Diyet günlüğüm

günaydın

dün akşam çok az tavuk ve yogurt yedim sadece.

bu sabah

08.00/ 1 bardak ılık limonlu su

09.00/ türk kahvesi

kahvaltı yapmadım, canım istemiyor
Canım ya, kahvaltı yapmazsan metabolizma kıtlık moduna giriyor, yakmıyor diyorlar. En azından 2-3 badem atsan böyle günlerde?

Canım ya, kahvaltı yapmazsan metabolizma kıtlık moduna giriyor, yakmıyor diyorlar. En azından 2-3 badem atsan böyle günlerde?

evet doğru
öğleden sonra bizim şirketin yanında bir market var
oraya uğricam
badem, ceviz hiç bir şeyim kalmamış..

Günaydın kızlarrr hepinizi tebrik ediyorummmmm shapee canım inşallah mart sonunda bende 3-4 kilo vermiş olurum süpersiniz ciddennnn Samsonn canım dün migrenim azdı internete giremedim bugün de başım ağrıyor biraz ama inşallah artmaz..

Dün ki menüm

Sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı reçel

Ara
1 portakal
1 mandalina

Akşam
4 kaşık kavurma
3 kaşık z.yağlı ıspanak
3 yudum hazır meyve suyu
4-5 yaprak çiğ lahana
1 kaşık tereyağlı pilav

30 dk yürüyüş yaptım bir de..

Geçmiş olsun ValentinusNF , acil şifalar dilerim.

Ya şu reçelden vazgeç bence. 1 tatlı kaşığı reçel için yağ yakım metabolizmanı durdurmaya değmez. Ya da illa yiyeceksen şekersiz reçeller var. Tatlandırıcılı değil, elma suyu/ hurma ile tadlandırılmış olan.

Canım diyetisyen zorla verdi o reçeli yoksa alışkanlığım yoktu ama geçen iki defa tatlılar yüzünden diyetimi bozunca korktum ben. O reçel belki tatlı kontrolümü sağlar diye yiyorum yoksa umrumda değil aslında

Samsonn canım önümüzde ki ay 68lerden haber vereceksin muhtemelen nasıl bir duygu? Ben yıllardır görmedim 6lıları senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki
Ben de son 3 yıldır görmedim Hepsi Shapee'nin sayesinde! Canım inan zor olmadı, ama ben diyet yaptığım günler sıfır unlu ürün, sıfır şeker alımı önceliğim. Bunun çok faydası oluyor. Ben de cumartesileri hep bozdum diyebilirim, ama şeker yediğim gün 1 gram bile yağ yakmamışım gibi geliyor.

Haklısın kuzum şeker alınca o gün yaptıkların boşa gidiyor gibi oluyor cidden ama benim nefsimi köreltmem lazım. Hala tatlılara zaafım var, tamamen bıraksam sonra saldırırsam diye korkuyorum. Sence reçel yerine bal yesem nasıl olur?

shapee canım seninde 50lerin hayırlı olsun ama zaten 62ydin dimi en son? Sende benim asıl hedefimde sayılırsın

Sormaa yaaa bundan 4-5 ay önceye kadar zaten en fazla 58 dim.
Şimdi 59 a sevinir oldum

Az kilodan az gidiyor, bu ay daha da direnç gösterecek benim metabolizma
bakalım savaşımız çetin geçecek gibi görünüyor

Bence de 1 tatlı kaşığı ile sınırlı tutarsan doğal bal daha iyi.

Ya da dediğim gibi şöyle reçeller var markette. Rafine şeker yok, ama tadı hala güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…