Diyet günlüğüm

arkadaşlar regl oldum sanırım artık ödem gider bi,raz daha hızlı kilo veririm. sizler tam olarak ne yapıosunuz nelere dikkat ediyorsunuz benim yine moralim sifir

hemencik azim bitiyo deliye dönmüş gibi yemek yeme ataklarım başladı veremiyorum galiba kilo sizler nasıl gidiyo fark vr mı hiç ben aynı ton tonlukla gidiom bu hafta daha çok dikkat etcem ama gün aşırı nöbetlerim var nasıl olcak bilmiom..

Ya senin yasin cok gec, bu cok iyi bir avantaj. Moralini bozma. Tabii ki yiyeceksin, ama mumkun oldugu kadar seker ve basit karbonhidrat bulundurma yaninda. Atistirmalik kuruyemislerin olsun, evden yogurt getir mesela. Bir de baktin cok gereksiz ama yine yiyesin geldi, bitkisel caylar ic derim.

tatlım bitki çayları içiyorum elimden geldikçe dikkat ediyim diyorum ama bugün yine 2000 küsür kalori almışım yarın şok diyet yapcam bir günlük vücut şaşırsın maksat..

sen neler yapıyorsun bana özet geçsene rutin uyguladıklarını ...

Günaydın kızlar
Güzel haftalarımız olsun

Ben bugun daha iyiyim, işe geldim
Hafta sonu iyi geçmedi
Az yedim ama yememem gereken şeyler yedim sanırım

Ayın sonuna 8 gün kaldı
Aralarda sapıtıyoruz ama mücadeleyi bırakmıyoruz

8 gün kaçamak yok, kalan zamanımızı maksimum seviyede tutalım
tartıya çıkınca üzülmeyelim

Günaydın kızlarrr!! Hoşgeldin Shapes, çabuk atlatmana sevindim

Aynen öylee ya ne çabuk geçti ay, 8 gün çok az; hakkaten hiç kaçamak yapmamak lazım. Benim de Cumartesi kötüydü, Pazar nispeten telafi ettim.

Az önce yumurtalı peynirli yulaf kıtırlarımı yedim. Detoks suyunu içmeden ne kadar bekletmek lazım Shapes? Greyfurt ve nane aldım; akşam yapayım.

sen neler yapıyorsun bana özet geçsene rutin uyguladıklarını ...
Sabahları genelde yulaflı bişeyler atıştırıyorum, ya da muz süt. Onun haricinde gün için de en fazla 1 meyve, ve 1 tabak ana yemek, çorba gibi. Akşamda yoğurt / ya da 1 tabak ana yemek. Çok acıkırsam arada hurma/ incir/ ceviz tarzı şeyler

Basit karbonhidrat ve şeker yok. ( Cumartesileri hep bozuldu bu kural )

saol canım,
içmeden önce 3-5 saat aralığında beklemesi yeterli.
Akşamdan koyup sabahta içebilirsin.
Yada sabah hazırlayıp
akşam 4-5 civarı da içebilirsin..

12.00/ domates çorbası
haşlama kırmızı et, yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmek

12.30/ yeşil çay

Kızlar merhaba, dün moralim çok bozuktu giremedim internete. Bugün de çok bozuk eşimle tartıştık. Neyse dün ki sinirler diyeti çok kötü bozdum. Zaten duygusal açlık yaşayan biriyim. Allahtan dün gece bozdum sadece bütün gün bozmadım. Bugün kaldığım yerden devam ediyorum diyetime. Ama dün yediklerimi söylemek istemiyorum felaket çünkü. Söylemem gerekiyorsa da söylerim tabi. Neyse bir sürü işim var evde dağ gibi ütü yapıcam ama moralim o kadar kötü ki hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Uyumak istiyorum sadece.

Kızlar bir haftadır sadece dün gece kaçamak yaptım. Onun dışında hiç yapmadım ama dün veya iki gün önce bile o kadar şiş hissediyorum ki kendimi anlamıyorum diyet yaptığım halde nasıl kilo almış görünebilirm? ? Bunun yüzünden de moralim bozuk. Adetim geçen hafta bitti, şişkinliğim yok, her zamankinden daha fazla wcye çıkıyorum afedersiniz. Yediklerim az en azından önceki yediklerime göre, kilo vermeyi geçtim hafif bir incelme görmem gerekmez miydi. Tam tersine kilo almışım gibiyim. Bilmiyorum yaa illa diyetisyene mi gitmem gerekecek. Kaldı ki ona gitsem de kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum olan parama olacak. Resmen karnım hiç olmadığı kadar şiş yaaa

Sıkma canını arkadaşım, farkındaysan kimse hafta sonu ne yediğini söylemedi. Topluca zıbıtmışız bu hafta

Ya çok ciddi bir sorun değildir inşallah, al ütünü tv karşısında yap, hem kafanda dağılır meşgul olunca.

Ya o kilo değil, gluten şişliği olabilir; ben de makarna, ekmek yesem en az 2 gün şiş geziyorum. Gün içinde 2 bardak demleme yeşil çay içmeyi denesene.

Ya o kilo değil, gluten şişliği olabilir; ben de makarna, ekmek yesem en az 2 gün şiş geziyorum. Gün içinde 2 bardak demleme yeşil çay içmeyi denesene.
Canım hergün içiyorum yeşilçay bir fincanda olsa, bide bir haftadı sadece sabahları bir veya iki dilim tam buğday ekmeği yedim bütün gün birşey yemiyorum karbonhidrat namına.. O ekmeklerde tanesi 20 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…