Kaptanın hızına yetişememişimTabii kilon böyle az olunca insan ortaya koymakta tereddüt etmiyor
Topiğin en tombiği olarak daha iyi bir skor gerekiyordu bana, ama an itabariyle:
28 Şubat : 71,6 kilo
Verilen kilo 3,4 kg
en az ben vermişim beyaaa
Sayende, senin önderliğinde kaptan
Ay o hafta sonları da başımızda olsaydın, 1-2 kg daha verirdik. Sen olmayınca zıbıtıyoz
ciddi misinn süper bir sonuç buu
tebrikler kuşummmmm
Senin kilon az ondan ama vermişsin ya ona bak.. Tebrikler canımm inşallah bir dahaki tartı gününe 60 olcam
Ooo çoook iyi Tebrikler. Bu Ay daha sıkı yapalim
Ay ufak tefek olsaydı keşke canım ya...ama burası olmasa asla sonrasında ki pişmanlığı duymazdım. Hangi kuvvet gecenin 12 sinde bana 1 saat spor yaptırır kihafta sonları ufak tefek şeylere göz yumuyorum ben
buna rağmen bence inanılmaz
sonuçlarla geldiniz, cidden bu kadarını beklemiyordumm
Wuhuuu , o kadar eski bir postta değişiklik yapılıyormuymuş! 2. kez beğenmek mümkün olmadı. Tebrikler bize!!shapee / 62 - 59.800 (-2.200)
Samsonn/ 75 - 71.600 (-3.400)
atillale / 68 - 65.100 (-2.900)
ValentinusNF/ 74,8
1.Tartı günü : 28.02.2017- Salı
2.Tartı günü : 31.03.2017- Cuma
3.Tartı günü : 30.04.2017- Pazar
4.Tartı günü : 31.05.2017- Çarşamba
Wuhuuu , o kadar eski bir postta değişiklik yapılıyormuymuş! 2. kez beğenmek mümkün olmadı. Tebrikler bize!!
En iyi diyet topiği biziiiim topiiiiik
Ben kahvaltı yapmadım eğitime geldim öğlen eşimle yemeye çıkacak kilo verdim yaa yemek ismarlaysrak ödüllendiriyor ama dikkat etcem yazcam buraya da
Günaydın kızlar
Dün akşam ben de biraz kaçırdım. Kardeşimle dışarda keyf yaptık. Ana yemek çoban kavurma ve yanına salata. Ara sıcak olarak a paçangayı yememeliydim.
Bu sabah yine 1 yumurta ve biraz peynir.
ValentinusNF sen nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?