- 8 Aralık 2011
- 45.530
- 165.095
- 798
Hımm anladım canım başla menulerini paylasirsin bizimle
Canım listemi aldım fotosunu eklerim :)))))Hımm anladım canım başla menulerini paylasirsin bizimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm anladım canım başla menulerini paylasirsin bizimle
Canım listemi aldım fotosunu eklerim :)))))Hımm anladım canım başla menulerini paylasirsin bizimle
İlk defa denk geldik canım :)
Sen belki de 5 mil falan baktıysan zor gelmiş olabilir, 1 mil, 2 mil zorlamıyor :)
Gelirsin gelirsin inşallah
Bu arada ben hiç kilo vermiş ya da hafiflemiş hissetmiyorum, hatta bayaa şiş hissediyorum özel günlerden dolayı mı acaba? Umarım az da olsa hafiflemiş hissederim :)
Canım bu konuda birazcık şanslıyım vucüdum kilo verirken çabuk şekil alıyor ve dümdüz veriyorum tıpki boru gibi ben hiç spor yapmadım malesefyeni konu açarsanız ben de gelirim...
efser gayet fit görünüyorsun bunun nedeni spor sanırım...
ve ben bu sabah tam 57 geldim...
aslında bayram girmeseydi araya 55 bile olabilirdim...
olsun pes etmek yok...
hafta sonlarını da kaçamaksız geçirdim mi olayım 1 kasım a kadar biter inşallah...
pazartesi 58.3 tüm bu sabah tam 57 5 günde 1.300 gr ... inşallah böyle devam ederim....
Canım bu konuda birazcık şanslıyım vucüdum kilo verirken çabuk şekil alıyor ve dümdüz veriyorum tıpki boru gibi ben hiç spor yapmadım malesef
Herkes aynı şekilde vermiyor mesale benim kızım veriş tarzı aşağıdan yukarı doğru bu vucüd analizinde çıkıyor zaten
evet canım ama yapsaydım süper olurdu buda bir gerçek ama benimde tek zafım galiba buspor yapmadan zayıflayabiliyorsan biraz değil baya bi şanslısın o zaman...
bnm sorunum da üst bacak ve kalça...:))
belim çok ince göbeğim yok...
sadece bileklerimi görenler zayıflıktan kırılacaksın der yani o derece.......
53.8 gördüm. Canım çok mutluyum. Telden yazıyorum o yüzden kısa yazıyorum. Aksam daha detaylı yazarim