Çoğunlukla işe dair sorunlar. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Hayırlısı inşallahyok daha tartılmadım hiç.
bende regl yaklaşınca şişiyorum malesef.
hatta ayın sonu gibi olucam bende.
Onları görmicez artık.
regl bitince tekrar tartılır duruma tekrar bakarız
kafan neden rahat değil
Çoğunlukla işe dair sorunlar. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Hayırlısı inşallah
olsun canım çalışma hayatını çok
kafaya takmayacaksın..
sıkma canını
Süper canım, diyetisyenle sen 2 ayda süper forma girersin bence. Bize de anlat nasıl tavsiyler verdiğini.Merhaba canlar,Samsonn canım bikaç gündür moralim çok bozuktu ilgilenemedim burayla kusuruma bakmayın. Bir de moral bozukluğunun akabinde tabi ki diyeti falan bıraktım. Yani çok kalorili şeylere abanmadım ama düzensiz beslendim akşam yemeğini gece yedim gibi.. Bugün diyetisyene gideceğim inşallah, evden bir çıkabilirsem... Akşama görüşürüz kuzum, daha dikkat edeceğim artık hem buraya hemde diyetime
Peki evde bişey olduğunda veya çok sevdiğin birşeyle karşılaştığında ne yapıyorsun? Çok tok olmayınca ben yine zaaflarıma yenik düşüyorum. Özellikle mutsuzsam kesinlikle diyetim bitiyor. Hatta psikiyatra gitmek istedim duygudal açlıkla ilgili ama çok ileri bi tarihe gün vermişlerdi vazgeçtim. Hani üzgünsem mesela diyetimi devam ettirmek işkence gibi geliyor bana, bişeyin moralimi yükseltmesi lazım, ne spor ne başka bişey yükseltemiyor. Aslında modum iyiyken genelde diyetimden taviz de vermiyorum.Canım sen psikolojik anlamda hazır olamıyorsun.
Aslında ön hazırlığını haftalık olarak yapabilsen
Atıyorum işe giderken yanına
elmanı, sütünü, cevizini alsan
Kahvaltı olarak sandiviçini akşamdan hazırlayıp
sabah çantana atsan..
Yani ataklara hazır yakalansan
Bu yapamıyorum psikolojisinden kurtulabilirsin..
Bende 3 gün iyi gidip, 4 gün kıtlıktan çıkmış gibi
saldırıyordum..
Yapamıyorum diye salıyordum kendimi..
Ama bu hazır olma durumunu sıkılıp bıraktığım için
yapamıyordum..
Bak bayadır yazıyoruz burada
aralarda saçmalasakta
genel anlamda iyi gidiyoruz :)
sende yapabilirsin...
Peki evde bişey olduğunda veya çok sevdiğin birşeyle karşılaştığında ne yapıyorsun? Çok tok olmayınca ben yine zaaflarıma yenik düşüyorum. Özellikle mutsuzsam kesinlikle diyetim bitiyor. Hatta psikiyatra gitmek istedim duygudal açlıkla ilgili ama çok ileri bi tarihe gün vermişlerdi vazgeçtim. Hani üzgünsem mesela diyetimi devam ettirmek işkence gibi geliyor bana, bişeyin moralimi yükseltmesi lazım, ne spor ne başka bişey yükseltemiyor. Aslında modum iyiyken genelde diyetimden taviz de vermiyorum.
Zaten tamamen diyeti bırakmıyorum aslında ama mutsuzluğum geçene kadar yiyorumBirde sadece bir öğün yememen gerekn bir şeyi
yedin diye
sonra ki öğünlere amannnn zaten bozuldu demeyeceksin.
Hiç bir şey olmamış gibi devam etmek lazım.
Canım bi kalkabilsem gidecem de.. Aç karnına sabah gideyim açlık kan şekerime de bakılsın dedim ama uyanamadım şu saate kaldı artık açlıktan da ölüyorum kahvaltı yapıp duş alıp çıkıcam inşallah. Artık bir sonraki gidişimde açlık kan şekerime baksınSüper canım, diyetisyenle sen 2 ayda süper forma girersin bence. Bize de anlat nasıl tavsiyler verdiğini.Haberlerini bekliyoruz
Bence diyetisyen randevunu erteleme; açlık şekeri sonucunu da kontrole gittiğin hafta gösterirsinKızlar aç karnına gitmek daha mı iyi, açlık kan şekerini ölçtürmek istiyorum yoksa direkt gideyim mi tok karnına?
12.30 pırasa yemeği
Yoğurt
Bitter çikolata 2 tablet
3 kaşık sutlac
1 dilim tam bugday
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?