oluyor haftaya 2 kilo vercem diye kendi kendime hedef koydum ona görede dikkat ediyorum elde var sıfır
Acı da metoyu hızlandırıyor :)Hayallerimi yıktın şuracıkta
Tadi guzel mi? ben de yarin denemeyi düsnyorumAra öğün
1 fincan sade Türk kahvesi
Yarım kendi yaptığım tam buğday unundan hurmalı kek
Eki Görüntüle 1965018
Ne ekmek ne kek arası bir şeyTadi guzel mi? ben de yarin denemeyi düsnyorum
Tünaydın :) Boyoz simit ne ki? Afiyet olsun.tünaydın kızlar :)
sabah sade türk kahvesi içtim 1 fincan ondan sonra boyoz simit salam vs ile kahvaltı yaptm :) biraz önce sade soda mı içtim ve birazdan temizliğe girişeceğim bakalım yediklerimi yakmış olurum