• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Canım eve alınan şeyi yememek çok zor, o yüzden asla abur cubur türevleri eve girmemeli, kek pasta , hamur işi de yapmamalısın. Olaya diyet diye de bakma mesela. Unlu ve şekerli hiç bişey yemiyeceğim diye kendini şartlarsan kabulu de uygulaması da daha kolay oluyor.
Bir de uzun planlı hedefler yapma. 1 ay olarak düşün. Sadece 1 ay düzenli yaşayacağım de. Ay sonunda değişimi görünce mutlaka motive olursun. Ama böyle sürekli diyet fikri zihnini yoruyor, 3 gün yap 2 gün eski düzen vs, aradan haftalar aylar geçiyor, ve bi ilerleme kaydetmeyince haklı olarak inanç da kalmıyor.
Canım bir ayı geç bir haftalık bakıyorum ben ama yine de olmuyor yaa bir türlü irademi sağlam tutamıyorum bıktım valla

O zaman günlük hedefler, bugün yemicem, bugün asla. :KK66: pes etmek yok
:KK51: Haklısın canım zaten pes etmiyorum ama birkaç gün saçmalıyorum işte o birkaç günde zaten yetiyor. Hani insan hafta bir bozar hemen toparlar ya onu yapamıyorum, illa o evde ki şey bitecek ki ben yiyemeyim. İşte irademi güçlendirmem lazım. Neyse canım böyle böyle olacak gibime geliyor. Şimdi yürüyüşü hayatıma katarsam inşallah daha güzel olur herşey..

Kızlar bu yazı fontunu kalıcı olarak değiştiremiyor muyuz? Ben ayarlar kısmında hem fontu hem büyüklüğü hem de rengi kalıcı olarak defalarca değiştirdiğim halde hala hiçbir şey değişmiyor

Hoşgeldin canım, ekşi ayran içemiyorsan kefirde zorlanırsın. Bence içimin sade kefirini dene. Ben asla ekşi ayran içemem ama kefirin faydasından dolayı içiyorum yine de. Ama içimi yeni keşfettim en rahat içimlisi o bildiğin normal hazır ayran gibi

hoşbuldum canım teşekkürler. deneyeceğim bakalım :)

tünaydın kızlar. başım ağrıyor yağmurlu bir izmir var zor kalktım yataktan şimdi

1 fincan sade türk kahvesi içiyorum

öğle yemeğimi şimdi yiyorum

şekersiz çay
yumurta
lavaş
peynir
salam
acıbiber

17197895_975639615904855_1322154787_n.jpg

markete gittim geldim kendimi kaybettim :)

love it yazanlar ameliyat olduğum zaman yiyeceğim :D o zaman gidip alamam ama 1-2 gün diyetimi askıya alırım ilaç kullanacağım çünkü.

kefir aldım tadını merak ediyorum probyotik olduğu için. wasa aldım sırf tadını meraktan küçük bir tekli paket ama ben onu 2ye böler yerim. birde etiform bisküvi. yanında ayranla tam 1 öğün oluyor yarım paketi.

17199004_975677785901038_722853739_n.jpg

Samsonn Samsonn aldım bakalım tadını merak ediyorum sen ara öğün olarak mı içiyorsun kefiri :)
Hangi marka aldın? Afiyet olsun. :) Sürekli içtiğim bişey değil, ne zaman canım çekerse, aklıma getirdin, içerim birazdan. ;)

Yalnız öğle yemeğin 10 numara, canım çekti. Özellikle lavaş ve yumurta :kk77:

markete gittim geldim kendimi kaybettim :)

love it yazanlar ameliyat olduğum zaman yiyeceğim :KK70: o zaman gidip alamam ama 1-2 gün diyetimi askıya alırım ilaç kullanacağım çünkü.

kefir aldım tadını merak ediyorum probyotik olduğu için. wasa aldım sırf tadını meraktan küçük bir tekli paket ama ben onu 2ye böler yerim. birde etiform bisküvi. yanında ayranla tam 1 öğün oluyor yarım paketi.

17199004_975677785901038_722853739_n.jpg
Aa ne ameliyatı ya? Geçmiş olsun şimdiden.

Wasa güzel, ama love it i pek beğenmedim ben, boğazı yakıyor, tuhaf bişey

Hangi marka aldın? Afiyet olsun. :) Sürekli içtiğim bişey değil, ne zaman canım çekerse, aklıma getirdin, içerim birazdan. :KK66:

Yalnız öğle yemeğin 10 numara, canım çekti. Özellikle lavaş ve yumurta :kk77:

buyur gel cnm :) dün evde tam buğday unum vardı mayaladım öyle 6 tane çıktı sabah bir baktım 3 tane kalmış :D evdekiler yemiş kime sorsam biz yemedik diyorlar birde :D

altınkılıç aldım canım migrosta o vardı birtek hatta 1 tane mi 2 tane mi ne kalmıştı :) bir ara içeceğim bende bakalm nasıl tadı merak ediyorum :)

Aa ne ameliyatı ya? Geçmiş olsun şimdiden.

Wasa güzel, ama love it i pek beğenmedim ben, boğazı yakıyor, tuhaf bişey

damr tıkanıklığı var canım bende en son ekimde ameliyat oldum ama damarlar başka bir yol bulmuş kendine o yüzden 2. kez ameliyat olmam gerekti çarşamba olacağım inşallah. pazartesi de hazırlık için gideceğim hastaneye kan tahlilleri ekg anestezi vs derken o gün dikkat edemem e ameliyata aç gitmem gerek en az gece 24.00 den sonra aç olmam grek o yüzden salı akşamı geç yerim yemeği yine dikkat edemem. çarşamba ameliyat gnü. perşembe cuma duruma göre bakar sonra tam hızla geri dönerim :)

bende merak ettim wasayı ve love it'leri hatta aç gözlülük ile 2 paket aldım :D

Ekmekleri saklamalıydın :D kim tazecik lavaşa karşı koyabilir ki :KK48:

Tekrar geçmiş olsun yazarhanim35 yazarhanim35 , inşallah ameliyatı da, iyileşme sürecini de bir çırpıda atlatırsın.

Tabii ki ameliyatı telaşı geçsin, geri gel düzenli yaşama ;) Biz burada seni bekliyor olacağız inşallah.En Büyük TÜRKİYE

Ekmekleri saklamalıydın :KK70: kim tazecik lavaşa karşı koyabilir ki :KK48:

Tekrar geçmiş olsun yazarhanim35 yazarhanim35 , inşallah ameliyatı da, iyileşme sürecini de bir çırpıda atlatırsın.

Tabii ki ameliyatı telaşı geçsin, geri gel düzenli yaşama :KK66: Biz burada seni bekliyor olacağız inşallah.En Büyük TÜRKİYE

teşekkür ederim canım :KK68: geri döneceğim sonuçta 13.5 kg verdim tekrar bırakırsam yine alırım. düzenimi oturtmam gerek 55'i görmem gerek daha.
temiz bir beze sardım mutfak masasına bıraktım sabah yarısı gitmişti :D

Back