Diyet günlüğüm

metobolizmam durdu benim ameliyat gününe kadr serbest beslenirim kilo almamaya çalışarak zaten 4-5 gün kaldı. ondan sonra tam gaz devam. belirli saatten sonra yemem yemek bu 4-5 gün de birde fazla ağır beslenmem. o yüzden ben müsadenizi istiyorum :)

Şifa bulmuş olarak geri gel inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz

Sizlerden ne haber gençlerrr?
Kaptan banlanmış Valentin, benim de hafta sonu yine çok parlak değil maalesef, o yüzden hiç bahsetmiyorum yediklerimden.

Pazartesi tekrar düzene giricem inşallah, zaten martı neredeyse yarılamış olacağız. Kaybettiğim zamanı telafi için her gün 1 saat bisiklet yapmayı düşünüyorum.

İsmek spor kursları nasıl ki? Aletler mi var yoksa hoca eşliğinde hareketler falan mı yaptırıyorlar?

Canım İSMEK değilmiş belediyenin gençlik merkezi var orayı kastetmis arkadaşım, haftanın üç günü ya fitness ya pilates yada aerobik yapiliyormus. Bu arada form dolduramadim çünkü saat olarak geç gitmişim bu haftada sehirdisinda olacagim donunce artık... Hayrola kuzum ya neden başlandı kaptanımız? canım benimde bugunum kötüydü akşam yemeğini yemeyerek telafi etmeye çalışıyorum. Yağmur yagmasa yürüyüşe çıkacaktım.

Canım İSMEK değilmiş belediyenin gençlik merkezi var orayı kastetmis arkadaşım, haftanın üç günü ya fitness ya pilates yada aerobik yapiliyormus. Bu arada form dolduramadim çünkü saat olarak geç gitmişim bu haftada sehirdisinda olacagim donunce artık... Hayrola kuzum ya neden başlandı kaptanımız? canım benimde bugunum kötüydü akşam yemeğini yemeyerek telafi etmeye çalışıyorum. Yağmur yagmasa yürüyüşe çıkacaktım.

Kızlar pazartesi günü kısmetse bir haftalığına şehir dışına gidiyorum. Kayınvalidem baya rahatsız ona bakmak için, elimden geldiğince diyetini bozmamaya çalışacağım ama bilmiyorum nasıl olur. Buraya pek giremeyebilirim veya tam tersine işsizlikten sürekli burada olurum bilmiyorum. Şimdiden haber vermek istiyorum. Giremezsem bile bu sonra ki salı döneceğim insallah

kızlar iyi geceler bugün çok kötü hastaydım ne iştah kaldı ne başka bişey nöbetteyim ve sabahtan beri sadece 1 simit yedim ama herkes bana nasıl zayıfladın die sordukça iştahım daha da çok kapanıyor. son 19 gün kaldı ve ben inş hedefime az daha ulaşmış olcam. ilk defa istikrarlı gidiyorum herşeye dikkat ediyorum. tabi bunda sizinde etkiniz çok fazla seviyorum sizi iyiki varsınız :)

Saglikla donersin umarim aramiza canimmm
Musade senin :)

Gecmis olsun kv dene.
Tamamdir, mart sonunu dusun
Ona gore en az kacamakla donmeye calis :)

Hadi bakalim bana da zayifladin mi sen
Diye sormaya basladilar
Cok pis gaza getiriyor insani
10 numara motive daha nolsun

Kizlar benimde dun
Cok iyi gecmedi ama bugun baya iyiydi :)
Birazdan bir nescafe icip gunu kapaticam
Insallah.
2 gundur belim agriyor
Fitik mi oldu diye endiselendim ama
Bakalim
Gecmezse doktora gidicem.
Belim kalcam ve bacaklarim
Agriyor. Hayir olsun.

geçmiş olsun canım havalardan olabilir

Kızlar yarin için psikiyatrdan randevu aldım duygusal açlık için. Çok ciddi sikntidayim size pek yansitmiyorum ama iradesizlik aşırı problem oldu benim icin. Dua edin de gideceğim yer ise yarasın bu konuda yoksa ne kilo verebilirim ne de mutlu bir hayatım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…