Kızlar bir haftadır sadece dün gece kaçamak yaptım. Onun dışında hiç yapmadım ama dün veya iki gün önce bile o kadar şiş hissediyorum ki kendimi anlamıyorum diyet yaptığım halde nasıl kilo almış görünebilirm? ? Bunun yüzünden de moralim bozuk. Adetim geçen hafta bitti, şişkinliğim yok, her zamankinden daha fazla wcye çıkıyorum afedersiniz. Yediklerim az en azından önceki yediklerime göre, kilo vermeyi geçtim hafif bir incelme görmem gerekmez miydi. Tam tersine kilo almışım gibiyim. Bilmiyorum yaa illa diyetisyene mi gitmem gerekecek. Kaldı ki ona gitsem de kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum olan parama olacak. Resmen karnım hiç olmadığı kadar şiş yaaa
Günaydın Shapes <3günaydın canım
ya gündüz iyim ama akşam olunca hastalığım depreşiyor :)
gözlerim yanıyor, burnum fena çeşmeye bağladı
Günaydın Shapes <3
Grip öyle oluyor zaten. Taze zencefille ve limonla çay yap akşamları mutlaka. (Hani şu patates gibi olan, yoksa tozu bişeye yaramıyor) Bir de kalın giyin, gece yatarken terleki, terle at. Acil şifalar güzel arkadaşım
Di mi, fena sayılmazdık yine de. Hem daha iyi hissediyorum daha sağlıklı beslendiğim için hem de keseye bile faydası oldu biraz. Pizza, hamburger siparişleri vermedim en azındansaol canımmm
içiyorum ya içmez olur muyum, çok inatçı bu hastalık
süründürmeden bırakmıyor insanı..
Neyse 1. ayımızın sonuna çok az kaldı..
Toplasan en fazla 5 gün aralarda saçmalamış olabiliriz
Ama onun dışında kalan 23 gün bizimdir
2. ayımızda daha özenli ve dikkatli olalım kuşum
çünkü metobolizmamız direnmeye başlayabilir
Di mi, fena sayılmazdık yine de. Hem daha iyi hissediyorum daha sağlıklı beslendiğim için hem de keseye bile faydası oldu biraz. Pizza, hamburger siparişleri vermedim en azından
Ay inşallah mutlu neticelenir bu ay. Tamam kaptan ben peşinden geliyorum zaten
Günaydın canım
Olur mu hiç öyle? Kahvaltı için azıcık besin değeri olan şeyler alsanDaha iyi misin peki?
6:30 Adaçayı
9:30 Yumurtalı yulaf kurabiyesi
ValentinusNF sen nerdesin?
Hiç sorma; benim uykularım çok düzensiz. 5.30 du sanırım kalktığımda.evet canım yemem lazımdı ama
agzımda ot tadı var sanki :)
hiç birşey çiğneyesim yok
06.30 ne kadar erken kaçta uyanıyorsun yaw sen
Hiç sorma; benim uykularım çok düzensiz. 5.30 du sanırım kalktığımda.
En güzeli canım yaa, geçen bütün hafta cumartesiyi bekledim, öğlene kadar çıkmıcam yatakdan diye sayıklarken, yine 5 te ayaktaydım. Sanırım kafam rahat olmadığı için.hadi yaaa
bende tam bir tavuğumdur
Bıraksalar akşam 9 da uyurum, sabaha kadar
En güzeli canım yaa, geçen bütün hafta cumartesiyi bekledim, öğlene kadar çıkmıcam yatakdan diye sayıklarken, yine 5 te ayaktaydım. Sanırım kafam rahat olmadığı için.
Hiç tartıldın mı bu aralar? Benim regl dönemin yaklaşıyor ve bu süreçte 2 kilo şişiyorum resmen; çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?