- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Sen benim yememi düzene koydun ya, ben de seni kafein batağından kurtarıcam
ay hadi inşallah
daha neler neler koyacağız düzene dur bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen benim yememi düzene koydun ya, ben de seni kafein batağından kurtarıcam
Saray'ın sayfasından aşırdım. Paralel bir evrendeki, bir başka ben bunu yiyor şu anda.
Ya da kafa gitti mi desek?
Ay o pirinç patakları çok sağlıksız , hem daha çok kazındırır mideni
Bak sen, mesajıı verip gitmişiz. Zaten, takım olarak toplamda kaç kilo verdiğimiz önemli Böyle devammerhaba kızlar bu aralar çok yoğunum fazla giremiyorum ama diyet tam gaz devam ediyor.. en çok kiloyu ben vermiş olcam :)
Günaydın Shapes
Dün akşam 1 dolma, biraz de yeşil mercimek salatası yedim
Bu sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltı : 1 muz, 200 ml süt, 2 ceviz.
merhaba kızlar bu aralar çok yoğunum fazla giremiyorum ama diyet tam gaz devam ediyor.. en çok kiloyu ben vermiş olcam :)
Sayende Shapes. Dün akşam helva, puding ikram ettiler, topiğimizii düşünerek geri çevirdim
Ama yarın sabah kahvaltı için 2 simit 2 yumurta planlıyorum, şimdiden itiraf edeyim Hafta sonu tek kaçamağım olacak
Ya miden kazınacak, böyle aç karna kahvenin zararı yok mu? En azından 2 badem falan atsan.
Ya bundan daha sıkı ne olacak canım; bir tek 14 şubat kaçamağı olmuş, diğerini bünye almamış zaten.yok ya bişi olmaz, zaten 12 de yemeğe inicem :)
bende haftasonu daha sıkı gitmeyi planlıyorum biliyosun
hafta içi çok iyi gidemedim.
Ama sen hakettin afiyet bal olsun şimdiden
Ya bundan daha sıkı ne olacak canım; bir tek 14 şubat kaçamağı olmuş, diğerini bünye almamış zaten.
Dikkat et, halsiz düşme: Gerekli besini, proteini al. Şeker asla diyoruz. Hafta sonu da havalar ısınıyormuş. Belki gezer, yürüsünüz :)
Aynen öyle canım; ben de doydum kara soğuğa bu sene. Çok şükür barajlarımız doldu. Artık ısınsın, güneş görelim, bahar yağmurları bol olsun inşallah :)yaa evet ısınsın artık
Allahın gücüne gitmesin ama bu kış bana çok uzun geldi
çok yordu beni :)
Sıcak havayı özledim, güneşi özledim..