- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Merhaba kızlar gruba bende katılabilir miyim?shapee beni hatırladın mı canım? Motivasyon eksikliği konusunda konuşmuştuk?
Eğer hala alıyorsan, şekeri tamamen bırakırsan mutlaka fark yaşayacağını düşünüyorum. Şeker yağ yakımını neredeyse imkansız hale getiriyor. Arada karbonhidrat kaçamakları olur ama şeker tüketimi sıfırlanmalı benceBir ayda 4 kilo da benim için zor aslında, genelde insanlar gayet rahat veriyor ama..Hoşbuldum canım bu arada
Haklısın canım ama tamamen sıfırlayamam gibi geliyor baya seviyorum tatlıyı. Dediğin gibi o da zorlaştırıyor durumu.Eğer hala alıyorsan, şekeri tamamen bırakırsan mutlaka fark yaşayacağını düşünüyorum. Şeker yağ yakımını neredeyse imkansız hale getiriyor. Arada karbonhidrat kaçamakları olur ama şeker tüketimi sıfırlanmalı bence
Ay sevilmez mi ya, ben de cok severim ama ilk 2 hafta zor oluyor, sonra gercekten aramiyorsun. Seker de uyusturucu gibi bir bagimlilik .Haklısın canım ama tamamen sıfırlayamam gibi geliyor baya seviyorum tatlıyı. Dediğin gibi o da zorlaştırıyor durumu.
Cok gecmis olsun canim, bol bol dinlen, guzel beslen, enerjini topla, bosver diyeti iylesene kadar. Acil sifalar insallahKızlar selam
Bende grip oldum yaaaa
Basım çatlıyor, Burnum akıyor
Yediklerime dikkat ediyorum
Hoş zaten ağzının tadı yok
Sırf ilaç kullanmak için yiyorum :)
Yazamadım merak etmeyin
Pazartesi tam gaz devam
Cok gecmis olsun canim, bol bol dinlen, guzel beslen, enerjini topla, bosver diyeti iylesene kadar. Acil sifalar insallah
Sağol canımcım geçti çok şükür ama kaç saat sürdü ağrının geçmesiGecmis olsun Valentinus. Daha iyisin insallah? Bugun hic olmamis saymak istediklerimden.
Yarin yeniden eski duzen insallah.shapee de arazi, ne isler ceviriyor acaba.
Geçmiş olsun canımKızlar selam
Bende grip oldum yaaaa
Basım çatlıyor, Burnum akıyor
Yediklerime dikkat ediyorum
Hoş zaten ağzının tadı yok
Sırf ilaç kullanmak için yiyorum :)
Yazamadım merak etmeyin
Pazartesi tam gaz devam
Sağol canımcım geçti çok şükür ama kaç saat sürdü ağrının geçmesi
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?