• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

ayva_banner.jpg
15:30

Saray'ın sayfasından aşırdım. Paralel bir evrendeki, bir başka ben bunu yiyor şu anda. :kk77:

Ya da kafa gitti mi desek? :KK45:

merhaba kızlar bu aralar çok yoğunum fazla giremiyorum ama diyet tam gaz devam ediyor.. en çok kiloyu ben vermiş olcam :)
Bak sen, mesajıı verip gitmişiz. :rolleyes: Zaten, takım olarak toplamda kaç kilo verdiğimiz önemli :KK48: Böyle devam:KK54:

Günaydın Shapes :KK68:

Dün akşam 1 dolma, biraz de yeşil mercimek salatası yedim

Bu sabah 1 bardak limonlu su

Kahvaltı : 1 muz, 200 ml süt, 2 ceviz.

Günaydın Shapes :KK68:

Dün akşam 1 dolma, biraz de yeşil mercimek salatası yedim

Bu sabah 1 bardak limonlu su

Kahvaltı : 1 muz, 200 ml süt, 2 ceviz.

günaydın canım..

Ben bu sabah geç kaldım işe, sadece kahve içebildim :KK1:

Zaten canım bir şey yemekte istemiyor :)

Senin menüyü beğendim, çok güzel gidiyorsun :KK50:

Sayende Shapes. Dün akşam helva, puding ikram ettiler, topiğimizii düşünerek geri çevirdim :halay:

Ama yarın sabah kahvaltı için 2 simit 2 yumurta planlıyorum, şimdiden itiraf edeyim :KK48: Hafta sonu tek kaçamağım olacak

Ya miden kazınacak, böyle aç karna kahvenin zararı yok mu? En azından 2 badem falan atsan.

Sayende Shapes. Dün akşam helva, puding ikram ettiler, topiğimizii düşünerek geri çevirdim :halay:

Ama yarın sabah kahvaltı için 2 simit 2 yumurta planlıyorum, şimdiden itiraf edeyim :KK48: Hafta sonu tek kaçamağım olacak

Ya miden kazınacak, böyle aç karna kahvenin zararı yok mu? En azından 2 badem falan atsan.

yok ya bişi olmaz, zaten 12 de yemeğe inicem :)
bende haftasonu daha sıkı gitmeyi planlıyorum biliyosun
hafta içi çok iyi gidemedim.
Ama sen hakettin afiyet bal olsun şimdiden :spor:

yok ya bişi olmaz, zaten 12 de yemeğe inicem :)
bende haftasonu daha sıkı gitmeyi planlıyorum biliyosun
hafta içi çok iyi gidemedim.
Ama sen hakettin afiyet bal olsun şimdiden :spor:
Ya bundan daha sıkı ne olacak canım; bir tek 14 şubat kaçamağı olmuş, diğerini bünye almamış zaten.

Dikkat et, halsiz düşme: Gerekli besini, proteini al. Şeker asla diyoruz. Hafta sonu da havalar ısınıyormuş. Belki gezer, yürüsünüz :)

Ya bundan daha sıkı ne olacak canım; bir tek 14 şubat kaçamağı olmuş, diğerini bünye almamış zaten.

Dikkat et, halsiz düşme: Gerekli besini, proteini al. Şeker asla diyoruz. Hafta sonu da havalar ısınıyormuş. Belki gezer, yürüsünüz :)

yaa evet ısınsın artık
Allahın gücüne gitmesin ama bu kış bana çok uzun geldi
çok yordu beni :)

Sıcak havayı özledim, güneşi özledim..

yaa evet ısınsın artık
Allahın gücüne gitmesin ama bu kış bana çok uzun geldi
çok yordu beni :)

Sıcak havayı özledim, güneşi özledim..
Aynen öyle canım; ben de doydum kara soğuğa bu sene. Çok şükür barajlarımız doldu. Artık ısınsın, güneş görelim, bahar yağmurları bol olsun inşallah :)

Back