Kendi hazırladığım diyetimle zayıflıyorum..

desteğin ve motivasyonun için çok saol. çalıştığım için ara öğünlerde yemek yapıp yemek bi şansım yok malesef bende ayranla felan geçiştiriyorum. en büyük artı benim için akşam yemeğini kesmek oldu. bazen o kadar acıktım ki açlıktan yattım uyudum. ben meyvede sevmediğim için çok yiyemiyorum en büyük dostum ayran :KK60: ama müslili bisküvi yiyebilirim ara öğünde hele tatlıysa süper olur :KK66:

Kendi ara öğünü bir gün önceden akşam yapabilirsin. Ben de çalışıyorum ve diyet yapıyorum. Yine kendi yaptıklarım kadar hiçbir şey beni mutlu etmiyor. Ben ara öğün olarak küçük light yoğurtlardan da yiyorum..

Akşamları yemeğini ye ama azıcık ye, söylediğin gibi.. Her şey güzel olacak.. Kiloların gittikçe dizlerin ve belinden yük azalacak ve çok mutlu olacaksınn.. :)

Harika gidiyosun, sakın bırakmaa...

Kendi ara öğünü bir gün önceden akşam yapabilirsin. Ben de çalışıyorum ve diyet yapıyorum. Yine kendi yaptıklarım kadar hiçbir şey beni mutlu etmiyor. Ben ara öğün olarak küçük light yoğurtlardan da yiyorum..

Akşamları yemeğini ye ama azıcık ye, söylediğin gibi.. Her şey güzel olacak.. Kiloların gittikçe dizlerin ve belinden yük azalacak ve çok mutlu olacaksınn.. :)

Harika gidiyosun, sakın bırakmaa...

ayyy inşallah güsel olur ya artık bıktım bende zayıf olmak istiyorum. bugün tartıldım 1 kilo almış gözüküyorum yaaa :2: çok moralim bozuldu bu sefer bırakmamam lazım inşallah devam edip başarıcam. inşallah sende istediğin kiloya inersin cnm. sen nasıl bi diyet yapıyorsun?

Merhaba
Bende zayıflamak isteyenler arasındayım  adet dönemimden sonra kilo almaya başladım ve o zamandan beri zayıflamaya çalışıyorum. Yapmadığım diyet kullanmadığım ilaç kalmadı nerdeyse ama sonuç hep hüsran 1 verip 2 alarak şimdiki halime ulaştım. Kendimi en zayıf hatırladığım kilom 87 normalde insanların kilolu dediği bir kilo ama evet ben zayıf diyorum çünkü bu halime göre gerçekten zayıf. Kilolu insanların bildiği bütün aşağılanmaların hakaretlerin imaların hepsini bende duydum yeri geldi hoşlandığım insanlar söyledi yeri geldi ailem çok ağladım kıyafet almaya gittiğimde hep utançlar yaşadım bedenimi söylerken sesim hep kısık çıktı söyleyemedim. Zayıf insanlara söylemesi çok kolaydır biraz az ye spor yap zayıflarsın demek evet belki doğru ama yapabilmek mesele. Şimdi tekrardan rejime başladım 1bucuk hafta oldu ve bu sefer kararlıyım zayıflayacağım. Şimdiiiiii en büyük sırrımı söylemeye geldi sıra söylemeye utandığım kimselerin yanında tartılmadığım kilom 107 idi. Hayatımda gördüğüm en yüksek kilo bu. Dedim ya hep kiloluyum ben ama hiç bu rakamı görmemiştim. Şimdi zayıflamaya kararlıyım ve bu siteye başarı öykümü yazmaya. 1 buçuk haftadır yaptığım rejimle şuanda 103.5 kiloyum. Hedefim en az gene zayıf saydığım 85 olmak. Ama asıl isteğim 75 olmak. Bu sefer gerçekten azimliyim ve başaracağıma inanıyorum. Sizlerinde desteğini bekliyorum. Motivasyonum çok çabuk düştüğü için bu siteye girip başarı öykülerini hergün okuyorum ve motive oluyorum kendi başarı öykümü yazacağım günü iple çekiyorum.
Bu sefer yaptığım diyette eskilere benzemiyor. Herşeyden yiyorum ama 1 çatal  eskiden çok diyetler yaptım günde sadece 1 tabak salatayla durduğumu açlıktan konuşamadığımı hatırlıyorum ama bu seferde öyle yapıp hemen pes etmiycem uzun fakat başarılı bir yöntem uygulamak istiyorum. Çok uzun yazdım biliyorum ama benim için gerçekten önemli bir konu. Nasıl bir diyet uyguladığımı sizinle paylaşıyorum bana katılmak isterseniz ve bana yorumlarınızla destek olursanız çok sevinirim.

