Diyet günlüğüm

Bikaç gün önce bi gruba üye oldum fazla kural yok her gün bildirim yapmak zorunda değilsin falan, ben de çok kural sevmiyorum kaçıyorum genelde Senin topiği takip ediyorum zaten mümkün olduğunca her gün bildirim yaparım ama sürekli şehir dışına da çıkıyorum düzensiz yani hayatım. Neyse uzattım ama kilo güncellemelerinizi aylık yapmanız çok hoşuma gitti bende bikaç gün önce başladım diyete ve ciddi anlamda zayıfladığıma ikna olmadan tartılmak istemiyorum. Çünkü çabuk pes ediyorum ve kolay kilo veremiyorum. Haftada bir kilo vermek mucize gibi benim için. Şimdi aylık olursa mesela 3-4 kilo birden zayıflamış bulacağız kendimizi süper olacak inşallah

Kızlar bende yediklerimi yazayım

Kahvaltı
1 dilim org. tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
3 ad. zeytin
1 kk peynir
4-5 çay kaşığı kadar bal

Sabah 27 dk yoga yaptım, akşam bir ihtimal çıkar yürürüm diye umut ediyorum. Su şimdilik 1,5 lt geceye kadar 2,5 eder inşallah. Akşam yine güncellerim.

Bir ayda 4 kilo da benim için zor aslında, genelde insanlar gayet rahat veriyor ama.. Hoşbuldum canım bu arada
Eğer hala alıyorsan, şekeri tamamen bırakırsan mutlaka fark yaşayacağını düşünüyorum. Şeker yağ yakımını neredeyse imkansız hale getiriyor. Arada karbonhidrat kaçamakları olur ama şeker tüketimi sıfırlanmalı bence

Haklısın canım ama tamamen sıfırlayamam gibi geliyor baya seviyorum tatlıyı. Dediğin gibi o da zorlaştırıyor durumu.

Kızlar menümü yazayım

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 ad. zeytin
1 kk peynir
4-5 çay kaşığı kadar bal

Akşam yemeği
1 ad. etli biber dolması
2 ad. çok küçük etli patlıcan dolması
1 kase erişteli yoğurt çorbası
30 gr kadar çubuk kraker (klasik olanından)

Sabah 27 dk yoga, 2,5 lt su, temizlik yaptım bikaç saat spor sayılır mı bilmiyorum. Dünkü açlığım o kadar bastırdı ki yemek yedikten sonra bile midem aşırı gurulduyordu bende çubuk kraker yedim.

Merhabaa... Dün gece migren ağrısıyla yattım belki uyursam geçer dedim ama sabahta aynı ağrıyla uyandım o yüzden geç uyanmış oldum neyse şimdi kahvaltımı yaptım. Baş ağrısından ne yoga yapabildim ne de spor yapmak istedim. Şimdi ilaç aldım. Bu arada dün ki temizlik nasıl yorduysa beni bacaklarım nasıl ağrıyor Sizlerden ne haber?

Kızlar selam
Bende grip oldum yaaaa
Basım çatlıyor, Burnum akıyor

Yediklerime dikkat ediyorum
Hoş zaten ağzının tadı yok
Sırf ilaç kullanmak için yiyorum :)

Yazamadım merak etmeyin
Pazartesi tam gaz devam

Cok gecmis olsun canim, bol bol dinlen, guzel beslen, enerjini topla, bosver diyeti iylesene kadar. Acil sifalar insallah

Gecmis olsun Valentinus. Daha iyisin insallah? Bugun hic olmamis saymak istediklerimden.

Yarin yeniden eski duzen insallah. shapee de arazi, ne isler ceviriyor acaba.
Sağol canımcım geçti çok şükür ama kaç saat sürdü ağrının geçmesi
Geçmiş olsun canım

Kızlar eşimin ısrarı üzerine evde baklava yapıcam evde oklava yok burma şekli oklava dışında nasıl verilir sizce? Ne kullanılabilir?

Kızlar menümü de yazayım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 ad. zeytin
5 çk bal
1 fincan siyah çay ama tek şekerli

Akşam
1 ad. etli biber dolması
2 ad. küçük boy etli patlıcan dolması
200 gr. kadar light yoğurt

Geceye kadar 2 lt su içerim, spor yapamadım yine tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…