Diyet günlüğüm

Sormaa yaaa bundan 4-5 ay önceye kadar zaten en fazla 58 dim.
Şimdi 59 a sevinir oldum

Az kilodan az gidiyor, bu ay daha da direnç gösterecek benim metabolizma
bakalım savaşımız çetin geçecek gibi görünüyor
Evet 100ün üstünde olsak ayda 8 kg giderdi tabi temenni değil Allah korusun Peki asıl hedefin ne canımcım? 52 falan mı?

Bence de 1 tatlı kaşığı ile sınırlı tutarsan doğal bal daha iyi.

Ya da dediğim gibi şöyle reçeller var markette. Rafine şeker yok, ama tadı hala güzel

Eki Görüntüle 1960540
Benim yediğim reçel organik, üstünde öyle yazıyor kocaman sertifikasını da koymuşlar ama içinde şeker var ben anlamadım katkısız olduğundan mı organik diyorlar ama şeker olunca yine zarar yine zarar.. Tamam canım bunlardan alırım ben bizim markette de var

Meyvesi organik diye öyle diyorlar canım. Bunlarından hem meyvesi organik, hem şekersiz olanları var. Ayrıca hindistan cevizi yağını da tavsiye ederim. Yine canım çekti yaw

Meyvesi organik diye öyle diyorlar canım. Bunlarından hem meyvesi organik, hem şekersiz olanları var. Ayrıca hindistan cevizi yağını da tavsiye ederim. Yine canım çekti yaw
Hindistancevizi yağım var ama hep saçıma kullanıyorum. Sen nasıl tüketiyorsun?
En fazla o civarlar yeter zaten..
Bakalımm
Çok yakınsın hedefine olur canım tek sıkıntı zaten fazla kilon olmadığı için dediğin gibi yavaş yavaş gider. Gerçi vücudunu şoka uğratarak yine hızlanabilir herhalde

Hani reçel, bal yiyorsun ya, onun altına süper oluyor ve tereyağından çok daha sağlıklı.

Kızlar hindi füme en light ve lezzetli ne şekilde yenir acaba biliyor musunuz?

Kızlar hindi füme en light ve lezzetli ne şekilde yenir acaba biliyor musunuz?
Füme şeyleri ben de çok severim, ama maalesef çok sağlığa zararlı. Ne kadar az tüketirsen o kadar iyi.

Hindi füme'nin lezzetli tek hali sandeviç bence, ama sen sadece tabağa koy, yanına peynir zeytin vs çayla meze gibi tüket derim.

Olmadı salata yaparsın, kıvırcık, mısır vs ile.

Günaydın herkese bu arada

Dün akşam nohut salatası yedim, çok az da şekersiz çikolata.

Bu sabah 1 yumurta, az peynir. Biraz da badem yiyeceğim sanırım

Günaydın kızlar

dün akşam hiç bir şey yemedim

bu sabah da yarım elma, 1 türk kahvesi..

İştahsızlık var, zaten tam iyileşemedim..

Günaydın kızlar

dün akşam hiç bir şey yemedim

bu sabah da yarım elma, 1 türk kahvesi..

İştahsızlık var, zaten tam iyileşemedim..
Uff çok uzun sürdü bu canım yaa...ama sabah sabah şu mide kazındıracak şeyleri nasıl yiyorsun şaşıyorum

Uff çok uzun sürdü bu canım yaa...ama sabah sabah şu mide kazındıracak şeyleri nasıl yiyorsun şaşıyorum

aynen yaa bende şaşırıyorum
geçmeyen grip oldum sanki, bir bakıyorum çok iyiyim
bir bakıyorum başa dönmüşüm

Ben alışmışım galibaaa, mide etkilenmiyor
O elmayı da sırf sen dün metabolizma kıtlık falan dedin diye
attım agzıma

Canım ya, bu grip anca babanne usulü geçiyor, benden söylemesi. Akşam tok karnına içeceksin zencefilli çayı, sonra alacaksın sıcak su torbanı, yorgan battaniye ne varsa, sabaha kadar iyice terleyeceksin. Ben de öyle atlattım son seferkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…