Diyet günlüğüm :)

Leylaaerdinc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
8
4
1
Öncelikle hepinize merhaba :)
Sevgili günlük kıvamında bir şey istediğim ama sadece diyet serüvenime ilişkin bir günlük. Başarabilirsem - ki başarının adı 50'li kilolar - başarımın günlüğü , azmimin ispatı olur , başaramazsam da (bu sefer buna ihtimal bile vermek istemiyorum) nerelerde hata yaptığımın belgesi :) bence diyet günlükleri çok başarılı olabiliyor nedenine gelirsek. Günlüklerin ilk en güçlü tarafı, izlenebilirliğidir. Sonraki en güçlü tarafı da, ölçülü beslenmenin farkındalığını artırmasıdır. Hatta günlüğünüzü birisinin takip etmesi izlenebilirliği yönünden daha da iyidir. Yazarak hem kendinizi izleyebilirsiniz, hem de yediklerinizin kaydına bakanlar sizin yediklerinizi izleyebilirler. Günlükler, aynı zamanda geliştirilmesi gereken noktaları da ortaya çıkartır. Örneğin; akşam yemeğinde aşırı yediğini fark eden biri akşamüzeri küçük bir ara öğün yaparak akşama çok acıkmasını engelleyebilir.

Buraya gün içinde yediklerimi yazacağım
Kilo verme maceram başlamış bulunmakta kızlar
Bakalım bu macera da beni neler bekliyor
Şuan ki kilom : 63
Ilk hedefim : 55
Boy : 1.60

Yolunda başarılar canım insAllah verirsin kilolarini benim de kilo 63.8 olmak istediğim 55 umarım hedeflerimize ulaşırız

Ben de burda takılayım:dondurma: bugün ekmek yemedim ve ilginç çok şişkinim. sabah 1 elma 1 havuç, öğle tavuk ızgara salata, az öncede pişmiş yumurtalı ıspanak yedim. Kilolar canımı çok sıkıyor:110: (60-63 arası gidip geliyor:deli:)

Kahvaltı 9:00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Biraz peynir 1 dilim ekmek
2 bardak çay

Öğlen 13:00
Yoğurt
Salatalık
1 avuç fındık

Ara 17:00
Portakal
Kahve

Aksam 19:00
1 dilim ekmek
Çorba
Salata

30 dakika koşu
20 dakika egzersiz
10 dakika ip atlama
2 lt su

Bende hep 2 3 kilo arası gidip geliyorum ama daha çok yazın verebiliyorum kışın zor yine de imkansız değil kilo almak çok kolayken vermesi çok zor :( inşallah başaracağız kızlar pes etmek yok :)

Bir de play store da bir uygulama var 30 günlük gerçekten çok güzel karın kalça kol hepsi ayrı ayrı uygulamalı gösteriyor programın adı 30 gün fit tavsiye ederim herkese

Yoğun bir gündü :(
Kahvaltı 8:00
2 yumurta peynir
Zeytin 2 dilim ekmek

Öğle 13:00
Yoğurt
portakal

Ara 16:00
1 avuç fındık ceviz

Aksam 20:00
Çorba
Tavuk ızgara