Başlangıç: 17/02/2011 kilo: 107
27/02/2011 kilo 103.5
03/02/2011 kilo 102.3
06/02/2011 kilo 101.5

Sabah: 9:30 da yapıyorum genelde kahvaltımı 1 bardak tek şekerli çay kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli yagsız tost.
Öğlen : 12:30 yada 13:00 gibi yemek yiyorum çalıştığım için iş yerinde çıkan ızgara yemekten yoğurt salata ve çorba.
Ara öğün: 16:00 gibi ayran ve altınbaşak
Akşam: ton balıklı yada köfteli yada tavuklu salata. Bazen akşamları evde olan yemekten canım çok yemek isterse küçük yoğurt kasesi kadar yiyorum.

Gün içerisinde çok canım çekerse bir parça çikolata yiyorum. Ben çok kahve içen birisiyim açıktığım zamanlarda kahve içiyorum 2 şeker atıyorum kahveme eskiden 7 şeker atardım. Şimdilik böyle devam ediyorum ilerde sporda yapmayıda düşünüyorum. Çok vaktim olmadığı için evde kendi kendime bişiler yapmaya çalışacağım. veeeee ben ZAYIFLAYACAĞIMMMMMMM
inşallah allahım kolaylıklar versin bende sitedeki yorumları okuyark motive olmaya çalışıyorum

Hazan'cım merhaba,başaracağından zerre şüphem yok.Nerden mi biliyorum,çünkü yazdıklarında kendimi görüyorum.Belki ne bir eksik,ne bir fazla.Ben de 103.5 kilo ile,1 şubatta başladım diyete canım.Şu an 99.5 kiloyum,25 günde oldu bu.
Öncelikle almamız gereken kalori miktarını öğrendim,her kilomuz için 20 cal imiş.Ben 103.5 kilo ile 2000 kalori almalıymışım yaklaşık.Ben de 1500 almaya başladım ve kilolar gitmeye başladı.Bu arada mutlaka günde en az 1,en fazla 2 yeşil çay içiyoruz ve 2 litre suyu ihmal etmiyoruz.İnternetten kalori miktarlarını incele besinlerin canım,tıka basa yiyip 1000 cal alabileceğin masum yiyeceklere yönel ve başarı hikayemizi beraber yazalım :KK16:

nev 81 seni tebrik ederim geneldede herkesin hikayesi aynı herşey beyinde bitiyor

ayyyy inşallah yazarız cnm başarımızı o kadar çok istiyorum ki zayıflamayı bıktım artık bu illetten. yemin ederim sokakta kilolu birini görünce gözlerim doluyor kim bilir ne laflar duyuyordur milletten ne kadar üzülüyordur diyorum. çünki halinden anlıyorum bende aynısını yaşıyorum. ama bu sefer kararlıyım gecen sene onca para döküp aldığım sonra kilodan patlayan mayoma giricem. inşallah ikimizde başarırız canm. ben çok hatta hiç su içmeyen biriyim ama artık yavaş yavaş içmeye başladım. en büyük dostum ayran ve altın başak acıkınca yiyorum güsel oluyor dene istersen sende.

hazancım dualarım seninle

hepinize verdiğiniz destek ve bilgiler için teşekkür ederim. ahhh çayı şekersiz içemiyorum malesef :KK50: üniversitedeyken yaklaşık 4 ay içtim tabii o zamanda yanında küçük ısırıklarla ufak bi parça çikolata yiyordum ilk başlarda öyle alışmıştım ama sonra tekrardan şeker atmaya başladım. azalttım ama bu bile benim için bi başarı sayılır :KK66: hergün mutlaka ayran içiyorum ama süt hiç sevmem içemiyorumda.

gelelim bugün yediklerime:KK34: sabah 1 dilim kepek ekmeği 4 zeytin salatalık domates ve çay. öğlen yarım kepçe mercimek çorbası yarım ızgara tavuk gögsü ve yogurt. ara öğünde ayranla yarım paket altın başak akşamda küçük yoğurt kasesi ile nohut yedim. gün içinde 2 bardakta kahve içtim.

ilkbaşlarda şekersiz çay çok zordur içmesi ama alışınca çay daha bi keyifli

X