Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bir ayı geç bir haftalık bakıyorum ben ama yine de olmuyor yaa bir türlü irademi sağlam tutamıyorum bıktım vallaCanım eve alınan şeyi yememek çok zor, o yüzden asla abur cubur türevleri eve girmemeli, kek pasta , hamur işi de yapmamalısın. Olaya diyet diye de bakma mesela. Unlu ve şekerli hiç bişey yemiyeceğim diye kendini şartlarsan kabulu de uygulaması da daha kolay oluyor.
Bir de uzun planlı hedefler yapma. 1 ay olarak düşün. Sadece 1 ay düzenli yaşayacağım de. Ay sonunda değişimi görünce mutlaka motive olursun. Ama böyle sürekli diyet fikri zihnini yoruyor, 3 gün yap 2 gün eski düzen vs, aradan haftalar aylar geçiyor, ve bi ilerleme kaydetmeyince haklı olarak inanç da kalmıyor.
O zaman günlük hedefler, bugün yemicem, bugün asla. pes etmek yokCanım bir ayı geç bir haftalık bakıyorum ben ama yine de olmuyor yaa bir türlü irademi sağlam tutamıyorum bıktım valla
Haklısın canım zaten pes etmiyorum ama birkaç gün saçmalıyorum işte o birkaç günde zaten yetiyor. Hani insan hafta bir bozar hemen toparlar ya onu yapamıyorum, illa o evde ki şey bitecek ki ben yiyemeyim. İşte irademi güçlendirmem lazım. Neyse canım böyle böyle olacak gibime geliyor. Şimdi yürüyüşü hayatıma katarsam inşallah daha güzel olur herşey..O zaman günlük hedefler, bugün yemicem, bugün asla. pes etmek yok
Hoşgeldin canım, ekşi ayran içemiyorsan kefirde zorlanırsın. Bence içimin sade kefirini dene. Ben asla ekşi ayran içemem ama kefirin faydasından dolayı içiyorum yine de. Ama içimi yeni keşfettim en rahat içimlisi o bildiğin normal hazır ayran gibi
Kızlar bu yazı fontunu kalıcı olarak değiştiremiyor muyuz? Ben ayarlar kısmında hem fontu hem büyüklüğü hem de rengi kalıcı olarak defalarca değiştirdiğim halde hala hiçbir şey değişmiyor
Hangi marka aldın? Afiyet olsun. :) Sürekli içtiğim bişey değil, ne zaman canım çekerse, aklıma getirdin, içerim birazdan.Samsonn aldım bakalım tadını merak ediyorum sen ara öğün olarak mı içiyorsun kefiri :)
Aa ne ameliyatı ya? Geçmiş olsun şimdiden.markete gittim geldim kendimi kaybettim :)
love it yazanlar ameliyat olduğum zaman yiyeceğim o zaman gidip alamam ama 1-2 gün diyetimi askıya alırım ilaç kullanacağım çünkü.
kefir aldım tadını merak ediyorum probyotik olduğu için. wasa aldım sırf tadını meraktan küçük bir tekli paket ama ben onu 2ye böler yerim. birde etiform bisküvi. yanında ayranla tam 1 öğün oluyor yarım paketi.
Hangi marka aldın? Afiyet olsun. :) Sürekli içtiğim bişey değil, ne zaman canım çekerse, aklıma getirdin, içerim birazdan.
Yalnız öğle yemeğin 10 numara, canım çekti. Özellikle lavaş ve yumurta
Aa ne ameliyatı ya? Geçmiş olsun şimdiden.
Wasa güzel, ama love it i pek beğenmedim ben, boğazı yakıyor, tuhaf bişey
Ekmekleri saklamalıydın kim tazecik lavaşa karşı koyabilir ki
Tekrar geçmiş olsun yazarhanim35 , inşallah ameliyatı da, iyileşme sürecini de bir çırpıda atlatırsın.
Tabii ki ameliyatı telaşı geçsin, geri gel düzenli yaşama Biz burada seni bekliyor olacağız inşallah.
Senin de kutlu olsun Lale :)canlar kadınlar gününüz kutlu olsun öpüyorum sizi :)