Teşekkür ederim. Sizi de takip ediyorum. Size de kolayliklarbaşlayın tekrar keskinlikle. ne kadar basit bir yolla sayarsanız sürdürmesi de o kadar kolay oluyor. o zaman saymaktan bıkmazsınız. bir de bir önceki gün ya da sabahtan günlük menünüzü hesaplarsanız daha kontrollü gidersiniz. kolaylıklar dilerim
başlarda ayda 2 kg verip sonradan azaltarak ilerleyebilirsiniz. çünkü başlarda motivasyon daha yüksek oluyor. ben başlarda kaçamak olarak adlandırdığımız gıdalardan hiç yemedim. 2 ay sonra ideal kiloma yaklaşınca başladım. şimdi her şeyden yiyorum. siz de net bir kalori değil de bir aralık belirleyin. mesela 1200-1400 arası gibi.Merhaba, yine ben :) sayfanizi ilk günden inceledim. Cok mantikli ilerlemissiniz. Ben mesela hergün tartiliyorum. Bu da motivasyonumu kiriyordu. Siz mesela hergün ayni kaloriyi almamissiniz. Metabolizmanizi sasirtmissiniz. Acikcasi benim hedefim ayda 2 kilo vermekti. Ilk hafta yarim kilo vermezsem motivasyonum düsüyordu. Sizin taktigi deneyecegim
boyunuz ve kilonuz kaçMerhaba, yine ben :) sayfanizi ilk günden inceledim. Cok mantikli ilerlemissiniz. Ben mesela hergün tartiliyorum. Bu da motivasyonumu kiriyordu. Siz mesela hergün ayni kaloriyi almamissiniz. Metabolizmanizi sasirtmissiniz. Acikcasi benim hedefim ayda 2 kilo vermekti. Ilk hafta yarim kilo vermezsem motivasyonum düsüyordu. Sizin taktigi deneyecegim
Boyum 163 kilom 71. Ve bugün kalorimi çok aştım.boyunuz ve kilonuz kaç
yarın hemen başlayınBoyum 163 kilom 71. Ve bugün kalorimi çok aştım.
Hergün yeniden basliyorum. Ama aksama bozuyorum. Dün akşam planladim. Keşke buradan ekran görüntüsü atabilsemyarın hemen başlayınkendinize özel yemek yapmanıza gerek yok. işleri kolaylayın ki yaşam tarzınıza dönüşsün. ilk aylar hiç ekmek yemeyin mesela. hedefe yaklaşınca ekmek, pilav, makarnaya başlarsınız. o zaman bile her gün olmaz.
yarınki hedefiniz 1200 olsun ve size tavsiyem yarın yiyeceğiniz her şeyi şimdiden planlayıp, hesaplayın ki yarın bir sürprizle karşılaşırsanız hedef menünüzün dışına çıkmayın.
1200lerde kalori çok iyi. aylık hedefiniz -2 kg ise 1300'ün üstüne kesinlikle çıkmamanız gerekiyor.Bugün kahvaltida 1 yumurtayi az zeytinyaginda omlet yaptim. Bir dilim tam bugday ekmeginin icine 20 gr tulum peyniri ve omletle tost yaptim. Yanina da 1/4 armut yedim. (toplam 281 kalori)
Öglen eger degisiklik olmazsa enginarli pilav ve karnabahar begendi yiyecegim. Yemeklerimi pisirdim. Belki ilave protein tozu icebilirim. O anki durumuma bagli. Yada kendi yaptigim barlardan yiyebilirim (toplam 481 kalori)
aksam da zeytinyagli bezelye yemegi var, yaninda yine enginarli pilav. acikirsam yine protein tozu planladim. Eger protein tozunu da icersem kalorim 470
Gün sonu 1232 Kalori olur.
Istiyorum tabiki1200lerde kalori çok iyi. aylık hedefiniz -2 kg ise 1300'ün üstüne kesinlikle çıkmamanız gerekiyor.
çocuklarla beraber yemek istiyorsanız kilo vermeyi hırsla istemiyorsunuz demektir. Gerçekten hedefe odaklanıp, kalori sınırını geçmemek için çok hırslı olmanız lazım. en azından ilk iki ay. o iki ayda iradeli olabilirseniz hem çok iyi kilo verirsiniz hem de devamını getirebilirsiniz.
biraz sert yazmış olabilirim ama sizin iyiliğiniz için ve farkındalık olması için böyle yazdım. yarınki menünüzün ekran fotoğrafını ekleyebilirsiniz. bakıp değerlendirelim
Istiyorum tabiki1200lerde kalori çok iyi. aylık hedefiniz -2 kg ise 1300'ün üstüne kesinlikle çıkmamanız gerekiyor.
çocuklarla beraber yemek istiyorsanız kilo vermeyi hırsla istemiyorsunuz demektir. Gerçekten hedefe odaklanıp, kalori sınırını geçmemek için çok hırslı olmanız lazım. en azından ilk iki ay. o iki ayda iradeli olabilirseniz hem çok iyi kilo verirsiniz hem de devamını getirebilirsiniz.
biraz sert yazmış olabilirim ama sizin iyiliğiniz için ve farkındalık olması için böyle yazdım. yarınki menünüzün ekran fotoğrafını ekleyebilirsiniz. bakıp değerlendirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?