- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Benden tombik değilsen, izmir marşıyla gelip.....Huhu kızlar ben de varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden tombik değilsen, izmir marşıyla gelip.....Huhu kızlar ben de varım
Ay teşekkür ederim 82.50 ile başladım 1 hafta oldu şuan 80.1 im hadi hayırlısı bakalım sizler neler yapıyorsunuz ??
Tabi ki de tombikim seviyorum daBenden tombik değilsen, izmir marşıyla gelip.....
Canım ya, bu grip anca babanne usulü geçiyor, benden söylemesi. Akşam tok karnına içeceksin zencefilli çayı, sonra alacaksın sıcak su torbanı, yorgan battaniye ne varsa, sabaha kadar iyice terleyeceksin. Ben de öyle atlattım son seferkini
Hemen hemen aynı o zamanValla özel bir şey yapmıyoruz
Bilinen yasaklı cızzz olan şeyleri yememeye çalışıyoruz
Aralarda kazalar oluyor tabi,
bu bakımdan relaks bir grubuz
Ama sonuca gidebiliyoruz, sayfa başında verilen kilolarımız
mevcut.
Ayda bir tartı günümüz.
Birde yediklerimizi gün içinde birbirimizle paylaşıyoruz.
Hoş geldin Leylaa O zaman ay sonuna tek rakibimsin, hadi 31 mart ta en çok kiloyu veren biz olalımTabi ki de tombikim seviyorum da
Hemen hemen aynı o zaman
Eheheh Ama ben diyetisyenin verdiği listeye göre besleniyorum ayda maksimum 4 ya da 5 fazla kilo vermeyi düşünmüyorum zaten ay içerisinde en sağlıklısı maksimum beş diyetisyenler hep öyle söylüyor fazlası zararlıymış o yüzden günde 6 öğün yiyerek zayıflıyorum tabi spor da varHoş geldin Leylaa O zaman ay sonuna tek rakibimsin, hadi 31 mart ta en çok kiloyu veren biz olalım
Bir aksilik olmadığı sürece buradayımaynen
bir hafta gibi bir süre sesin soluğun çıkmazsa
direk atarım seni ona göreee
Baştan anlaşalım, sonra darılmaca olmasın
Bir aksilik olmadığı sürece buradayım
Aynen canım çok teşekkür ederim çok güzel açıkladıntamam o zaman
başlangıç kilonu 80.1 olarak alıyorum.
Haftasonları, işlerin olduğu zamanlar tabi ki
yazmasanda olur
ama tamamen bir kopukluk olursa diye söyledim bende :)
Yoksa bizde her yediğimizi, içtiğimizi anında yazıyor değiliz.
Tekrar hoş geldin aramıza.
Listeye ekliyorum hemen
Aynen canım çok teşekkür ederim çok güzel açıkladın
Benim tartı hastalığım var inşallah o zamana kadar tartılıp durmam
21 evli peki siz ?yaş kaç, evli-bekar ?
Benim tartı hastalığım var inşallah o zamana kadar tartılıp durmam
21 evli peki siz ?
Ah bu yemekler sağlıksız beslenmeler zavallı ben kendimi bildim bileli hep iri yarıyımoyy çok gençmişsin
bu yaşta bu kilo ne? kızdım sana
ama geçti kızgınlıgım, en azından vermeye başlamışsın
Bende yaş 31, evliyim
1 oğlum var 3,5 yaşında..
Ah bu yemekler sağlıksız beslenmeler zavallı ben kendimi bildim bileli hep iri yarıyım
5 kg süper zaten, ondan fazlasının hayalini bile kurmuyorum. İnşallah diyelim, amin diyelimEheheh Ama ben diyetisyenin verdiği listeye göre besleniyorum ayda maksimum 4 ya da 5 fazla kilo vermeyi düşünmüyorum zaten ay içerisinde en sağlıklısı maksimum beş diyetisyenler hep öyle söylüyor fazlası zararlıymış o yüzden günde 6 öğün yiyerek zayıflıyorum tabi spor da var