- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Evet 100ün üstünde olsak ayda 8 kg giderdiSormaa yaaa bundan 4-5 ay önceye kadar zaten en fazla 58 dim.
Şimdi 59 a sevinir oldum
Az kilodan az gidiyor, bu ay daha da direnç gösterecek benim metabolizma
bakalım savaşımız çetin geçecek gibi görünüyor
Benim yediğim reçel organik, üstünde öyle yazıyor kocaman sertifikasını da koymuşlar ama içinde şeker var ben anlamadım katkısız olduğundan mı organik diyorlar ama şeker olunca yine zarar yine zarar.. Tamam canım bunlardan alırım ben bizim markette de varBence de 1 tatlı kaşığı ile sınırlı tutarsan doğal bal daha iyi.
Ya da dediğim gibi şöyle reçeller var markette. Rafine şeker yok, ama tadı hala güzel
Eki Görüntüle 1960540
Meyvesi organik diye öyle diyorlar canım. Bunlarından hem meyvesi organik, hem şekersiz olanları var. Ayrıca hindistan cevizi yağını da tavsiye ederim. Yine canım çekti yawBenim yediğim reçel organik, üstünde öyle yazıyor kocaman sertifikasını da koymuşlar ama içinde şeker var ben anlamadım katkısız olduğundan mı organik diyorlar ama şeker olunca yine zarar yine zarar.. Tamam canım bunlardan alırım ben bizim markette de var
Evet 100ün üstünde olsak ayda 8 kg giderditabi temenni değil Allah korusun Peki asıl hedefin ne canımcım? 52 falan mı?
Hindistancevizi yağım var ama hep saçıma kullanıyorum. Sen nasıl tüketiyorsun?Meyvesi organik diye öyle diyorlar canım. Bunlarından hem meyvesi organik, hem şekersiz olanları var. Ayrıca hindistan cevizi yağını da tavsiye ederim. Yine canım çekti yaw
Çok yakınsın hedefine olur canım tek sıkıntı zaten fazla kilon olmadığı için dediğin gibi yavaş yavaş gider. Gerçi vücudunu şoka uğratarak yine hızlanabilir herhaldeEn fazla o civarlar yeter zaten..
Bakalımm
Hani reçel, bal yiyorsun ya, onun altına süper oluyor ve tereyağından çok daha sağlıklı.Hindistancevizi yağım var ama hep saçıma kullanıyorum. Sen nasıl tüketiyorsun?
Çok yakınsın hedefine olur canım tek sıkıntı zaten fazla kilon olmadığı için dediğin gibi yavaş yavaş gider. Gerçi vücudunu şoka uğratarak yine hızlanabilir herhalde
Yarın deniyorumHani reçel, bal yiyorsun ya, onun altına süper oluyor ve tereyağından çok daha sağlıklı.
aynı şeyden bahsediyoruz di mi? şu aktarlarda satılan küçük damlalıklı şişeler olmasındaYarın deniyorum
Yok normal kavanozda beyaz renkteaynı şeyden bahsediyoruz di mi? şu aktarlarda satılan küçük damlalıklı şişeler olmasında
Gönül rahatlığıya afiyet olsun o zaman. Çok sağlıklı ve lezzetli bir yağYok normal kavanozda beyaz renkte
Füme şeyleri ben de çok severim, ama maalesef çok sağlığa zararlı. Ne kadar az tüketirsen o kadar iyi.Kızlar hindi füme en light ve lezzetli ne şekilde yenir acaba biliyor musunuz?
Uff çok uzun sürdü bu canım yaa...ama sabah sabah şu mide kazındıracak şeyleri nasıl yiyorsun şaşıyorumGünaydın kızlar
dün akşam hiç bir şey yemedim
bu sabah da yarım elma, 1 türk kahvesi..
İştahsızlık var, zaten tam iyileşemedim..
Uff çok uzun sürdü bu canım yaa...ama sabah sabah şu mide kazındıracak şeyleri nasıl yiyorsun şaşıyorum
Huhu kızlar ben de varım
Canım ya, bu grip anca babanne usulü geçiyor, benden söylemesi. Akşam tok karnına içeceksin zencefilli çayı, sonra alacaksın sıcak su torbanı, yorgan battaniye ne varsa, sabaha kadar iyice terleyeceksin. Ben de öyle atlattım son seferkiniaynen yaa bende şaşırıyorum
geçmeyen grip oldum sanki, bir bakıyorum çok iyiyim
bir bakıyorum başa dönmüşüm
Ben alışmışım galibaaa, mide etkilenmiyor
O elmayı da sırf sen dün metabolizma kıtlık falan dedin diye
attım agzıma
Ay teşekkür ederim
Hoş geldin, bu ne güzel bir giriş böyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?