Canım ya, kahvaltı yapmazsan metabolizma kıtlık moduna giriyor, yakmıyor diyorlar. En azından 2-3 badem atsan böyle günlerde?günaydın
dün akşam çok az tavuk ve yogurt yedim sadece.
bu sabah
08.00/ 1 bardak ılık limonlu su
09.00/ türk kahvesi
kahvaltı yapmadım, canım istemiyor
Canım ya, kahvaltı yapmazsan metabolizma kıtlık moduna giriyor, yakmıyor diyorlar. En azından 2-3 badem atsan böyle günlerde?
Canım diyetisyen zorla verdi o reçeli yoksa alışkanlığım yoktu ama geçen iki defa tatlılar yüzünden diyetimi bozunca korktum ben. O reçel belki tatlı kontrolümü sağlar diye yiyorum yoksa umrumda değil aslındaGeçmiş olsunValentinusNF , acil şifalar dilerim.
Ya şu reçelden vazgeç bence. 1 tatlı kaşığı reçel için yağ yakım metabolizmanı durdurmaya değmez. Ya da illa yiyeceksen şekersiz reçeller var. Tatlandırıcılı değil, elma suyu/ hurma ile tadlandırılmış olan.
Ben de son 3 yıldır görmedimSamsonn canım önümüzde ki ay 68lerden haber vereceksin muhtemelen nasıl bir duygu? Ben yıllardır görmedim 6lıları senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki
Haklısın kuzum şeker alınca o gün yaptıkların boşa gidiyor gibi oluyor cidden ama benim nefsimi köreltmem lazım. Hala tatlılara zaafım var, tamamen bıraksam sonra saldırırsam diye korkuyorum. Sence reçel yerine bal yesem nasıl olur?Ben de son 3 yıldır görmedimHepsi Shapee'nin sayesinde! Canım inan zor olmadı, ama ben diyet yaptığım günler sıfır unlu ürün, sıfır şeker alımı önceliğim. Bunun çok faydası oluyor. Ben de cumartesileri hep bozdum diyebilirim, ama şeker yediğim gün 1 gram bile yağ yakmamışım gibi geliyor.
Ben de son 3 yıldır görmedimHepsi Shapee'nin sayesinde! Canım inan zor olmadı, ama ben diyet yaptığım günler sıfır unlu ürün, sıfır şeker alımı önceliğim. Bunun çok faydası oluyor. Ben de cumartesileri hep bozdum diyebilirim, ama şeker yediğim gün 1 gram bile yağ yakmamışım gibi geliyor.
Ayy hadi inşallaaahhhhh
Ayy hadi inşallaaahhhhh
AaaaağğğğŞu ilk ayı bir devir
Sonucu gör, sonra istesen de yeniden yemelere kıyamazsın..
Ay sonunda büyük kutlama var ona göreee
shapee canım seninde 50lerin hayırlı olsun ama zaten 62ydin dimi en son? Sende benim asıl hedefimde sayılırsın
Bence de 1 tatlı kaşığı ile sınırlı tutarsan doğal bal daha iyi.Haklısın kuzum şeker alınca o gün yaptıkların boşa gidiyor gibi oluyor cidden ama benim nefsimi köreltmem lazım. Hala tatlılara zaafım var, tamamen bıraksam sonra saldırırsam diye korkuyorum. Sence reçel yerine bal yesem nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?