Diyet günlüğüm...

Saçma sapan yazdım galiba kusura bakmayın dışardayım :))))

zaman sorunum var cnm hemen yazıp kaçıyorum...
çalışıyorum ee aynı zamanda ev işleri var
kızımla eşimle ilgileneyim derken zaman çok çabuk akıp geçiyor...
farkındaysan hep gece yazıyorum
bugün evdeyim sabah kalktım kızımla kahvaltı yaptım eşim işte..
tüm evi temizledim
şimdi öğle yemeğimi yiyip biraz dinleneceğim...
sonra yemek çamaşır spor derken gün bitiyor...

yeni konu açarsanız ben de gelirim...
efser gayet fit görünüyorsun bunun nedeni spor sanırım...

ve ben bu sabah tam 57 geldim...
aslında bayram girmeseydi araya 55 bile olabilirdim...
olsun pes etmek yok...

hafta sonlarını da kaçamaksız geçirdim mi olayım 1 kasım a kadar biter inşallah...

pazartesi 58.3 tüm bu sabah tam 57 5 günde 1.300 gr ... inşallah böyle devam ederim....

sabah: 1 çok az yağda yumurta domates salatalık roka 1 dilim tam buğday ekmeği çay
öğle: çok az yoğurtlu semizotu yemeği kuru fasulye 3-5 kaşık 4 tane küçük acı turşu biber 1 dilim ekmek
akşam: 2 tane fırında incik salata 1 dilim ekmek

ara: 1 tane salatalık 2 tane galeta 1 fincan yeşil çay

şimdiye kadar 2 litre su içtim yatana kadar 3 litre olur

40 dk da yürüyüş yaparım...

:))) yarın gelsin eksiler......

Canım bu konuda birazcık şanslıyım vucüdum kilo verirken çabuk şekil alıyor ve dümdüz veriyorum tıpki boru gibi ben hiç spor yapmadım malesef
Herkes aynı şekilde vermiyor mesale benim kızım veriş tarzı aşağıdan yukarı doğru bu vucüd analizinde çıkıyor zaten

o zaman ben de yazayım menümü biraz düzensizdi ama

Sabah
Kahvaltılık gevreği
süt

ara
2 elma

ara
1 çikolatalı süt ( kızmayın lütfen, öğle arası yapamadım

Akşam
Kabak yemeği
yogurt

Kızlar uzun zamandır kilo verme işiyle uğraşıyorum ve bilgi topluyorum gerek sitede inceleyip açtığım konularda gerek yaklaşık 5-6 tane tanışdığım ve bilgilerinden faydalandığım diyetisyenlerden ve bukadar okuduğum konuda şunu çıkarıyorum (tabiki bilir kişi değilim )sadece gözlemdiğim ve deneyimlerimi yazıyorum...
İnsanların çok yazılarını okudum bu ortalıkta dönen diyetler tek birini kastetmiyorum genelİnden bahsediyorum insanlar bir yere kadar geliyolar en fazla 20 kilo veriyolar tıkandım diye şikayet etmeye başlıyolar bu diyetle beş kilo verseniz bir zarar vemez belki ama 10 üzerine çıktığınız vucüdunuza zarar veriyosun neden mi ? Siz kilo verdiğinizi zannetiğiz şey balonu bir yağ kütlesi olarak düşünün siz içini boşaltıyorsunuz dışı olan zar kısmı sizde kalıyor ama biz dış zarnıda istemiyoruz bırakdığınız an diyeti kaos yaşayan vucüd kıtlığa girdiğini zannetip tekrar yağ tepolarını Dolduruyor iştahınız açılıyor bir sürü oyunla tekrar sizi yola getiriyor ve kilo alımı başlıyor işin en acımasız tarafi ney biliyonuzmu siz istesenizde kilo veremiyorsunuz çünkü kıtlık için vucüd herşeyi yağa dönüştürmeye kararlı ve siz bir yerden sonra pes edeceğinizi biliyor ya inatla üzerine gidecesiniz yada işte en kötü şey tekrar kilo alıp tekrardan sağlıklı bir şekilde vucüdünüz tüm isteklerini karşılayarak kilo vereceksiz ....
Ve şunu da ekliyeyim siz sağlıklı kilo veremeye karar verdiniz tekrar kilo almadan yanı yağ hücrelerinizin içini doldurmadan yağ hüçrenizin o dış zarındanda kurtulamazsınız en açımasızıda bu olsa gerek....

spor yapmadan zayıflayabiliyorsan biraz değil baya bi şanslısın o zaman...
bnm sorunum da üst bacak ve kalça...:))
belim çok ince göbeğim yok...
sadece bileklerimi görenler zayıflıktan kırılacaksın der yani o derece.......

Bende spor yapmıyorum sevmiyorum sadece okuldan çıkınca carsidan eve yürüyorum 1.5 kilometre ama öyle hızlı hızlı değil

evet canım ama yapsaydım süper olurdu buda bir gerçek ama benimde tek zafım galiba bu
Canım senin veriş tazın altan başlayıp üste doğru olunca bu problemle karşılaşman doğal
Benim şansım vermeye bir başlarsam boru gibi tümdüz veriyorum.
Herkes vucüd kilo veriş tarzını bilse bölgesel kilolar sorunları olmaz

Son düzenleme:

İşte kızlar bu diyet listem ama dediğim gibi bu liste benim vücud analizimden sonra yazıldı
İşte vücut anliz raporum

bu sabah 56.6 geldim...
ee mutluyum....:)))

kaldı 3 kilo 600 gr...

kızlar kimse gelmemiş
herkes pazar gezmesinde sanırım

Ben geldim canım ama menümü yazmayacağım :) 17:00'dan sonra hiç bir şey yemedim o kadar söyleyim :)

Ama hareket / video yaptım onları yazacağım

leslie 3 mil yürüdüm
8 min abs videosu youtube
8 min legs videosu youtube

Ben de 54.1'i gördüm, kim bilir belki yarın 53 leri görürüm artık:)

Yesa gördün mü 53 'ü?

Ben 56.7 çıktım tartıda

Düne göre 100 gr fazla ama olsun çok çok iyi...
Hafta sonundan sonra daha fazla artış oluyordu :)
Dün yemeğe gittik ekmek hiç yemedim salata ve yarım porsiyon bişey. ..:)

Kendimi takdir ettim doğrusu. ..

53.8 gördüm. Canım çok mutluyum. Telden yazıyorum o yüzden kısa yazıyorum. Aksam daha detaylı yazarim

Bugün de günüm geçti, tabii en güzeli sabah 53.8'i görmekti

Bu zamana kadar 1.5 litre su içtim.

Şimdi kalkıp leslie ile yürüyüşe çıkacağım, sonra da yogurt kürüm

Leslie ile 3 mil yürüdüm, elime form çayımı aldım, 2 litre suyumu tamamladım

Bir tek yogurt kürüm kaldı

53.8 gördüm. Canım çok mutluyum. Telden yazıyorum o yüzden kısa yazıyorum. Aksam daha detaylı yazarim

ay ne güzel gidiyorsun maşallah diyelim de bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…