Diyet günlüğüm

yok daha tartılmadım hiç.
bende regl yaklaşınca şişiyorum malesef.
hatta ayın sonu gibi olucam bende.
Onları görmicez artık.
regl bitince tekrar tartılır duruma tekrar bakarız

kafan neden rahat değil
Çoğunlukla işe dair sorunlar. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Hayırlısı inşallah

Merhaba canlar, Samsonn canım bikaç gündür moralim çok bozuktu ilgilenemedim burayla kusuruma bakmayın. Bir de moral bozukluğunun akabinde tabi ki diyeti falan bıraktım. Yani çok kalorili şeylere abanmadım ama düzensiz beslendim akşam yemeğini gece yedim gibi.. Bugün diyetisyene gideceğim inşallah, evden bir çıkabilirsem... Akşama görüşürüz kuzum, daha dikkat edeceğim artık hem buraya hemde diyetime

Süper canım, diyetisyenle sen 2 ayda süper forma girersin bence. Bize de anlat nasıl tavsiyler verdiğini. Haberlerini bekliyoruz

Peki evde bişey olduğunda veya çok sevdiğin birşeyle karşılaştığında ne yapıyorsun? Çok tok olmayınca ben yine zaaflarıma yenik düşüyorum. Özellikle mutsuzsam kesinlikle diyetim bitiyor. Hatta psikiyatra gitmek istedim duygudal açlıkla ilgili ama çok ileri bi tarihe gün vermişlerdi vazgeçtim. Hani üzgünsem mesela diyetimi devam ettirmek işkence gibi geliyor bana, bişeyin moralimi yükseltmesi lazım, ne spor ne başka bişey yükseltemiyor. Aslında modum iyiyken genelde diyetimden taviz de vermiyorum.

çok sevdiğim bir şeyle karşılaşınca
o an onu yersem sadece o an mutlu olacağımı
düşünüyorum.
Tadını biliyorum sonuçta
farzet yedin shapes deyip geçiyorum gibi..

Hee her zaman yapabilsek bunu zaten kaçamaklarımız
olmazdı
haftada 3 gün değil ama sadece 1 gün bir öğün
kendine izin verebilirsin mesela.
Neyse şuan yemiyim ama yarın kendime şunu yapıcam
afiyetle o zaman yerim diyebilirsin.

Sınırlama durumu yani, tamamen vazgeçme değil.

Birde sadece bir öğün yememen gerekn bir şeyi
yedin diye
sonra ki öğünlere amannnn zaten bozuldu demeyeceksin.
Hiç bir şey olmamış gibi devam etmek lazım.

Birde sadece bir öğün yememen gerekn bir şeyi
yedin diye
sonra ki öğünlere amannnn zaten bozuldu demeyeceksin.
Hiç bir şey olmamış gibi devam etmek lazım.
Zaten tamamen diyeti bırakmıyorum aslında ama mutsuzluğum geçene kadar yiyorum Ama en fazla iki gün sürüyor. Uzun ama tamamen bozmaktan iyidir. İşte beni bitiren azıcık üzülüp mutsuz olduğumda dayanamıyorum normalde senin o dediğin yaptığın tavrı iyiyken bende yapıyorum. Şimdiye kadar çok yedin ilerde yine yersin diyorum ama moralim bozuksa o an o bana ilaç gibi geliyor Bugün bunu da söyleyeceğim doktora bi gidebilirsem

Süper canım, diyetisyenle sen 2 ayda süper forma girersin bence. Bize de anlat nasıl tavsiyler verdiğini. Haberlerini bekliyoruz
Canım bi kalkabilsem gidecem de.. Aç karnına sabah gideyim açlık kan şekerime de bakılsın dedim ama uyanamadım şu saate kaldı artık açlıktan da ölüyorum kahvaltı yapıp duş alıp çıkıcam inşallah. Artık bir sonraki gidişimde açlık kan şekerime baksın

12.00/ ekşili köfte
Yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmek

12.30/ yeşil cay, limonlu

Kızlar aç karnına gitmek daha mı iyi, açlık kan şekerini ölçtürmek istiyorum yoksa direkt gideyim mi tok karnına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…