Diyet günlüğüm

tam buğday unundan lavaş yaptım. içine azıcık peynir domates marul vs koyup ayranla öğün yapmak için bayağı gider bana 6 tane falan çıktı :)

Ben çok severim, o yüzden güzel geliyor, ekşimsi :) Cam şişede olandan, Danem sanırım.

Aslında keçi kefir var, Baltalı, o favorim...ama her yerde yok, birazcık da pahalı
bir iki kere alayım diye düşündüm ama beğenmezsem boşuna almış olurum diye tırsıyorum :)

bir iki kere alayım diye düşündüm ama beğenmezsem boşuna almış olurum diye tırsıyorum :)
Yok ya, ekşi ve yoğun ayran gibi düşün, kesinlikle içilmeyecek bir şey değil. Hani Altınkılıç gibi küçük şişeler var ya, onlardan dene bence :)

Yok ya, ekşi ve yoğun ayran gibi düşün, kesinlikle içilmeyecek bir şey değil. Hani Altınkılıç gibi küçük şişeler var ya, onlardan dene bence :)
çilekli vs olanları şekerli mi canım. diyete uygun mu bilgin var mı

akşam yemeğim 6.30da yendi :)

2 kepçe tavuklu kırmızı mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 parça tam buğday unundan lavaş

Günaydın Kızlar. Hatunlar gününüz kutlu olsun

Dün akşam somonlu kinoa yedim. Bir de 2 incir kurusu 3 ceviz.

Bu sabah 25 dk bisiklet.

1 yumurta ve biraz peynir

çilekli vs olanları şekerli mi canım. diyete uygun mu bilgin var mı
Hoşgeldin canım, ekşi ayran içemiyorsan kefirde zorlanırsın. Bence içimin sade kefirini dene. Ben asla ekşi ayran içemem ama kefirin faydasından dolayı içiyorum yine de. Ama içimi yeni keşfettim en rahat içimlisi o bildiğin normal hazır ayran gibi

Hosgeldin Valentin, nerelerdeydin, tatile mi çıktın?
Duygusal bir yolculuğa çıktım Canım haftasonu zıvanadan çıktım ve haftasonuyla kalmadım pazartesi ve salıya da kaydı bu. Kendimden yine nefret ettim (siz kızsanızda bunu dememe).. Kızlar olmuyor yaa neden bilmiyorum istikrarlı olamıyorum. Acele kilo vermek niyetinde değilim zaten ama neden sabredemiyorum neden sevdiğim bişeyi görünce saldırıyorum bilmiyorum. Bırakmadım diyeti bugün ideal bi kahvaltı yaptım çıktım dışarda 50 dk yürüdüm. Ama bu böy6le gitmiyor, 3-5 gün sonra tekrar bırakıyorum. Yo yo ya döndü benim işim uyuz oluyorum kendime.

Canım eve alınan şeyi yememek çok zor, o yüzden asla abur cubur türevleri eve girmemeli, kek pasta , hamur işi de yapmamalısın. Olaya diyet diye de bakma mesela. Unlu ve şekerli hiç bişey yemiyeceğim diye kendini şartlarsan kabulu de uygulaması da daha kolay oluyor.
Bir de uzun planlı hedefler yapma. 1 ay olarak düşün. Sadece 1 ay düzenli yaşayacağım de. Ay sonunda değişimi görünce mutlaka motive olursun. Ama böyle sürekli diyet fikri zihnini yoruyor, 3 gün yap 2 gün eski düzen vs, aradan haftalar aylar geçiyor, ve bi ilerleme kaydetmeyince haklı olarak inanç da kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…