- 23 Şubat 2022
- 65
- 52
- 33
Merhaba kızlaar. 27.01.2022 tarihinde tartıda 77.3 kg görünce başladı yolculuğum. Kendimi tanıdığım için pat diye kesemezdim. (elim ayağım titrer diye) Bende ilk etapta öğünleri azaltarak başladım. Özellikle gece hareketim kısıtlı olduğu için akşam yemeği yedikten sonra olan atıştırmaları kestim. bir ara aralıklı oruç denedim tam birebir olmasada hala sürdürüyorum diyebilirim.
Gidişatım şöyle oldu; 27.01 - 77.3 kg
12.02 - 75,45 kg
18.02 - 74,85 kg
25.02 - 74,35 kg
bu hafta 72leri gördüm ama kayıtlarıma alamadığım için güncel kilomu önümüzdeki günlerde girerim.
Görüldüğü üzere kg vermem yavaş bu sebeple daha sıkı buradan takip etmek en iyisi. Bu arada spora da başladım. Her gün ya da düzenli olmasa da haftanın min 3 günü yapmaya çalışıyorum. Detayları önümüzdeki günlerde yazarım gün gün.
Yemek benim en büyük olayım. Beyaz ekmek hayatımdan çıktı diyebilirim aynı zamanda pilav (bulgur, pirinç), makarna, patates hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum. Kendime sık sık sebze yemeği yapıyorum. Çalıştığım için hafta içi kahvaltı edemiyorum öğlen ve akşam yemek yiyorum fakat idare edebildiğim sürece tek öğünle geçiştirmek hedefim!
Bugün; Sabah türk kahvesi ile başladım(Sadee)
Öğlen yapmamam gereken birşey yapıp cigerciye gittim bir porsiyon yaprak ciger ve az pilav azda ekmek yedim ayran ile
Bu yüzden akşam yemeği yemeyeceğim.
Su tüketimim şu an için (saat 17:40) 2,5 lt
Hadi sende katıl bana birbirimize destek olalım lütfeen :)
Gidişatım şöyle oldu; 27.01 - 77.3 kg
12.02 - 75,45 kg
18.02 - 74,85 kg
25.02 - 74,35 kg
bu hafta 72leri gördüm ama kayıtlarıma alamadığım için güncel kilomu önümüzdeki günlerde girerim.
Görüldüğü üzere kg vermem yavaş bu sebeple daha sıkı buradan takip etmek en iyisi. Bu arada spora da başladım. Her gün ya da düzenli olmasa da haftanın min 3 günü yapmaya çalışıyorum. Detayları önümüzdeki günlerde yazarım gün gün.
Yemek benim en büyük olayım. Beyaz ekmek hayatımdan çıktı diyebilirim aynı zamanda pilav (bulgur, pirinç), makarna, patates hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum. Kendime sık sık sebze yemeği yapıyorum. Çalıştığım için hafta içi kahvaltı edemiyorum öğlen ve akşam yemek yiyorum fakat idare edebildiğim sürece tek öğünle geçiştirmek hedefim!
Bugün; Sabah türk kahvesi ile başladım(Sadee)
Öğlen yapmamam gereken birşey yapıp cigerciye gittim bir porsiyon yaprak ciger ve az pilav azda ekmek yedim ayran ile
Bu yüzden akşam yemeği yemeyeceğim.
Su tüketimim şu an için (saat 17:40) 2,5 lt
Hadi sende katıl bana birbirimize destek olalım lütfeen :)