• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Kızlar yarin için psikiyatrdan randevu aldım duygusal açlık için. Çok ciddi sikntidayim size pek yansitmiyorum ama iradesizlik aşırı problem oldu benim icin. Dua edin de gideceğim yer ise yarasın bu konuda yoksa ne kilo verebilirim ne de mutlu bir hayatım olur

inşallah işe yarar canım..
iyi yapmışsın bence.

kızlar günaydın :KK37:

08.00/ bir bardak ılık limonlu su

09.00/ 1 galeta
1 türk kahvesi

ValentinusNF ValentinusNF , Kayınvalidene geçmiş olsun. İnşallah ciddi bişey değildir. Sana da kolay gelsin.
Psikiyatri fikrini iyi düşünmüşün: Bence etrafın sana kilo hususunda baskı yaptığı için bu kadar zorlanıyorsun. Biri de bana 7/24 kilolu olduğumu ima etse, sürekli zayıflamam gerektiğini düşünsem, inadına yerim.

shapee shapee , ters bir hareket yaptın mı? Ben de bir keresinde 2 hafta süresince çok acı çekmiştim belden, ama karda kaydım, düşmedim, sadece yalpaladım, son anda doğruldum ama ondan oldu. Evde sırtüstü yere yatıp, diz kapakları kır, ve yine kapaklardan tutun kendine çekmeyi dene. Sıkışan sinir, kas varsa açılmasına faydası olabilir. Barfiks gibi bişeye tutulup sarkmakta. Acil şifalar arkadaşım.

@atillale sana da çok geçmişler olsun, acil şifalar inşallah! Biz de seni aramızda görmekten mutluyuz. :)

Diyet açısından berbat bir 2 günden sonra , yine kendi evimde, kendi düzenimde olduğum için mutluyum.

Sabah 6:40 da yarım saat spor, ve bir bardak sirkeli ballı su.

8:00 1 yumurta.

10:00 biraz peynir ve çay.

ValentinusNF ValentinusNF , Kayınvalidene geçmiş olsun. İnşallah ciddi bişey değildir. Sana da kolay gelsin.
Psikiyatri fikrini iyi düşünmüşün: Bence etrafın sana kilo hususunda baskı yaptığı için bu kadar zorlanıyorsun. Biri de bana 7/24 kilolu olduğumu ima etse, sürekli zayıflamam gerektiğini düşünsem, inadına yerim.

shapee shapee , ters bir hareket yaptın mı? Ben de bir keresinde 2 hafta süresince çok acı çekmiştim belden, ama karda kaydım, düşmedim, sadece yalpaladım, son anda doğruldum ama ondan oldu. Evde sırtüstü yere yatıp, diz kapakları kır, ve yine kapaklardan tutun kendine çekmeyi dene. Sıkışan sinir, kas varsa açılmasına faydası olabilir. Barfiks gibi bişeye tutulup sarkmakta. Acil şifalar arkadaşım.

@atillale sana da çok geçmişler olsun, acil şifalar inşallah! Biz de seni aramızda görmekten mutluyuz. :)

ya sanırım mekik çekince belime sıkıntı yapıyor..
geçen hafta akşamları biraz çekmeye çalıştım
ondan olmuş olabilir..

12.00/ haşlama kırmızı et
yoğurt
mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmek

12.30/ 1 nescafe

Elma yedim 1 tane.

Kahve, çay, ıssırgan çayı vs bunları belirtmeye gerek var mı bilemedim :kahve::KK66:

Kızlar merhaba, gittim doktora yeme bozukluğu yok sende ama hemen depresyon kaynaklı dedi. Bir ilaç verdi bir de terapi verebilirim sonra ki gelişinde dedi

günaydın kızlar :spor:

08.00/ 1 bardak ılık limonlu su

09.00/ 1 galeta
1 türk kahvesi

Dün akşamda

19.30/ 1 kase yogurt yedim, limonlu, pul biberli

günaydın kızlar :spor:

08.00/ 1 bardak ılık limonlu su

09.00/ 1 galeta
1 türk kahvesi

Dün akşamda

19.30/ 1 kase yogurt yedim, limonlu, pul biberli
Günaydın Shapee,

Dün akşam ne yediğimi hiç söylemesem mi? Ya da söyleyeyim, ama bundan sonra ay sonuna kadar evde akşamları sadecee yoğurt yiyeceğim. Dün yine kahvaltı yaptım, salam, ekmek, humus vs :(

Bu sabah 40 dk bisiklet

1 bardak sirkeli ballı su

Kahvaltı yumurtalı, peynirli yulaf kıtırları.

Günaydın Shapee,

Dün akşam ne yediğimi hiç söylemesem mi? Ya da söyleyeyim, ama bundan sonra ay sonuna kadar evde akşamları sadecee yoğurt yiyeceğim. Dün yine kahvaltı yaptım, salam, ekmek, humus vs :KK43:

Bu sabah 40 dk bisiklet

1 bardak sirkeli ballı su

Kahvaltı yumurtalı, peynirli yulaf kıtırları.

:) o zaman 3 akşam cezalısın :KK53:

:) o zaman 3 akşam cezalısın :KK53:
Nedir bu salam manyaklığıı harbii Shapee ya. Hayır inan normalde çocukken bile eve aldığımız bişey değildi. Kahvaltı yapıcam ya, önce bazlamayı aldım, salamı, sonra kangal sucuk bile aldım yumurtada yaparım diye dün akşam. Market arabasıyla 2 tur attım, sucuğu geri rafa koydum en azından. :rolleyes:

Ya ay sonunda kilo almış çıkıcam bu şekilde :cry: yok kesinlikle akşamları yemek yok, sadece yoğurt. Canım yoğurta zerdeçalda kat, çok sağlıklı, kanserden korunmak içinde çok iyi diyorlar.

Nedir bu salam manyaklığıı harbii Shapee ya. Hayır inan normalde çocukken bile eve aldığımız bişey değildi. Kahvaltı yapıcam ya, önce bazlamayı aldım, salamı, sonra kangal sucuk bile aldım yumurtada yaparım diye dün akşam. Market arabasıyla 2 tur attım, sucuğu geri rafa koydum en azından. :rolleyes:

Ya ay sonunda kilo almış çıkıcam bu şekilde :cry: yok kesinlikle akşamları yemek yok, sadece yoğurt. Canım yoğurta zerdeçalda kat, çok sağlıklı, kanserden korunmak içinde çok iyi diyorlar.

benimde zaman zaman böyle şeyler
yeme isteğim hortluyor, onun için anlıyorum seni :sus:

birde sürekli benzer besinler tüketmek
bir süre sonra insanı sıkıyor, buda bir gerçek yaniii :KK53:

benimde zaman zaman böyle şeyler
yeme isteğim hortluyor, onun için anlıyorum seni :sus:

birde sürekli benzer besinler tüketmek
bir süre sonra insanı sıkıyor, buda bir gerçek yaniii :KK53:
Hakkaten ya, hurma, peynir nereye kadar :D

Evde yemek pişirip buraya getireyim en azından öğlen sebze yiyeyim inşallah ;)

Back