- 20 Eylül 2014
- 2.640
- 3.818
- 333
şimdi okudum kilonuz öyle aman aman çok değilmiş. her şekilde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.Ben bu sabah ayagimda alçı ile tartildim. 72.5 geldim. İlk hedef 65 ama hayalim 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi okudum kilonuz öyle aman aman çok değilmiş. her şekilde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.Ben bu sabah ayagimda alçı ile tartildim. 72.5 geldim. İlk hedef 65 ama hayalim 63
Senim boyun kaçtı canımbugün de saymadım. allah ne verdiyse yedim. düz 3000 diyorum![]()
158imSenim boyun kaçtı canım
Örnek aldım seni saymaya devam ediyorum kaloriyi bakalım ay sonu sonuç ne olacak![]()
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorumSenim boyun kaçtı canım
Örnek aldım seni saymaya devam ediyorum kaloriyi bakalım ay sonu sonuç ne olacak![]()
Çok ama cok tebrik ederim. Istikrar budur işte. Bende kalori saymadigimda ipin ucu kaciyor. Banada tek iyi gelen kalori saymak oldu. Bakalım bu ay sonunda kaç kilo olucamsabah tartıldım. 49,6'yım. çok ama çok mutluyum. kilo vermeyen, yıllarca uğraşan ve buraları okuyan birileri olursa diye yazıyorum. sağlıklı beslenin ve kalori sayın. bazal metabolizmanın altına inmeyin.
kalori saymadığım günler khidrat ağırlıklı ve sağlıksız besleniyorum ben. kalori saymak benim için aynı zamanda sağlıklı beslenmek demek. çünkü kalori hakkım kısıtlı onu da saçma gıdalarla harcamak istemiyorum.
Çok tebrik ederim gerçekten bu kalori sayimi mükemmel ötesi bende geçen haftadan başladım 3 kg gitti bile üstelik hiç aç kalmadim fark ettim bu diyetten önceki gunlerde günlük 3000 kcala kadar çıkıp normal yediğimi bile sanmışim.. şuan ise haftalik kalori ortalamam 950-1100 arasi üstelik hiç motivasyonum da eksilmiyor sadece haftasonu biraz fazla kalori alıyorum ama ondan sonraki günler hep dengeliyorum hep böyle devam ederiz inşallahsabah tartıldım. 49,6'yım. çok ama çok mutluyum. kilo vermeyen, yıllarca uğraşan ve buraları okuyan birileri olursa diye yazıyorum. sağlıklı beslenin ve kalori sayın. bazal metabolizmanın altına inmeyin.
kalori saymadığım günler khidrat ağırlıklı ve sağlıksız besleniyorum ben. kalori saymak benim için aynı zamanda sağlıklı beslenmek demek. çünkü kalori hakkım kısıtlı onu da saçma gıdalarla harcamak istemiyorum.
harikasınızÇok tebrik ederim gerçekten bu kalori sayimi mükemmel ötesi bende geçen haftadan başladım 3 kg gitti bile üstelik hiç aç kalmadim fark ettim bu diyetten önceki gunlerde günlük 3000 kcala kadar çıkıp normal yediğimi bile sanmışim.. şuan ise haftalik kalori ortalamam 950-1100 arasi üstelik hiç motivasyonum da eksilmiyor sadece haftasonu biraz fazla kalori alıyorum ama ondan sonraki günler hep dengeliyorum hep böyle devam ederiz inşallah
ben de bekliyorum kilonuzu. çok iyi sonuçlar alacağınıza hiç şüphem yokÇok ama cok tebrik ederim. Istikrar budur işte. Bende kalori saymadigimda ipin ucu kaciyor. Banada tek iyi gelen kalori saymak oldu. Bakalım bu ay sonunda kaç kilo olucam![]()