A
ajdapekkankoliqimey
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
tamam saolasin canimda
o cayi nerde bulacam
17 yaşındasın kanın kıpır kıpır sal kendini çayırakaydirigubbakcemile3koş atla zıpla kaydirigubbakcemile3metabolizma hızını ölçtürdün dimi diyete başlamadan kan tahlili fln yaptırdın umarımyerimseniben
ayy cok ama cok tesekkurler kaydirigubbakcemile2motive ettin beniYanındayım canım başarıcaksın merak etme :) gün be gün takip edicem seni :) ama denildiği gibi öğünlerin belki sık ama az kahvaltını mutlaka düzenle.bişiler ekle :) inanıyoruz sana :)
kaç kilosun ve kaç kiloya inmek istiyordun..
sabah kahvatılarında mutlaka peynirin 1 ya da a2 dilim kepekl ekmepğin meyve suyun ya da şekersz cayın olsun.
bu gercekten o kadar önemliymiş ki
senelrdir okul iş derken kahvaltıyı hep aksattım hatta hiçbişe yememeyip kilo veririm sandım.öğlen ise fast food yiyerek sabahda bişey yemedim die kendimi kandırarak gittikçe genişleidm genişledim..o yzden sağlıklı bir kahvaltı yap
öğlen ise sebze yemeği susuz olmalı mutlaka ki ekmeğe ihtiyac duymayasın ya da salata zeytinyağlı limonlu ve bol yeşillikli ve ızgara az porsiyon bişiler :) veya corba salata deneyebilrisin bir dilim kepek ekmekle .:)
aksamları ise yoğurt ye salata ye azıcık sebze ye ya da balık ızagara artı bol salata :)
aralarda mutlaka ara öğün yapmalsın her ne kadar gereksiz gbi görünse de öğle ile aksam arasında bi salatalık ve iki kaşık yoğurtla yaptığın cacık aksam daha cabuk doymanı sağlıcaktır böyle düşün :)
canımm herşey gönlünceolsun..
burada ohh be başardımmm diyeceğin zamanı da görücem :)
ben sana inanıyorum sen de kendine inanıyorsun :) ve başarmamak için bi nedenin yok :)
sabah kahvatılarında mutlaka peynirin 1 ya da a2 dilim kepekl ekmepğin meyve suyun ya da şekersz cayın olsun.
bu gercekten o kadar önemliymiş ki
senelrdir okul iş derken kahvaltıyı hep aksattım hatta hiçbişe yememeyip kilo veririm sandım.öğlen ise fast food yiyerek sabahda bişey yemedim die kendimi kandırarak gittikçe genişleidm genişledim..o yzden sağlıklı bir kahvaltı yap
öğlen ise sebze yemeği susuz olmalı mutlaka ki ekmeğe ihtiyac duymayasın ya da salata zeytinyağlı limonlu ve bol yeşillikli ve ızgara az porsiyon bişiler :) veya corba salata deneyebilrisin bir dilim kepek ekmekle .:)
aksamları ise yoğurt ye salata ye azıcık sebze ye ya da balık ızagara artı bol salata :)
aralarda mutlaka ara öğün yapmalsın her ne kadar gereksiz gbi görünse de öğle ile aksam arasında bi salatalık ve iki kaşık yoğurtla yaptığın cacık aksam daha cabuk doymanı sağlıcaktır böyle düşün :)
canımm herşey gönlünceolsun..
burada ohh be başardımmm diyeceğin zamanı da görücem :)
ben sana inanıyorum sen de kendine inanıyorsun :) ve başarmamak için bi nedenin yok :)
güzel yazmışınyerimsenibenpeynir evet önemli protein lazım vücuda yoksa yağ değil kas kaybedilir ama tabi nihayetinde peynir mayalı fazlası zarar yani azıcık yeterli ben olsam süt içmeyi yeğleyebilirdim ama
ama ben meyve suyunda şunu belirtmek istedim hazır meyve suyu kesinlikle diyetteyken olmaz malum şeker var içinde ama şöyle taze sıkılmış misss gibi bir greyfurt suyu (ilaç kullanmıyorsa) süper olur hem yağ eritiyormuş yerimseniben
dediğin gibi ara öğün de şart metabolizmayı canlı tutmak hızlandımak için